main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


KOPER, ZILVER, GOUD

Hagerty Silver Gloves

1 5 5 5
|
Hagerty Silver Gloves
Kies je Inhoud
Paar
Paar
€ 14,00
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Hagerty Silver Gloves

Geïmpregneerde handschoenen voor reiniging van zilverwerk. Gemaakt van zachte stof die reinigt en polijst en die het zilverwerk tegen aanslag beschermt. Met Hagerty Silver Gloves kunt u het zilverwerk met vaste hand beetpakken en door eenvoudig afstoffen of poetsen vernieuwt u de aanslagwerende bescherming op het zilver. Met deze professionele behandeling straalt uw zilverwerk opnieuw en blijven uw handen schoon.EANCODE: 7610928015012

Afmetingen

Hoogte: 16.7 cm
Breedte: 8.1 cm
Diepte: 8.1 cm

Lees meer
Hagerty Silver Gloves
Hagerty Silver Gloves
€ 14,00