main menu-icon
sinterklaas 2019 tickertape
Filter op
Sorteer op
Arkosterol Rode gist Rijst
gratis bezorgd plaatje
 16%
korting
Arkosterol Rode gist Rijst
180caps
Als alternatief voor reguliere medicatieStatines zijn de meest voorgeschreven medicijnen die in de afgelopen decennia zeer effectief zijn gebleken. Toch zijn er steeds meer gebruikers die klagen over ongewenste neveneffecten zoals spierpijn, spierzwakte, geheugenverlies, darmklachten, hoofdpijn, slapeloosheid en het verlies van gevoel in handen en voeten. Volwaardig alternatiefArkosterol is een goed natuurlijk alternatief voor synthetische verlagende medicijnen (statines). Door het gebruik van Arkosterol kan binnen 6 weken een verlaging van gehalte met maar liefst 30% worden bereikt. Arkosterol is een natuurproduct dat bestaat uit de bestanddelen Policosanol en uit Rode Gist Rijst gewonnen Monacoline K. Policosanol wordt geëxtraheerd uit suikerriet en Monacoline K wordt onttrokken uit gefermenteerde rijstkorrels. Slechts twee capsules per dag leveren de effectieve dosis voor de instandhouding van normale gehalten in het bloed. Het natuurlijke alternatief! GebruiksadviesEén capsule 's middags en één capsule avonds tijdens de maaltijd met een ruime hoeveelheid water innemen. Ingrediënten:Elke dagdosering van 2 capsules bevat 545 mg Rode Gist Rijst, 10 mg Monacoline K en 16 mg Suikerrietextract van 90% Policosanolen.  Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Arkosterol kan voor zover bekend zonder bezwaar overeenkomstig de aanbevolen dosering worden gebruikt. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Arkosterol heeft Z-indexnummer: 16211081
€ 41,95
€ 35,07
Vanaf 2 € 32,26 p/s
+
Arkocaps Rode Gist Rijst Capsules
 25%
korting
Arkocaps Rode Gist Rijst Capsules
150caps
Verlager uit de natuurRode gist rijst bevat van nature monocaline die als belangrijkste eigenschap heeft om de aanmaak van in de lever te reguleren. Tevens is rode rijst gist rijk aan plantensterolen waarvan middels diverse klinische studies is bewezen dat deze in staat zijn om het slechte gehalte in het bloed aanzienlijk te verlagen.Gebruik in de keukenIn de traditionele Chinese keuken wordt gefermenteerde rode rijst al eeuwen gebruikt om visschotels, sauzen, gepekelde groenten etc. op smaak te brengen.Deze Rode gist rijst capsules bevatten monacoline K. dit helpt bij de verlaging van het gehalte en is een goed natuurlijk alternatief voor synthetische verlagende medicijnen (statines). Arkocaps rode gist rijst capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde gefermenteerde rijstkorrels. Alleen de bestanddelen die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Rode Gist Rijst. De capsules bevatten geen toevoegingen van suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.GebruiksadviesDagelijks één capsule tijdens de middag en/of avondmaaltijd met voldoende water innemen.Arkocaps Rode Gist Rijst veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. Arkocaps Rode Gist Rijst kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt. Het gebruik van Arkocaps Rode Gist Rijst wordt ontraden tijdens de zwangerschap en periode dat borstvoeding wordt gegeven. Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Rode Gist Rijst langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.IngrediëntenElke capsule is gestandaardiseerd op 5 mg Monacoline K per capsule daarnaast bevat het plantaardig magnesiumstearaat.
€ 30,75
€ 22,95
Vanaf 2 € 22,26 p/s
+
Arkocaps Sint Janskruid Capsules
Arkocaps Sint Janskruid Capsules
150caps
Arkocaps Sint Janskruid helpt bij somber- en neerslachtigheid. Het omhulsel van de Arkocaps Sint Janskruid capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van het bovengronds bloeiende gedeelte, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.Dosering's Morgens en 's avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.WaarschuwingenSt. Janskruid kan de werking van geneesmiddelen nadelig beïnvloeden. Overleg met uw arts/apotheker/trombosedienst alvorens dit product te gaan gebruiken of met het gebruik van dit product te stoppen.Als u al erg gevoelig bent voor zonlicht, mag u St janskruid niet gebruiken: er bestaat een kans dat u in combinatie met langdurige blootstelling aan zonlicht en gelijktijdig gebruik van St Janskruid last krijgt van huidreacties. Vooral mensen met een zeer licht huidtype kunnen hier last van hebben. Gebruik tijdens Zwangerschap en/of het geven van borstvoeding.Er bestaan op dit moment onvoldoende gegevens om de veiligheid van St Janskruid tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding te garanderen. Daarom wordt aangeraden om St janskruid gedurende de zwangerschap of periode van borstvoeding zonder overleg met uw arts niet te gebruiken.Omdat er ook onvoldoende gegevens zijn over het gebruik van St janskruid, bij kinderen, wordt geadviseerd om St Janskruid zonder overleg met uw arts niet te gebruiken bij kinderen onder de leeftijd van 12 jaar.  
€ 31,99
+
Toon meer producten