main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


SANITAIRREINIGER

HG Kalkweg Schuimspray

15 4 5 3
|
Hg
HG Kalkweg Schuimspray
Kies je Inhoud
500ml
6x500ml
Set
500ml
€ 3,70
1 x 500ml
1 x 3,70
€ 3,70
 
2 x 500ml
2 x € 3,48
€ 6,96
Bespaar 6%
3 x 500ml
3 x € 3,33
€ 9,99
Bespaar 10%
Aantal:
-
+
Vanwege het coronavirus iets langere levertijd op al onze producten.

Voorraad: >50

Productomschrijving

HG Kalkweg Schuimspray

Pakt grondig kalkaanslag aan

Oppervlakten die in aanraking komen met water, krijgen vaak te maken met kalk. U zou het liefst de doffe kalkwaas helemaal niet willen aantreffen op de wastafel, het toilet, in de douche, op kranen en op tegels. Het is helaas moeilijk om kalk 100% te voorkomen, maar gelukkig heeft HG producten om kalk tegen te gaan.

Na gebruik van HG Kalkweg zal de kalk langdurig verdwijnen. De kalkaanslag wordt verwijdert en maakt plaats voor een glanzend oppervlak.

Door het volle schuim worden kalkhoudende plekken goed bedekt en ingewerkt. Vooral handig voor verticale plaatsen zoals muren en douchecabines. Uw sanitair zal weer frisheid uitstralen! 

Gebruik

- Spuit HG Kalkweg op het te behandelen oppervlak en laat het even inwerken
- Spoel de plaats af of neem het af met een vochtige doek

HG kalkweg tast chroom, glazuur en voegen niet aan. Naast de HG Kalkweg schuimspray is er ook HG kalkweg schuimspray met krachtige groene geur verkrijgbaar. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Afmetingen

Hoogte: 24.9 cm
Breedte: 6.7 cm
Diepte: 6.7 cm

Lees meer
HG Kalkweg Schuimspray
HG Kalkweg Schuimspray
€ 3,70