Filter op
Sorteer op
D Laros Massageglide No 1 Ongeparfumeerd Glijmiddel
 22%
korting
D Laros Massageglide No 1 Ongeparfumeerd Glijmiddel
100ml
D'Laros N°1 Massageolie Bodyglide, Zonder GeurDit is de D'Laros Nr 1 Massageolie. Maak nu kennis met de grenzeloze stimulatie van uw zintuigen met deze overheerlijke serie D'Laros Massageoliën.D'Laros Massageolien zijn een combinatie van topkwaliteit en heerlijk genieten. D'Laros is gemaakt van enkel en alleen de zuiverste grondstoffen die verkrijgbaar zijn en is van een niet te evenaren kwaliteit. De massageoliën van D'Laros zijn getest op allergieën en zijn dermatologisch als "zeer goed"  bestempeld door het Duitse TÜV en het Duitse Bioservice Laboratorium. Duitse topkwaliteit is dus gegegegarandeerd.D'Laros Massageolie is geschikt voor de zeer gevoelige huid en is daarnaast huidverzorgend, voedend en beschermend, met een merkbaar zijdezacht effect. D'Laros is latex en condoomveilig en heeft absoluut geen smaak. D'Laros is dierproefvrij getest en bevat geen water, olie of vetten.Laat je bezielen door D'Laros massageolie. Een heerlijke massageolie voor eerlijk en natuurlijk genieten, puur ter ontspanning, of als aanloop naar spannende romantische momenten. Geniet!D'Laros massageolie is verkrijgbaar in 6 verschillende varianten met verschillende geuren:    * Zonder Geur : Deze massageolie is geurvrij.    * Vitaliserend : Deze massageolie heeft een lichte, zachte rozengeur.    * Fruitig : Deze massageolie heeft een frisse citrus geur, lichtzoet en fruitig.    * Vanille : Deze heeft een lekkere lichte vanille geur die precies goed gedoseerd is.    * Sensueel : Deze zachte geur kunnen we alleen maar omschrijven als "sensueel".
€ 19,95
€ 15,50
+
D Laros Massageglide No 2 Revitalis Glijmiddel
 29%
korting
D Laros Massageglide No 2 Revitalis Glijmiddel
100ml
D'Laros N°2 Massageolie Bodyglide, VitaliserendDit is de D'Laros Nr 2 Massageolie. Maak nu kennis met de grenzeloze stimulatie van uw zintuigen met deze overheerlijke serie D'Laros Massageoliën.D'Laros Massageolien zijn een combinatie van topkwaliteit en heerlijk genieten. D'Laros is gemaakt van enkel en alleen de zuiverste grondstoffen die verkrijgbaar zijn en is van een niet te evenaren kwaliteit. De massageoliën van D'Laros zijn getest op allergieën en zijn dermatologisch als "zeer goed"  bestempeld door het Duitse TÜV en het Duitse Bioservice Laboratorium. Duitse topkwaliteit is dus gegegegarandeerd.D'Laros Massageolie is geschikt voor de zeer gevoelige huid en is daarnaast huidverzorgend, voedend en beschermend, met een merkbaar zijdezacht effect. D'Laros is latex en condoomveilig en heeft absoluut geen smaak. D'Laros is dierproefvrij getest en bevat geen water, olie of vetten.Laat je bezielen door D'Laros massageolie. Een heerlijke massageolie voor eerlijk en natuurlijk genieten, puur ter ontspanning, of als aanloop naar spannende romantische momenten. Geniet!D'Laros massageolie is verkrijgbaar in 6 verschillende varianten met verschillende geuren:    * Zonder Geur : Deze massageolie is geurvrij.    * Vitaliserend : Deze massageolie heeft een lichte, zachte rozengeur.    * Fruitig : Deze massageolie heeft een frisse citrus geur, lichtzoet en  fruitig.    * Vanille : Deze heeft een lekkere lichte vanille geur die precies goed gedoseerd is.    * Sensueel : Deze zachte geur kunnen we alleen maar omschrijven als "sensueel".
€ 19,95
€ 14,05
+
D Laros Massageglide No 3 Sensueel
 29%
korting
D Laros Massageglide No 3 Sensueel
100ml
D'Laros N°3 Massageolie Bodyglide, SensueelDit is de D'Laros Nr 3 Massageolie. Maak nu kennis met de grenzeloze stimulatie van uw zintuigen met deze overheerlijke serie D'Laros Massageoliën.D'Laros Massageolien zijn een combinatie van topkwaliteit en heerlijk genieten. D'Laros is gemaakt van enkel en alleen de zuiverste grondstoffen die verkrijgbaar zijn en is van een niet te evenaren kwaliteit. De massageoliën van D'Laros zijn getest op allergieën en zijn dermatologisch als "zeer goed"  bestempeld door het Duitse TÜV en het Duitse Bioservice Laboratorium. Duitse topkwaliteit is dus gegarandeerd.D'Laros Massageolie is geschikt voor de zeer gevoelige huid en is daarnaast huidverzorgend, voedend en beschermend, met een merkbaar zijdezacht effect. D'Laros is latex en condoomveilig en heeft absoluut geen smaak. D'Laros is dierproefvrij getest en bevat geen water, olie of vetten.Laat je bezielen door D'Laros massageolie. Een heerlijke massageolie voor eerlijk en natuurlijk genieten, puur ter ontspanning, of als aanloop naar spannende romantische momenten. Geniet!D'Laros massageolie is verkrijgbaar in 6 verschillende varianten met verschillende geuren:    * Zonder Geur : Deze massageolie is geurvrij.    * Vitaliserend : Deze massageolie heeft een lichte, zachte rozengeur.    * Fruitig : Deze massageolie heeft een frisse citrus geur, lichtzoet en fruitig.    * Vanille : Deze heeft een lekkere lichte vanille geur die precies goed gedoseerd is.    * Sensueel : Deze zachte geur kunnen we alleen maar omschrijven als "sensueel".
€ 19,95
€ 14,05
+
D Laros Massageglide No 5 Vanille Glijmiddel
D Laros Massageglide No 5 Vanille Glijmiddel
100ml
D'Laros N°5 Massageolie Bodyglide, VanilleDit is de D'Laros Nr 5 Massageolie. Maak nu kennis met de grenzeloze stimulatie van uw zintuigen met deze overheerlijke serie D'Laros Massageoliën.D'Laros Massageolien zijn een combinatie van topkwaliteit en heerlijk genieten. D'Laros is gemaakt van enkel en alleen de zuiverste grondstoffen die verkrijgbaar zijn en is van een niet te evenaren kwaliteit. De massageoliën van D'Laros zijn getest op allergieën en zijn dermatologisch als "zeer goed"  bestempeld door het Duitse TÜV en het Duitse Bioservice Laboratorium. Duitse topkwaliteit is dus gegegegarandeerd.D'Laros Massageolie is geschikt voor de zeer gevoelige huid en is daarnaast huidverzorgend, voedend en beschermend, met een merkbaar zijdezacht effect. D'Laros is latex en condoomveilig en heeft absoluut geen smaak. D'Laros is dierproefvrij getest en bevat geen water, olie of vetten.Laat je bezielen door D'Laros massageolie. Een heerlijke massageolie voor eerlijk en natuurlijk genieten, puur ter ontspanning, of als aanloop naar spannende romantische momenten. Geniet!D'Laros massageolie is verkrijgbaar in 6 verschillende varianten met verschillende geuren:    * Zonder Geur : Deze massageolie is geurvrij.    * Vitaliserend : Deze massageolie heeft een lichte, zachte rozengeur.    * Fruitig : Deze massageolie heeft een frisse citrus geur, lichtzoet en fruitig.    * Vanille : Deze heeft een lekkere lichte vanille geur die precies goed gedoseerd is.    * Sensueel : Deze zachte geur kunnen we alleen maar omschrijven als "sensueel".
€ 14,99
+