main menu-icon
Filter op
Sorteer op
Bioxtra Zachte Tandpasta Droge Mond
Bioxtra Zachte Tandpasta Droge Mond
50ml
De bioXtra tandpasta is een gepatenteerde formule en is volkomen geschikt voor iedereen die een goede en gezonde mondhygiëne nastreeft.- Zachte tandpasta en laagschuimend- Natuurlijke anti-microbiële formule, drievoudige enzymenwerking- Zonder detergent of Natrium Lauryl Sulfaat (SLS)- Reinigt de tanden zonder branden of prikken- Snel en langdurig effect tegen de bacteriën van de biofilms verantwoordelijk voor tandplak- Houdt het ecosysteem van de mond in stand- Verhindert aften en bevordert frisse adem- Versterkt de tanden door fluoride en calcium- Gezoet met Xylitol (aanbevolen aan diabetici, kinderen, dragers van een kunstgebit en/of prothese)Om de werking van de bioXtra tandpasta maximaal toe te passen, dient men gebruik te maken van de bioXtra mondspoelingdat vrij is van alcohol en dezelfde actieve antibacteriële werkstoffen bevat. Een gezonde mond heeft een permanent gecombineerd defensie systeem via het speeksel; het speekselperoxidase-systeem omvat enzymen zoals Lactoferrine, Lysozyme en Lactoperoxidase.Klinische studies wijzen uit dat tandplak in belangrijke mate (1.19 + 0.31)* vermindert bij dagelijks gebruik van de bioXtra tandpasta in vergelijking met de "standaard" tandpasta's.Doordat de bioXtra tandpasta actieve ingrediënten bevat met "speeksel moleculen actie" kan er zich géén biofilms vormen, daarenboven worden de anti-bacteriële eigenschappen van het speeksel versterkt.De antimicrobiële functie van de bioXtra speeksel moleculen zijn dezelfde die terug te vinden zijn in een gezond speeksel, moedermelk, .. zij vormen de actieve werkstoffen van het speekselperoxidase-systeem dat onze gezondheid voortdurend vrijwaart. De krachtige afweermechanismen helpen om de tanden en het tandvlees gezond te houden en trekken meteen een barrière op tegen infecties die via de mond het lichaam binnen dringen. Méér dan 70% van de bacteriën in de mond zijn in biofilms te vinden. Een gezond en evenwichtig speeksel remt de vorming van bacteriële kolonies of biofilms.Actieve ingrediënten in de bioXtra tandpasta: Lactoferrine, Lysozyme, Lactoperoxidase, Lactoserum van colostrumHydraterende agenten : Xylitol, Aloë Vera, essentiële oliën De bioXtra tandpasta wordt aanbevolen door specialisten en verpleegkundigen aan personen met een gevoelige mond en/of droge mond.[*] Dept.of Periodontics, SDM College of Dental Sciences and Hospital-India; Dept. of Microbiology, SDM College of Medical Sciences and Hospital-India; Int. Journal of Dental Hygiene 5 (4), 218-224 Nov 2007.Samenvatting van de Vergelijkende Studie van de Effecten van twee tandpasta's op de Geïsoleerde Bacteriën en op deze van Biofilms - Dr J-P Perraudin, Dr P Courtois, Université Libre de Bruxelles. Journ Int Acad. Pério 2001 : 120 (samenvatting).bioXtra, de ultieme mondhygiëne!
€ 6,46
Vanaf 6 € 6,27 p/s
+
Bioxtra Bevochtigingsgel Droge Mond
Bioxtra Bevochtigingsgel Droge Mond
40ml
bioXtra mondgel wordt sedert 10 jaar geadviseerd door medische specialisten en aangewend door verplegend personeel aan patiënten die lijden aan xerostomie.bioXtra mondgel brengt onmiddellijke verlichting en bevochtiging in de mond. De sensaties van branderigheid, prikken en irriaties worden onmiddellijk verholpen.Deze actie brengt tussen de 6 à 8 uur bevochtiging, verhoogt onmiddellijk het comfort in de mond en verfrist de adem.De gepatenteerde formule brengt de bevochtiging in de mond terug in balans en versterkt op deze wijze een essentiële actie voor gezonde tanden en tandvlees.De actie van de bioXtra mondgel is ideaal door gebruik voor het slapen gaan of voor personen die een tandprothese dragen.- Snelle,langdurige en doeltreffende bevochtiging van de droge mond- Drievoudige enzymwerking- Onmiddellijke verlichting van irritaties en/of branderig gevoel in de mond- Neutraliseert slechte adem en/of slechte smaak in de mond- Breng voldoende gel aan op het tandvlees (indien tandprothese breng de gel aan onder de prothese) afhankelijk van de gradatie van droge mond- Aanbevolen voor dragers van een tandprothese (aangebracht onder de prothese zorgt de gel voor extra kleefkracht)- Versterking van een gezonde mondhygiëne, verhoging van comfort van de mondhygiëne- Gezoet met Xylitol- Ideaal voor de nachtAanbevolen aan personen die lijden aan: diabetes, stress, depressie, radiologie, chemotherapie, Sjögrens syndroom, bij gebruik en combinatie van diverse medicijnen.Doordat de bioXtra mondgel actieve ingrediënten "speeksel moleculen actie" bevat, kan er zich géén biofilms vormen, daarenboven worden de anti-bacteriële eigenschappen van het speeksel versterkt.De antimicrobiële functie van de bioXtra speeksel moleculen zijn dezelfde die terug te vinden zijn in een gezond speeksel, moedermelk, .. zij vormen de actieve werkstoffen van het speekselperoxidase-systeem dat onze gezondheid voortdurend vrijwaart. De krachtige afweermechanismen helpen om de tanden en het tandvlees gezond te houden en trekken meteen een barrière op tegen infecties die via de mond het lichaam binnen dringen. Méér dan 70% van de bacteriën in de mond zijn in biofilms te vinden. Een gezond en evenwichtig speeksel remt de vorming van bacteriële kolonies of biofilms.Actieve ingrediënten in de bioXtra mondgel: Lactoferrine, Lysozyme, Lactoperoxidase, Lactoserum van colostrum, Aloë Vera.bioXtra, de ultieme mondhygiëne!
€ 7,95
Vanaf 5 € 7,63 p/s
+
Bioxtra Bevochtigingsspray Droge Mond
Bioxtra Bevochtigingsspray Droge Mond
50ml
bioXtra mondspray is de mondbevochtiger bij uitstek; zijn handig zakformaat laat toe om deze mondspray in de binnenzak, de handtas, de wagen, ... overal waar u tijdens de dag zich verplaatst, te gebruiken.bioXtra mondspray geeft een onmiddellijke frisse adem en bevochtigt onmiddellijk de gevoelige en/of droge mond.Daarenboven is de bioXtra mondspray een doeltreffend middel tegen tandplak gezien zijn actieve antibacteriéle werkstoffen tegen de bacteriën die zich in de biofilms bevinden.- Snelle, praktische en doeltreffende bevochtiging van de droge mond- Drievoudige enzymenwerking- Bevochtiging van alle types droge mond ongeacht de oorzaak- Verlicht onmiddellijk een droge mond of verzacht een gevoelige mond- Formule die de bevochtiging aanhoud door bedekking van de slijmvliezen, lippen en keel- Gebruik de spray regelmatig of zoveel u nodig acht- Zakformaat voor gemakkelijk gebruik op het werk, verplaatsing, ...- Gezoet met Xilitol- De spray is aanbevolen voor gebruik tijdens de dag.Voor de sprekers, vertegenwoordigers, vergaderingvoorzitters onder ons ...Bent u een regelmatige spreker of dient u frequent meetings te leiden, dan kent u ongetwijfeld het kleverig gevoel in de mond en de onaangename smaak die daar mogelijks bij gepaard gaat.Een kauwgom brengt oplossing maar is van korte duur en niet altijd het moment om in te nemen; het glas water brengt soelaas maar al gauw blijkt een sanitaire pitstop noodzakelijk.Ook voor u brengt de mondspray van bioXtra oplossing; onmiddellijke mondbevochting, frisse adem, aangename smaak ... u hoeft hierbij niet te gaan kauwen voor de meetingzaal, noch een plotse break in te lassen voor de sanitaire pitstop; u kan rustig en met concentratie het verdere verloop van de meeting en/of presentatie doorzetten.bioXtra mondspray tijdens de dag of op verplaatsing maakt uw mondhygiéne compleet!Doordat de bioXtra mondspray actieve ingrediënten "speeksel moleculen actie" bevat, kan er zich géén biofilms vormen, daarenboven worden de anti-bacteriële eigenschappen van het speeksel versterkt.De antimicrobiële functie van de bioXtra speeksel moleculen zijn dezelfde die terug te vinden zijn in een gezond speeksel, moedermelk, .. zij vormen de actieve werkstoffen van het speekselperoxidase-systeem dat onze gezondheid voortdurend vrijwaart. De krachtige afweermechanismen helpen om de tanden en het tandvlees gezond te houden en trekken meteen een barrière op tegen infecties die via de mond het lichaam binnen dringen. Méér dan 70% van de bacteriën in de mond zijn in biofilms te vinden. Een gezond en evenwichtig speeksel remt de vorming van bacteriële kolonies of biofilms Actieve ingrediënten in de bioXtra mondspray: Lactoferrine, Lysozyme, Lactoperoxidase, Lactoserum van colostrum, mineralenbioXtra, de ultieme mondhygiëne!
€ 8,14
Vanaf 3 € 7,90 p/s
+
Bioxtra Mondwater Zonder Alcohol Droge Mond
Bioxtra Mondwater Zonder Alcohol Droge Mond
250ml
BioXtra mondspoeling geeft een onmiddellijke frisse adem en bevochtigt onmiddellijk de gevoelige en/of droge mond.Daarenboven is de bioXtra mondspoeling een gepatenteerde formule dat een uiterst doeltreffend middel tegen tandplak is gezien zijn actieve antibacteriéle werkstoffen tegen de bacteriën die zich in de biofilms bevinden.De bioXtra mondspoeling is ideaal aansluitend op de bioXtra tandpasta, zodoende krijgen de actieve antibacteriéle werkstoffen (enzymen) die u zonet in de mond grondig aanbracht, extra versterking!En ... 100% alcoholvrij !- Alcoholvrije verfrissing en bevochtiging van de mond- Beschermt en verfrist de droge en gevoelige mond- Drievoudige enzymenwerking- Versterkt de natuurlijke werking van speekselvorming- Helpt bij het verminderen van tandplak en ontstoken tandvlees- Gezoet met Xylitol- Verlengt de werking van bioXtra tandpasta.Een gezonde mond heeft een permanent gecombineerd defensie systeem via het speeksel; het speekselperoxidase-systeem omvat enzymen zoals Lactoferrine, Lysozyme en Lactoperoxidase.Klinische studies wijzen uit dat tandplak in belangrijke mate (1.19 + 0.31)* vermindert bij dagelijks gebruik van de bioXtra mondspoeling.Doordat de bioXtra mondspoeling actieve ingrediënten "speeksel moleculen actie" bevat, kan er zich géén biofilms vormen, daarenboven worden de anti-bacteriële eigenschappen van het speeksel versterkt.De antimicrobiële functie van de bioXtra speeksel moleculen zijn dezelfde die terug te vinden zijn in een gezond speeksel, moedermelk, .. zij vormen de actieve werkstoffen van het speekselperoxidase-systeem dat onze gezondheid voortdurend vrijwaart. De krachtige afweermechanismen helpen om de tanden en het tandvlees gezond te houden en trekken meteen een barrière op tegen infecties die via de mond het lichaam binnen dringen. Méér dan 70% van de bacteriën in de mond zijn in biofilms te vinden. Een gezond en evenwichtig speeksel remt de vorming van bacteriële kolonies of biofilms.Actieve ingrediënten in de bioXtra mondspoeling: Lactoferrine, Lysozyme, Lactoperoxidase, Lactoserum van colostrumDe bioXtra mondspoeling wordt aanbevolen door specialisten en verpleegkundigen aan personen met een gevoelige mond en/of droge mond.BioXtra, de ultieme mondhygiëne!
€ 7,95
+