main menu-icon

Veiligheidswaarschuwing: terugroepacties op verschillende producten! Klik hier voor meer informatie.

SANITAIRREINIGER

HG Schimmel- Vocht En Weerplekken Reiniger

43 5 5 1
|
Hg
HG Schimmel- Vocht En Weerplekken Reiniger
 13%
korting
Kies je Inhoud
500ml
6x500ml
500ml
€ 7,59
€ 6,59
1 x 500ml
1 x 6,59
€ 6,59
 
2 x 500ml
2 x € 6,46
€ 12,92
Bespaar 2%
3 x 500ml
3 x € 6,39
€ 19,17
Bespaar 3%
Aantal:
-
+
Op zaterdag besteld
maandag in huis


Voorraad: >50

Productomschrijving

HG Schimmel- Vocht En Weerplekken Reiniger

In een mum van tijd maakt HG uw badkamer weer schimmel- en vochtvrij

HG schimmel-, vocht- en weerplekken reiniger laat alle schimmels in een handomdraai verdwijnen en zorgt ervoor dat vieze bruine of zwarte plekken verleden tijd zijn. Schimmel-, vocht- of weerplekken zijn vooral aanwezig in siliconenvoegen bij de badkuip en de tegelwanden. Ook in de douchecabine en in het stucwerk kunnen schimmels of vochtplekken zitten. Deze reiniger van HG zorgt er ook voor dat deze ruimtes worden beschermd en laat uw badkamer weer stralen.

Gebruik
De te behandelen ondergrond vanaf 3 tot 5 cm besproeien met HG schimmel-, vocht- en weerplekkenreiniger. Bij sterk vervuilde oppervlakken de behandeling na 10 minuten herhalen. Het middel dient een halfuur te worden ingewerkt, daarna het oppervlak schoonmaken met water en een spons.

Ingrediënten
Anionogene oppervlakte-actieve stoffe, chloorbleekmiddel < 5%

Gebruik en veiligheid
Recycling: Fles: Plastic - Doorgaans gerecycled

Bereidingsmethode

Wettelijke gebruiksvoorschriften: Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van schimmels (zwarte aanslag), algen en mossen (groene aanslag) op vochtige plaatsen.

Gebruiksaanwijzing: het product heeft een blekende werking, bij twijfel eerst testen op een onopvallende plaats. Schimmel en algen vooraf niet verwijderen, Moslagen wegsteken. De Nippel op de voorzijde aan de bovenkant indrukken en een kwartslag draaien (Stream of Spray). De ondergrond vanaf 3-5 cm afstand besproeien. Bij hardnekkige vervuiling na 30 minuten nogmaals besproeien en 30 minuten laten inwerken. Het besproeide oppervlak reinigen met water en spons. Elastische voegen (b.v. siliconenkit) na ca. 30 minuten afwassen en opnieuw besproeien. Na gebruik de nippel weer een kwartslag terug draaien (blokkeerstand). Voor het reinigen van grote oppervlakken met groen aanslag adviseren wij HG "groene aanslagreiniger".

Verbruik: 2-3 m² wandoppervlak, 6-8 m² tegelvoegen.
Aard van het preparaat: vloeistof.
Werkzame stof en gehalte: Natriumhypochlorie 49 g/l (als actief chloor).
Toelatingsnummer 9793 N.

Attentie
Goed ventileren tijdens gebruik. Draag rubber/ plastic handschoenen. Voorkom spatten op kleding; (hoog)glans verf en lamellen. Bij contact direct met water uitspoelen. Vermijd contact met metalen zoals b.v. prints op sierstrips, aluminium en roestvrijstaal. Geen gekleurde oppervlakken behandelen. Het gebruik van dit product op (spack)spuitwerk plafonds raden wij af. Na gebruik kan bij lichte elastische voegen (b,.v. siliconenkit) soms enige blijvende bruine verkleuring optreden. Bij slecht geglazuurde tegels en oude tegels met haarscheurtjes kan bruinkleuring ontstaan. Deze bruine kleur is eventueel weer op te heffen met Hypo (natriumthiosulfaat) te verkrijgen op aanvraag bij de afdeling klantenservice. De flacon mag niet worden hergebruikt.

Bewaren
Koel, donker en rechtop vervoeren en bewaren. Houdbaar tot: Zie onderzijde fles. Indien bewaard bij 20° C in het donker. Bij lagere temperatuur langer houdbaar.

Gevarenaanduidingen

Waarschuwing
H315: Veroorzaakt huidirritatie. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen. EUH206: Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen.

Voorzorgsmaatregelen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P264: Na het werken met dit product ... grondig wassen. P273: Voorkom lozing in het milieu. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313

Afmetingen

Hoogte: 8.3 cm
Breedte: 8.3 cm
Diepte: 26.5 cm

Lees meer
HG Schimmel- Vocht En Weerplekken Reiniger
HG Schimmel- Vocht En Weerplekken Reiniger
€ 6,59