main menu-icon
Filter op
Sorteer op
Wis filter(s)
Prijs
Merk
Aanbieding
Serie
Soort
Kleur
Geslacht
Verpakking
Loreal Paris X Isabel Marant Lippenstift - 05 Pigalle Western
Loreal Paris X Isabel Marant Lippenstift - 05 Pigalle Western
Stuk
De L’Oreal Paris X Isabel Marant Limited Edition voor jou- Sterk gepigmenteerde kleurformule voor een egale dekking- Verrijkt met verzorgende en hydraterende ingrediënten voor zachte lippen- Rode Matte finish ProductbeschrijvingDe iconische Color Riche Matte lipstick van L’Oréal Paris - de nummer één verkochte lippenstift wereldwijd - heeft nu een make-over gekregen met de Isabel Marant Collectie. De Pigalle Western is een matte roze Lippenstift. Met zeven tijdloze tinten bestaande uit twee nude, drie rode en twee plump kleuren die werken voor alle vrouwen. De elegante matte afwerking houdt je lippen gehydrateerd en laat je lippen nog meer opvallen!Het resultaatVan natuurlijk nude tot een diepe bordeaux kleur, de tijdloze kleuren representeren de Parijse cool-girl elegantie op en top. De formule is verrijkt met pure pigmenten en camellia olie voor een rijke kleur en de meest hydraterende matte finish. Hoe te gebruikenVoor een natuurlijke look, begin door de buitenste lijn van de lip te omlijnen met een Color Riche Lipliner. Breng dan de L’Oréal Paris X Isabel Marant Color Riche Lipstick van de cupidoboog aan tot de hoeken van de lippen. Je begint dus in het midden van de bovenlip en laat de lippenstift naar beneden glijden tot de mondhoek. Vervolgens kleur je jouw onderlip in voor een prachtige kleursensatie. De L’Oréal Paris X Isabel Marant CollectieL’Oréal Paris en de Franse ontwerper Isabel Marant hebben samengewerkt om de elegantie van haar modelijn te vertalen naar een limited edition collectie van haar Most Wanted beauty producten. Een limited edition collectie bestaande uit 5 multi-tasking producten die zijn ontwikkelt voor moeiteloze on-the-go applicatie, zodat je jouw look overal kan transformeren. Maak de look compleet met de gehele Isabel Marant collectie voor het ultieme Franse, cool-girl make-up resultaat.
€ 14,11
Vanaf 3 € 13,26 p/s
+
Loreal Paris X Isabel Marant Lippenstift - 02 La Butte Marshall
Loreal Paris X Isabel Marant Lippenstift - 02 La Butte Marshall
Stuk
De L’Oreal Paris X Isabel Marant Limited Edition voor jou- Sterk gepigmenteerde kleurformule voor een egale dekking- Verrijkt met verzorgende en hydraterende ingrediënten voor zachte lippen- Rode Matte finish ProductbeschrijvingDe iconische Color Riche Matte lipstick van L’Oréal Paris - de nummer één verkochte lippenstift wereldwijd - heeft nu een make-over gekregen met de Isabel Marant Collectie. De La Butte Marshall is een matte rode Lippenstift. Met zeven tijdloze tinten bestaande uit twee nude, drie rode en twee plump kleuren die werken voor alle vrouwen. De elegante matte afwerking houdt je lippen gehydrateerd en laat je lippen nog meer opvallen!Het resultaatVan natuurlijk nude tot een diepe bordeaux kleur, de tijdloze kleuren representeren de Parijse cool-girl elegantie op en top. De formule is verrijkt met pure pigmenten en camellia olie voor een rijke kleur en de meest hydraterende matte finish. Hoe te gebruikenVoor een natuurlijke look, begin door de buitenste lijn van de lip te omlijnen met een Color Riche Lipliner. Breng dan de L’Oréal Paris X Isabel Marant Color Riche Lipstick van de cupidoboog aan tot de hoeken van de lippen. Je begint dus in het midden van de bovenlip en laat de lippenstift naar beneden glijden tot de mondhoek. Vervolgens kleur je jouw onderlip in voor een prachtige kleursensatie. De L’Oréal Paris X Isabel Marant CollectieL’Oréal Paris en de Franse ontwerper Isabel Marant hebben samengewerkt om de elegantie van haar modelijn te vertalen naar een limited edition collectie van haar Most Wanted beauty producten. Een limited edition collectie bestaande uit 5 multi-tasking producten die zijn ontwikkelt voor moeiteloze on-the-go applicatie, zodat je jouw look overal kan transformeren. Maak de look compleet met de gehele Isabel Marant collectie voor het ultieme Franse, cool-girl make-up resultaat.
€ 13,54
+
Loreal Paris X Isabel Marant Lippenstift - 01 Belleville Rodeo
Loreal Paris X Isabel Marant Lippenstift - 01 Belleville Rodeo
Stuk
De L’Oreal Paris X Isabel Marant Limited Edition voor jou- Sterk gepigmenteerde kleurformule voor een egale dekking- Verrijkt met verzorgende en hydraterende ingrediënten voor zachte lippen- Rode Matte finish ProductbeschrijvingDe iconische Color Riche Matte lipstick van L’Oréal Paris - de nummer één verkochte lippenstift wereldwijd - heeft nu een make-over gekregen met de Isabel Marant Collectie. De Belleville Rodeo is een matte donkerrode Lippenstift. Met zeven tijdloze tinten bestaande uit twee nude, drie rode en twee plump kleuren die werken voor alle vrouwen. De elegante matte afwerking houdt je lippen gehydrateerd en laat je lippen nog meer opvallen!Het resultaatVan natuurlijk nude tot een diepe bordeaux kleur, de tijdloze kleuren representeren de Parijse cool-girl elegantie op en top. De formule is verrijkt met pure pigmenten en camellia olie voor een rijke kleur en de meest hydraterende matte finish. Hoe te gebruikenVoor een natuurlijke look, begin door de buitenste lijn van de lip te omlijnen met een Color Riche Lipliner. Breng dan de L’Oréal Paris X Isabel Marant Color Riche Lipstick van de cupidoboog aan tot de hoeken van de lippen. Je begint dus in het midden van de bovenlip en laat de lippenstift naar beneden glijden tot de mondhoek. Vervolgens kleur je jouw onderlip in voor een prachtige kleursensatie. De L’Oréal Paris X Isabel Marant CollectieL’Oréal Paris en de Franse ontwerper Isabel Marant hebben samengewerkt om de elegantie van haar modelijn te vertalen naar een limited edition collectie van haar Most Wanted beauty producten. Een limited edition collectie bestaande uit 5 multi-tasking producten die zijn ontwikkelt voor moeiteloze on-the-go applicatie, zodat je jouw look overal kan transformeren. Maak de look compleet met de gehele Isabel Marant collectie voor het ultieme Franse, cool-girl make-up resultaat.
€ 14,11
+
Toon meer producten