main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


Klantenservice

Levering


Aflever adres kiezen

Je kunt een ander afleveradres opgeven als je het pakket niet op je factuuradres wilt ontvangen. Dit doe je door in de 2e stap van het bestelproces het factuur- en bezorgadres beide in te vullen. Bij het bezorgadres vul je dan het adres van bijvoorbeeld je werk in. Vergeet daarbij niet je naam in te vullen zodat ze op je werk ook weten voor wie het pakket bestemd is.


Bezorgdag opgeven

Je kunt een leverdag opgeven zodat je op die datum de bestelling afgeleverd krijgt. Dit doe je in de derde stap van het bestelproces waar je de betaalmethode kiest. Je kunt tot bijna 4 weken vooruit een leverdatum aangeven. Standaard staat altijd de eerst mogelijke bezorgdag geselecteerd.


Bezorgkosten

Je bestelling wordt gratis bezorgd bij bestellingen van meer dan €35,- in Nederland en meer dan €35,- in België. Voor bestellingen van minder dan €35,- rekenen wij €3,95 verzendkosten in Nederland. En voor België , bij bestellingen van minder dan €35,- rekenen wij €4,99.
Voor bestellingen van minder dan €15,- zijn we genoodzaakt een ordertoeslag van €1,99 in rekening te brengen. Deze toeslag is exclusief verzendkosten.


Gebied

 

Nederland

€3,99 en gratis vanaf €35,- besteding.

België

€4,99 en gratis vanaf €35,- besteding.

Duitsland

€12,99

Europa

€16,95 (tot 5 kilo) €19,95 (tot 10 kilo)
€24,95 (meer dan 10 kilo)

Nederland Brievenbus

€3,99

Rembours

€12,50 vast tarief (alleen in Nederland)

Levertijden

Wij verzenden je bestelling dezelfde dag als:
- Je voor 22:00 hebt besteld.
- Je voor 22:00 hebt betaald.
- Alle producten van je bestelling op voorraad zijn.

Dit geldt alleen voor afleveradressen in Nederland.


Wat is de levertijd van producten die niet voorradig zijn?

Wanneer je meerdere artikelen in één keer bestelt, kan het zijn dat niet elk artikel voorradig is. Wij wachten maximaal 3 dagen met verzenden tot je bestelling compleet is. Mocht je bestelling na 3 dagen nog niet compleet zijn dan verzenden wij alvast de voorradige producten. De ontbrekende artikelen ontvang je op een later moment. Je wordt vanzelf per e-mail op de hoogte gebracht. Je word geïnformeerd over de nieuwe levertijden en op de hoogte gehouden wanneer het product weer opnieuw voorradig is. Indien je beslist om dit product niet meer te willen dan kan je kostenloos ontbinden.


Wat zijn de levertijden in het buitenland?

Zie aantal werkdagen in onderstaand overzicht. De overkomstduur van een zending is afhankelijk van het land van bestemming. Overigens worden de pakketjes in het buitenland bezorgt door TNT post (bezorging in België met Taxipost).

Voor een aantal veel voorkomende bestemmingen vind je in onderstaand overzicht een indicatie van de overkomstduur.

Europa

Standaard

België

1

Duitsland, Frankrijk

4-6

Italië

5-7

Polen, Tsjechië

10-12

Spanje

10-12

Oostenrijk

5-7

Verenigd Koninkrijk, Zweden

5-7

Zwitserland

5-7

Overig Europa

6-8

Buiten Europa

 

Australië

12-15

Brazilië

10-20

Canada

8-12

Hongkong

10-12

Japan, Singapore

10-20

Suriname

10-12

Verenigde Staten

8-12

Zuid-Afrika

15-20

Overig buiten Europa

10-12

Let op: Pakketten kunnen door douane-afhandeling vertraging oplopen. Voor informatie over de overkomstduur naar landen die niet in het overzicht zijn vermeld, kun je terecht op het postkantoor of bij:

TNT Post Klantenservice Consumentenmarkt
Tel: 058-2333333.


Afhalen op servicepunt

Je hoeft niet thuis te blijven om een bestelling in ontvangst te nemen. Je kunt de bestelling ook laten bezorgen bij een DHL Servicepoint.

Jouw voordelen:

- Je bestelling ophalen waar je wilt

- Je bestelling ophalen wanneer het je het best uitkomt, ook 's avonds en in het weekend

- Je hoeft niet meer thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen

- Snelle afhandeling, geen lange wachtrijen

Let op: Indien je gebruikt maakt van een servicepunt is het niet mogelijk om onder rembours te betalen. Grote producten (gemeten in omvang) kunnen ook niet worden verzonden via een DHL Servicepoint.

Let op: Neem voor het ophalen van je bestelling bij een DHL Servicepoint een geldig legitimatiebewijs mee. De naam op het legitimatiebewijs moet overeenkomen met de naam die hoort bij het Drogisterij.net klantnummer.

Om gebruik te maken van een servicepunt kies je:

- Bij de 2e stap in het bestelproces voor 'Zelf afhalen bij een DHL servicepoint'

- Vervolgens vul je de postcode in

- De dichtstbijzijnde servicepunten verschijnen dan automatisch

- Selecteer een servicepunt en de gegevens worden automatisch op de achtergrond verwerkt

Verzendingen binnen Nederland

Vanaf het moment dat je bestelling door ons wordt overgedragen aan DHL Parcel kan je deze volgen via de Track & Trace van DHL Parcel.

Dit werkt door middel van de door DHL Parcel toegewezen barcode welke je kunt invullen op DHL Parcel (Externe Link)
Deze barcode kan je vinden in de bevestiging e-mail die je van ons ontvangt na het plaatsen van een bestelling. Hierin vind je ook het afleveradres en de verzonden producten.

Het kan voorkomen dat er geen status van uw pakket bekend is bij DHL Parcel. In dat geval heeft DHL Parcel de barcode nog niet verwerkt. Als je 3 dagen na ontvangst van de verzendmail nog geen status kunt bekijken, neem dan contact op met de klantenservice.


Verzendingen naar België

Verzendingen naar België worden verzorgd door Taxipost. Ook bij Taxipost kan je jouw uw pakket volgen met Track & Trace van Taxipost. Dit werkt door middel van de door Taxipost toegewezen barcode welke je kunt invullen op Taxipost.be (Externe Link). Heb je vragen hierover, dan kan je contact opnemen met:

Tel: 0032.22.012345
E-mail: info@taxipost.be

Vertraging verzending

Je kan de status van je bestelling zelf volgen via DHL Parcel (Externe Link) In sommige gevallen is DHL Parcel niet in staat je bestelling de volgende dag al af te leveren. Het beste kan je nog een aantal werkdagen wachten.

Niet thuis bij bezorging

Als een zending tijdens de bezorging niet kan worden uitgereikt (en niet bij de buren mag worden afgeleverd), dan wordt bij de geadresseerde een kennisgeving achtergelaten.