main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


VLEKKEN

Vanish Oxi Action Multi Vlekverwijderaar *Bestekoop

5 5 5 5
|
Vanish Oxi Action Multi Vlekverwijderaar  *Bestekoop
beste koop
1 Kilo
€ 16,31
Aantal:
-
+
Op zaterdag besteld
maandag in huis


Voorraad: 8

Productomschrijving

Vanish Oxi Action Multi Vlekverwijderaar *Bestekoop

Een wasbeurt met Vanish pakt zelfs de meest hardnekkige vlekken aan.

Vanish Oxi Action Gel is krachtig en je kunt er eenvoudig een vlek mee verwijderen. Een duidelijk zichtbare vlek verwijderen of een ‘onzichtbare’ vlek verwijderen, met Vanish Oxi Action Gel is het geen probleem.
Vanish Oxi Action Gel heeft bewezen dat het elke vlek kan verwijderen. Welke vlek verwijderen? Het maakt niet uit: Vetvlekken of donkere vlekken verdwijnen gemakkelijk. Zelfs de meest hardnekkige vlekken verdwijnen met Vanish Oxi Action Gel.

Afmetingen

Hoogte: 14.8 cm
Breedte: 11.3 cm
Diepte: 11.3 cm

Lees meer
Vanish Oxi Action Multi Vlekverwijderaar  *Bestekoop
Vanish Oxi Action Multi Vlekverwijderaar *Bestekoop
€ 16,31