Klantenservice

Betalen


Betaalmethoden

Je kunt bij Drogisterij.net met behulp van de volgende methoden betalen:


IDEAL

Alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland.

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank.

Dit is de snelste betaalmethode.

Je rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.

Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder je daarvoor aan te melden.


Eenmalig machtiging

Alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland.

Hiermee machtig je Drogisterij.net om het bedrag eenmalig van jouw rekening af te schrijven.

Deze betaalmethode is alleen beschikbaar voor vaste klanten.


Bankoverboeking/vooruitbetaling

Wanneer je hebt gekozen voor bankoverboeking dan ontvangt u een e-mail met betaalinstructies.

Bij een vooruitbetaling verwerken wij de order zodra wij je betaling hebben ontvangen. Het duurt ongeveer 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.


Digitale acceptgiro: achteraf betalen

Met een digitale acceptgiro kan je jouw bestelling betalen via Klarna. Klarna voert voor Drogisterij.net het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Klarna via je e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.


Je kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website. Voor betaling met acceptgiro rekenen wij een toeslag van €0,25.


Rembours

Alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Beperkte mogelijkheid voor bepaalde producten. Indien je bestelling aan alle voorwaarden voldoet, is deze betaalwijze te selecteren bij het afrekenen. Wij rekenen €12,50 voor de betaalwijze rembours. Als je onder rembours bestelt wil dit zeggen dat je afrekent op het moment dat je bestelling wordt afgeleverd. Zorg dus dat je voldoende contant geld in huis hebt en dat je thuis bent op het moment van de levering.


Creditcard

Drogisterij.net accepteert Visa, MasterCard en American Express.

Mogelijk voor bestellingen binnen en buiten Nederland.

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcard maatschappij voor een correcte afhandeling.


Paypal

Een online betaalservice die is gekoppeld aan je bankrekening of creditcard. PayPal maakt het geld direct over op de rekening van Drogisterij.net. Met PayPal winkel je vertrouwd, je persoonlijke gegevens worden nooit aan de verkoper doorgegeven. Je hoeft er geen bank- of creditcardgegevens voor in te voeren. Voor betaling met acceptgiro rekenen wij een toeslag van €0,35 + 4,5% van het orderbedrag.


Pinnen

Als je de bestelling komt afhalen op de Nijverheidsweg 15 te Stellendam, kan je ter plaatse pinnen.


Contante betaling

Als je de bestelling komt afhalen op de Nijverheidsweg 15 te Stellendam, kan je ter plaatse contant betalen.


Veilig betalen

Drogisterij.net zorgt ervoor dat jouw gegevens veilig worden verstuurd door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet, om je gegevens te beschermen. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen, worden alle gegevens - inclusief naam, adres en je bank- of creditcardgegevens - gecodeerd verstuurd via een beveiligde server. Zodoende zijn alle bank-, creditcard- en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem.


Thuiswinkel waarborg

Drogisterij.net is marktleider op het gebied van de drogisterijverkoop op internet en is actief lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Bij deze organisatie zijn 1000 bedrijven in Nederland aangesloten.

Het Thuiswinkel Waarborg is HET Nederlandse keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen via internet, catalogi, post en andere verkoopkanalen op afstand. Alle leden van Thuiswinkel.org (Externe Site) zijn te herkennen aan het keurmerk. Als consument kan je ervan op aan dat deze bedrijven de Algemene Voorwaarden Thuiswinkelen en de gedragsregels van de vereniging onderschrijven, dat ze zich houden aan en aanspreekbaar zijn op naleven van de relevante wet- en regelgeving.


Bankgegevens Nederland

Rabobank bank te Stellendam:

NL29RABO0361310080

BIC/SWIFT:

RABONL2U

ING:

NL53INGB0008973991

Bankgegevens België

Fortis te Antwerpen:

001-5574075-46

IBAN:

BE33001557407546

BIC/SWIFT:

GEBABEBB

Bankgegevens Duitsland

Commerzbank te Kleve:

811542000

IBAN:

DE28324400230811542000

BIC/SWIFT:

COBADEFFXXX

BLZ:

32440023


Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Drogisterij.net B.V.
K.v.K. 24297154
BTW nummer: NL814963936B01
Plaats: Stellendam