main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


VLEKKEN

Nellies wow stick

1 4 4 4
|
Nellies wow stick
 46%
korting
90gr
€ 10,00
€ 5,39
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Nellies wow stick

zou het niet geweldig zijn als we onze fouten gewoon op magische wijze zouden wissen? Nou, Nellie's is zo dichtbij gekomen als menselijk mogelijk is met onze WOW Stick Stain Remover! Het mag dat ding niet uitwissen dat je vorig jaar tegen je baas zei op het kerstfeest, maar het WIST zo ongeveer elke vlek die je ooit zou kunnen bedenken om op je kleren te krijgen!

Gemaakt met natuurlijke ingrediënten en vrij van kleurstoffen en synthetische geuren, bevat de WOW Stick citroengras en zoete sinaasappel essentiële oliën, die in combinatie met de reinigende ingrediënten werken om geuren te bestrijden die veroorzaakt worden door de aanstootgevende smet. Een heerlijke ruikbonus

Lees meer
Nellies wow stick
Nellies wow stick
€ 5,39