Filter op
Sorteer op
 25%
korting
Arkopharma Royal Fruits Ampullen
20stuks
VoedingssupplementArkopharma innoveert en stelt zijn 1e waardevolle combinatie voor van Koninginnenbrij, Goji, Granaatappel en Baobab !Gegarandeerd  zonder kleurstof,  zonder bewaarmiddel, zonder alcohol. Zonder chemische ingrediënten.De laboratoria Arkopharma garanderen:- De kwaliteitscontrole van het product1 en de kwaliteit van hun distributiekanaal voor stoffen zonder pesticiden2, zonder antibiotica2.- De ervaring van een Frans farmaceutisch laboratorium voor het naleven van de normen en strenge controles.- Het engagement voor het beschermen van de bijen door de acties van “un Toit pour les abeilles” te steunen.1 Analyses uitgevoerd door Arkopharma en/of hun leveranciers.2 Gehalte lager dan de Europese detectielimietenArkoroyal® Royal’Fruits : Kostbare combinatie van premium Koninginnenbrij en supervruchten !Koninginnenbrij is een substantie die door de voedsters (bijen) wordt uitgescheiden om slechts één van hen te voeden. Deze bij zal dan de koningin worden. Deze uitzonderlijke voeding zal haar een 40 maal langere levensduur geven en een verbluffende productiviteit.De koninginnenbrij, wordt gecombineerd met Gojibessen, sinds 2000 jaar gebruikt in China, geconcentreerd Granaatappelsap en de vruchten van Baobab, een oeroude boom die gekend is voor zijn resistentie en lange levensduur. Alles weten over koninginnenbrij en de andere bestanddelen van de bijenkorf.Detail van ingrediëntenWater - Honing - Koninginnenbrij - Geconcentreerd gojibessensap (Lycium barbarum L.) - Geconcentreerd sinaasappelsap (Citrus sinensis (L.)  Osbeck) - Verdikkingsmiddel: acaciagom - Geconcentreerd granaatappelsap (Punica granatum L.) - Poeder van het vruchtvlees van baobab (Adansonia digitata L.) - Zoetstof: steviolglycosiden..Gemiddelde voedingsinformatie      Voor 1 ampulKoninginnenbrij     1000 mgGeconcentreerd gojibessensap     600 mgGeconcentreerd granaatappelsap     200 mgPoeder van het vruchtvlees van Baobab     15 mgGebruiksaanwijzingVoedingssupplement.Voorbehouden voor volwassenen. Vanaf 3 jaar. - Eén ampul innemen ‘s morgens bij het ontbijt, bij voorkeur verdund in een glas water of vruchtensap (200 ml).
€ 19,95
€ 14,86
Vanaf 4 € 14,41 p/s
+
Arkopharma Arkorelax Melatonine 5mg
30tabl
Melatonine is een lichaamseigen stof die in de pijnappelklier wordt aangemaakt. De natuurlijke productie van Melatonine is in de hersenen direct gekoppeld aan de blootstelling aan licht. Zodra de blootstelling aan licht afneemt komt de natuurlijke productie van Melatonine op gang. Melatonine draagt bij tot de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen. Ter informatieHet gunstige effect van melatonine wordt verkregen bij een dagelijkse inname van minimaal 1 mg Melatonine. Melatonine helpt bij het verlichten van de ervaringen van jetlag.  GebruiksasdviesSneller in slaap: Neem net voor het slapen gaan 1 tablet met een groot glas water in.Jetlag: Neem op de reisdag net voor het slapen gaan 1 tablet met een groot glas water in en herhaal dit enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming. GebruiksduurDe duur van het gebruik van Melatonine kan naar behoefte worden verlengd. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.  Arkorelax Melatonine is bestemd voor volwassenen tenzij anders geadviseerd door uw arts of apotheker. Melatonine niet combineren met het gebruik van slaappillen of andere kalmerende. Indien u chronisch antidepressiva gebruikt dan mag u Melatonine alleen na medisch advies inzetten. Wees voorzichtig als u binnen een paar uur nadat u melatonine heeft ingenomen gaat autorijden. Wees ook extra voorzichtig als u lever- of nierproblemen heeft.  IngrediëntenElke tablet bevat 5 mg Melatonine. Overige (hulp)stoffen lactose (melk) – bindmiddel: gemodificeerd zetmeel, antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren en magnesiumstearaat, melatonine.
€ 12,50
€ 12,31
Vanaf 4 € 11,57 p/s
+
Arkopharma Detox Drinkampullen
10stuks
DETOX DRINKAMPULLENDETOX drinkampullen bevat een uitzonderlijke combinatie van 11 biologische planten die bij uitstek geschikt zijn voor een detox programma om het lichaam grondig te reinigen en te zuiveren. Hierdoor raken de lever, gal en nieren overbelast, wordt de darmflora ontregeld, werkt de spijsvertering minder efficiënt en worden voedingsstoffen minder goed opgenomen. Het begin van een lange vicieuze cirkel. Voor onze algemene gezondheid is het daarom van groot belang om de opgehoopte afvalstoffen regelmatig uit het lichaam te verwijderen. VOOR LICHAAM EN GEESTDoor uzelf regelmatig te zuiveren van onnodige ballast, zorgt u ervoor dat uw lichaam en geest goed blijven functioneren. Als de kuur goed aanslaat zult u merken dat u beter in uw vel zit waardoor u zich lichamelijk energieker en fitter gaat MINIMAAL TWEE KEER PER JAAR DETOXENTraditioneel zijn het voorjaar en het najaar de ideale periodes om het lichaam eens grondig te ontgiften. Momenteel wordt een detox kuur ook steeds vaker ingezet als voorbereiding op een afslankprogramma. Het loont zeker de moeite om tweemaal per jaar een intensieve detox te doen zodat uw lichaam geen kans krijgt om veel toxines op te stapelen.DETOX drinkampullen bevat een uitzonderlijke combinatie van 11 biologische planten die bij uitstek geschikt zijn voor een detox programma om het lichaam grondig te reinigen en zuiveren.DETOX drinkampullen bevatten de volgende biologische planten: Groene Thee*, Linde*, Berkenblad*, Paardenbloem*, Moerasspirea*, Grote Klis*, Driekleurig Viooltje*, Venkel*, Artisjok*, Wortelsap en Pruimensap.*Detox ingrediëntenNa een DETOX drinkampullen kuur van 10 dagen merkt u meteen dat u beter in uw vel zit.DETOX drinkampullen zijn een voedingssupplement op basis van biologische plantenextracten en is derhalve ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.
€ 9,84
+
Arkopharma Arkorelax Stress Control
30tabl
Arkopharma Arkorelex stress control- Bestand tegen overbelasting (rhodiola)- Emotioneel en lichamelijk welzijn (eleutherococcus)- Vermindering van de vermoeidheid (magnesium en vitamine B6)Samenstelling per laagste dagdosering van 2 tabletten:            % RI*Eleutherococcus extract (wortel)     300 mg      Rhodiola extract (wortel)     180 mg      Vitamine B6     1,4 mg     100%Magnesium     60 mg     16%*RI - Referentie InnameIngredientenMagnesiumglycerofosfaat, Vulstoffen: Cellulosederivaat, Calciumfosfaat, Extract van de wortel van Eleutherococcus (eleutherococcus senticosus (rupr. ex. maxim) maxim), Extract van de wortel van rhodiola (rhodiola rosea L scop.), Antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren, plantaardige magnesiumstearaat, zetmeel: vitamine B6. Filmcoating: glansmiddelen: cellulosederivaten, stearinezuur, natuurlijke kleurstoffen: calciumcarbonaat, kleurstof concentraat van spirulina en appel.GebruikKortstondige stress: 's morgens 2 tabletten en 's middags 1 tabletperiode van stress: 2 tabletten 's morgensIn te nemen met een groot glas water.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.FabrikantArkopharma Nederland bVPostbus 102551301 AG  AlmereDit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
€ 17,35
+
Toon meer producten