main menu-icon
MACHINE REINIGER EN VERFRISSER

Sun Machineverfrisser Citroen

3 5 5 5
|
Sun
Sun Machineverfrisser Citroen
 22%
korting
Kies je Inhoud
Per stuk
15xPer s
Per stuk
€ 2,69
€ 2,08
Aantal:
-
+
Op zaterdag besteld
maandag in huis


Voorraad: 24

Productomschrijving

Sun Machineverfrisser Citroen

Voor een schonere vaat

Sun Citroen - per stuk - Machineverfrisser verspreidt een aangename geur in de vaatwasser, ook tussen vaatwasbeurten door.

• Gaat 60 wasbeurten mee.
• Werkt ook tussen vaatwasbeurten door.
• Ontgeurt en verfrist.
• Sun wordt aanbevolen door grote merken zoals Tefal en Curver.
• Bevat een frisse citroengeur.
• Gebruik voor een optimaal resultaat ook Sun vaatwastabletten.

Nare geurtjes in je vaatwasser zijn verleden tijd dankzij Sun Citroen Machineverfrisser. Dankzij de 2-in-1 formule neutraliseert Sun Citroen Machineverfrisser effectief nare geurtjes in je vaatwasser. Deze Sun machineverfrisser verspreidt een aangename citroengeur voor een prettige geur van je vaatwasser, ook tussen wasbeurten door. Je hebt dus geen last meer van nare geurtjes wanneer je je vaatwasser opent, ook wanneer er vuile vaat in de vaatwasser staat. Sun Citroen Machineverfrisser gaat ongeveer 60 wasbeurten mee. Dit product laat geen chemische resten of geurstoffen achter op je vaat. Je kunt de machineverfrisser dus zorgeloos in je vaatwasser laten zitten zolang hij meegaat. Zo kun je langdurig genieten van heerlijk ruikende vaat. Ook tussen vaatwasbeurten door blijft de machineverfrisser werken, zo komt de heerlijke geur je tegemoet wanneer je de vaatwasser opent om bijvoorbeeld nieuwe vaat erbij te zetten. Dat is heel wat beter dan de geur van vuile vaat. Sun wordt aanbevolen door grote merken zoals Tefal, Curver en Bormioli Rocco. Gebruik daarom Sun Citroen Machineverfrisser voor een fris resultaat. Voor een optimale werking wordt het gebruik van Sun vaatwastabletten sterk aangeraden. Sun vaatwastabletten zijn als beste getest op het gebied van reiniging en zorgen voor een mooiere vaat. Bovendien beschermen Sun-producten je vaatwasmachine.

Gebruiksinformatie 1. Bevestig de verfrisser aan de bovenste korf of bestekbak van je vaatwasser. 2. Zorg ervoor dat de machineverfrisser de sproeiarmen of de verwarmingselementen van je vaatwasser niet raakt.


Veelgestelde vragen:

1. Wanneer weet ik of de Sun Citroen Machinevefrisser aan vervanging toe is?
Je kunt dit herkennen aan het kijkglas; zodra deze leeg is, moet je de machineverfrisser vervangen.

2. Kan ik mijn potten en pannen in de vaatwasser zetten?
Bijna alle potten en pannen mogen in de vaatwasser. Let goed op de informatie op het label (zoals vermeld door de producent). Koperen vaat mag niet in de vaatwasser. Let er ook op dat potten en/of pannen die vervaardigd zijn uit verschillende metalen elkaar niet raken. Dit kan namelijk contacterosie veroorzaken, waardoor het metaal verkleurt. Daarnaast is het aan te raden om vaat vervaardigd uit aluminium (zoals roosters van de afzuigkap) met de hand af te wassen. Het vaatwasprogramma verzwakt het materiaal niet, maar door oxidatie zou het aluminium wel kunnen verkleuren.

3. Hoe kan ik mijn vaatwasmachine het beste onderhouden?
Om de levensduur van je vaatwasmachine te verlengen, is het belangrijk de machine zelf ook regelmatig een reinigingsbeurt te geven. Ook raden we je aan regelmatig het filter leeg te maken en de gaatjes in de sproeiarmen vrij te maken.


Afmetingen

Hoogte: 12.8 cm
Breedte: 9.3 cm
Diepte: 3.8 cm

Lees meer
Sun Machineverfrisser Citroen
Sun Machineverfrisser Citroen
€ 2,08