main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


Klantenservice

Retourneren


Je hebt het recht gedurende 14 dagen na ontvangst van de goederen deze zonder opgave van redenen te retourneren met behulp van het retourformulier (PDF Download). Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de koopbevestiging, factuur of pakbon en in een deugdelijke verpakking.

Eventueel betaalde bedragen worden uiterlijk binnen 7 dagen na retourontvangst van betreffende goederen gerestitueerd. De kosten van retourzendingen komen voor eigen rekening en worden in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag tenzij het een duidelijke fout van Drogisterij.net betreft. In dit geval kan je gebruik maken van het gratis antwoordnummer. Deze staat vermeld op het retourformulier.

Persoonlijke en Bederfelijke Producten (Bijvoorbeeld maar niet gelimiteerd tot: Cremes, parfums, Erotiek en Vitamines) kunnen alleen worden geretourneerd indien de verpakking verzegeld is. Bij bepaalde producten in de Afslanken en de Erotiek product categorie, kan bijvoorbeeld om hygiƫnische redenen, het herroepingrecht worden uitgesloten.

Als je een artikel ontvangt dat niet naar behoren functioneert, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice met vermelding van het ordernummer en de naam van het desbetreffende artikel. Wij zullen je klacht in behandeling nemen en indien nodig een vervangend product toesturen.

Verkeerde artikelen ontvangen

Bij ontvangst van een verkeerd artikel controleert je eerst welk artikel je hebtt besteld en welk artikel is bevestigd via de e-mail. Komt dit niet overeen met de ontvangen artikelen, dan verzoeken wij je binnen 7 dagen contact met onze klantenservice op te nemen.

Retourformulier

Wij verzoeken je het retourformulier volledig in te vullen, uit te printen en mee te sturen met de retourzending. Ook als je het product zonder opgave van redenen terugstuurt, verzoeken wij je dit formulier te gebruiken en dit in het formulier aan te geven. Het retouradres vindt je op het formulier.

Je kunt een artikel retourneren door het retourformulier volledig in te vullen, uit te printen en mee te sturen met de retourzending.
De artikelen kan je vervolgens aan ons retourneren via een DHL Service punt. 

Klik hier om het dichtstbijzijnde DHL Servicepunt te zoeken.

Je kunt het pakket afgeven bij het Servicepunt onder vermelding van 'Drogisterij.net'

Download het retourformulier (PDF Link)