Filter op
Sorteer op
Biodream Zuur base balance Tabletten
Biodream Zuur base balance Tabletten
250tabl
Niet alleen het milieu lijdt onder verzuring. ook wij mensen ondervinden meer schade van verzuring dan we zelf weten. Bij het merendeel van de mensen is het zuur-base-evenwicht danig verstoord. Dit heeft te maken met onze leefstijl en ons voedingspatroon. We consumeren te veel producten die het spijsverteringssysteem en dientengevolge het bloed verzuren, zoals; vlees, kaas, suiker, witmeel, alcohol, noten, olie. Een scala aan klachten die men hier nooit aan zou toeschrijven, is hiervan het gevolg. Er worden zelfs al speciale schoonheidsprogramma’s opgezet die uitsluitend gebaseerd zijn op ontzuring van het lichaam. De zuurgraad van het lichaam, kan men vaststellen door de pH van de (ochtend)urine te meten. Deze dient minimaal 7 te bedragen. De zuurgraad van de urine kan uiteraard beïnvloed worden door het voedsel en eventueel overmatig gebruik van vitamines. Bij een normaal voedingspatroon, kan men echter door het meten van de urine middels eenvoudige pH stripjes een goed beeld van de situatie krijgen. Hoe meer zure stofwisselingsproducten men binnen krijgt, hoe meer van deze stoffen zich opstapelen in de weefsels.  Dit kan tot diverse klachten leiden. Een ander gevaar dat een te hoge zuurgraad met zich mee brengt is dat het lichaam in zo’n geval basische stoffen zoals kalk, magnesium, ijzer en zink gaat onttrekken aan organen en botten. Een goed zuur-base-evenwicht zorgt voor een goede maag- en darmfuctie, verhoogt de vitaliteit, geeft meer energie, zorgt voor het behoud van gezonde cellen en weefsels, verhoogt de weerstand van het organisme, is van belang voor het zenuwstelsel, zorgt voor behoud van sterke botten, verhoogt de opname van kalk in de botten, is goed voor het bindweefsel in de huid. Bovendien is het goed voor de nier- en blaasfunctie en ondersteunt het gewichtsbeheersing. Op “cosmetisch”gebied houdt een goed zuur-base-evenwicht het uiterlijk fris en jong en beschermt ontzuring het lichaam  tegen ouderdomsverschijnselen.Ontzuring wordt het nieuwe thema in het kader van gezondheidsrisico’s  Zuur Base Balans bestaat uit: kaliumhydrogencarbonaat, natriumhydrogencarbonaat, natriumwaterstof fosfaat, calciumcarbonaat, magnesiumcarbonaat, siliciumdioxide, magnesium stearaat, cellulose micro kristallen.Dosering2 maal daags 2 tot 4 tabletten met ruim water innemen.     
€ 31,26
Vanaf 2 € 28,76 p/s
+
Biodream Active
Biodream Active
800 Gram
Biodream® Active is een nieuw voedingssupplement op basis van soja bestanddelen en mineralen. Biodream® Active is niet te vergelijken met welk voedingssupplement dan ook. Het bevat een combinatie van uit soja geproduceerde ingrediënten, die het immuunsysteem ondersteunen. De resultaten zijn opmerkelijk. Biodream® Active kent de volgende toepassingsgebieden: gezondheid, ter ondersteuning het immuunsysteem en ter aanvulling van anti-oxydanten, Sport: Vanaf de testperiode, zes jaar geleden, zijn een aantal atleten en andere sporters, onder begeleiding van de uitvinder van Biodream Active, overgegaan op Biodream Active, met als gevolg onverwacht hoge prestaties (wereldrecords atletiek enz.)Vrouwen ; werkt gunstig bij overgangsverschijnselen, herstelt tekorten,verhoogt de vitaliteit, maakt minder stressgevoelig. Ouderen; versterkt de levenskracht, verhoogt de weerstand van het organisme, geeft meer (geestelijke) energie, verhoogt de vitaliteit en zorgt voor een goede gemoedsstemming. Managers; is het ultieme middel ter verhoging van de lichaams energie, voorkomt problemen ten gevolge van zware inspanning, zowel lichamelijk als geestelijk, maakt weerbaar tegen stress, doet de vatbaarheid voor ziektes verdwijnen, zorgt ervoor dat men zich lichamelijk in topconditie voelt, met als gevolg een geestelijke allertheid, altijd en onder alle omstandigheden. Biodream® Active is volstrekt veilig, is een 100 % organisch product en bevat geen chemische stoffen of conserveringsmiddelen.
€ 45,52
Vanaf 2 € 41,88 p/s
+
Biodream Energy salt
Biodream Energy salt
30 Gram
Biodream Energy Salt bevat meer dan 80 mineralen en is volstrekt vrij van verontreinigingen en toxische stoffen. Zuiver zout in deze vorm is essentieel voor het goed functioneren van alle vitale organen in ons lichaam. Het verwijdert toxische stoffen en herstelt de zuurgraad van de lichaamscellen. Biodream Enery Salt bezit de unieke eigenschap om de bloed-hersenbarriere te passeren en de pH van de hersencellen te neutraliseren.Het is bekend dat zowel zeezout als verwerkt keukenzout in welke vorm dan ook, verontreinigingen bevat als gevolg van natuurlijke gebeurtenissen in het milieu. Biodream EnergySalt, daarentegen, wordt gewonnen in en schone omgeving op een van de hoogst-energetische plaatsen op de wereld en ondergaat bovendien een jarenlang reinigingsproces waarna het op zeer hoge temperaturen wordt gebrand zodat alleen pure, zuivere mineralen resteren.De extreme zuiverheid, gecombineerd met de energetische waarde is de reden dat Biodream Energy Salt zeer effectief werkt op longweefsel en zenuwcellen. Met name het effect op zenuwcellen, kan signaal overdracht in de hersenen gunstig beïnvloeden en achteruitgang hiervan tegengaan. Daarnaast kenmerkt het zout zich door een krachtige ontzuring van het gehele lichaam. Zoals bekend is verzuring een voortdurende belemmering voor opname van nutriënten en staat verzuring iedere therapie in de weg. Biodream Energy Salt kan dus gezien worden als de eerst noodzakelijke stap bij welke behandeling dan ook. Dosering2 x per dag 1 mespuntje ( 1 gram per dag)  
€ 31,26
Vanaf 2 € 28,76 p/s
+