Filter op
Sorteer op
 16%
korting
Chi Na De Beet Roller
10ml
Laat muggen een blokje omvliegen op een 100% natuurlijke manier! Chi Na De Beet is een mix van plantaardige oliën voor ‘voor’ én ‘na elke beet’. Je laat je toch niet prikken? Na De Beet is al 20 jaar dé 100% natuurlijke succesformule voor de verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en kwallenbeten. Na De Beet gevat geen DEET, verzorgt en zuivert de huid en is geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden! Na De Beet is al 20 jaar dé 100% natuurlijke succesformule voor de verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en kwallenbeten. Na De Beet bestaat uit een zorgvuldig samengestelde compositie van etherische oliën gemengd met huidverzorgende jojobaolie.De etherische oliën geranium, kattekruid en lavandin hebben een brede werking in deze compositie. Deze oliën zijn van nature desinfecterend, huidverzorgend en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid. Afrikaantje en citroen eucalyptus olie hebben een ontstekingsremmende en kalmerende werking. Alle oliën versterken elkaars werking waardoor een synergie ontstaat.De roller is makkelijk in gebruik!Na De Beet zit in een handige roller van 10 ml die makkelijk en snel op de huid is aan te brengen en die door de toevoeging van jojobaolie zacht is voor de huid. Na een beet zo snel mogelijk na de beet aanbrengen. Dezelfde plek 3 x per dag 3 dagen lang aanstippen. Vanwege de zachte en natuurlijke formule is de roller ook geschikt voor een rode en gevoelige huid en voor kinderen vanaf 3 maanden. Waarom Chi Na De Beet?- 100% natuurlijk (dus zonder DEET)- ‘Voor’ en ‘na’ elke beet- Zuivert, verzorgt en verzacht de huid- Ook bij een gevoelige huid - Zelfs geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden!- Al 20 jaar dé 100% natuurlijke succesformule
€ 9,50
€ 7,97
+
Chi Cananga Wild
10ml
Chi Cananga Wild 10 ml. Productbeschrijving van Chi Cananga Olie Wild voor aromatherapie of voor cosmetisch gebruik.Deze bloemenolie is warm, zoet en bloemig. Heerlijk als onderdeel van een (huid)parfum. Cananga, Cananga odorata var. macrophylla, AnnonaceaeCananga is een essentiële olie die verkregen is via stoomdestillatie van de bloemen. Het is een zuivere essentiële olie, onbewerkt en zonder toevoegingen. De bloemen worden verzameld van bomen uit het wild.KarakteristiekDe cananga boom wordt tot 25 meter hoog, heeft ietwat naar beneden hangende takken en tot 20 cm. lange groengele bloemen. De bloemen die het hele jaar door aan de boom bloeien, verspreiden een fascinerende, bedwelmende geur. De boom is inheems op de Filippijnen en op Java en Sumatra, maar wordt tegenwoordig voor de parfumindustrie ook op Madagascar, Réunion en de Comoren gecultiveerd. Één boom produceert gemiddeld 120 kg. bloemen per jaar. De cananga is nauw verwant aan de gekweekte ylang-ylang (C. odorata var. genuina) die een verfijndere olie bevat.Van oudsher werden canangabloemen in cocosvet geweekt, wat de beroemde Makassar haarolie opleverde.De opbrengst aan essentiële olie is voor cananga 0,8 tot 1 % dwz. dat er ruim 100 kg. verse bloemen nodig is voor 1 liter olie. De kleur van canangaolie is lichtgeel. De geur is warm, zoet en bloemig en ietwat narcotisch, maar niet zo subtiel als de ylang-ylang. De parfumindustrie verwerkt de cananga in bloemenparfums waar het een zoete en enigszins zwoele uitstraling aan geeft. Cananga wordt behandeld als midden tot basisnoot.Dosering* In het geurlampje: enkele druppels naar eigen voorkeur.* Op de huid: maximaal 10 % bij volwassenen - bij lokaal gebruik. Zie ook de algemene doseringsregels.
€ 10,82
+
Toon meer producten