Filter op
Sorteer op
Gengigel Tandvleesgel *Bestekoop
20ml
Gengigel® is een medisch middel dat hyaluronzuur bevat dat d.m.v een biotechnologisch proces uit niet dierlijke stoffen wordt verkregen. Deze methode garandeert een hoge graad van zuiverheid. Hyaluronzuur is van nature actief in het regeneratieproces van het mondweefsel. Onderzoek toont aan dat hyaluronzuur (Gengigel®) het tempo van het genezingsproces van ontstoken of anderzins aangetast mondweefsel aanzienlijk versnelt. Gengigel® verbetert daarmee de parodontale behandelingen.Gengigel® heeft een goede hechting aan het slijmvlies, waardoor het op de plaats blijft waar het aangebracht is. Gengigel® is veilig in het gebruik, daar geen contra-indicaties met andere geneesmiddelen of neveneffecten aangetoond zijn. Hierdoor kan het ook zonder beperkingen gebruikt worden door kinderen, zwangere vrouwen en ouderen. Door gebruik van de natuurlijke zoetstof xylitol, is Gengigel® ook geschikt voor diabetici. Gengigel® te gebruiken bij:- Ontstoken tandvlees- Bloedend tandvlees- Terugtrekkend tandvlees- Aften- Wondjes veroorzaakt door bijv. chirurgische ingreep, extractie, gebitsprothesenWie kan er in het bijzonder baat hebben bij Gengigel®:- Zwangere vrouwen; door hormonale veranderingen is de kans op gevoelig en ontstoken tandvlees groot (zwangerschaps-gingivitis).- Diabetici; door een betere doorbloeding kunnen ontstekingen worden teruggedrongen.- Rokers; door een betere doorbloeding herstelt Gengigel® de balans in het tandvlees.Gengigel® is leverbaar als:- Gel (20ml), voor effectieve behandeling van tandvleesproblemen.- Mondspoel (150ml), voor onderhoud en behoud van gezond tandvlees.- Mondpray (50 ml), voor behandeling van tandvleesproblemen op moeilijk bereikbare plaatsen.
€ 8,38
+
Gengigel Tandvleesspray
20ml
Gengigel Spray is een handige spray tegen ontstoken tandvlees en andere aandoeningen in de mond.Gengigel Spray bevat hyaluronzuur, dat is van nature actief in het herstellingsproces van het mondweefsel. Onderzoek toont aan dat hyaluronzuur het tempo van het genezingsproces van ontstoken of anderzins aangetast mondweefsel aanzienlijk versnelt.Gengigel is veilig in het gebruik, en is te gebruiken met andere geneesmiddelen. Hierdoor kan het ook zonder beperkingen gebruikt worden door kinderen, zwangere vrouwen en ouderen. Door gebruik van de natuurlijke zoetstof xylitol, is Gengigel ook geschikt voor diabetici. Gengigel Spray kunt u gebruiken bij:    Ontstoken tandvlees    Bloedend tandvlees    Terugtrekkend tandvlees    Aften    Wondjes veroorzaakt door bijv. chirurgische ingreep, extractie, gebitsprothesenWie kan in het bijzonder baat hebben bij Gengigel?    Zwangere vrouwen:    Bloedend en gevoelig tandvlees zijn veel voorkomende klachten tijdens de zwangerschap. Door de hormonale veranderingen kan het tandvlees meer op de bacteriën en plaque reageren.Tijdens de zwangerschap is er ook een verhoogde bloedtoevoer, dat kan resulteren in gezwollen, gevoelig tandvlees, dat bloedt bij het poetsen of flossen van uw tanden. Dit wordt zwangerschapsgingivitis genoemd en schijnt bij de helft van alle zwangerschappen voor te komen. Gengigel is veilig en kan gedurende de zwangerschap gebruikt worden om te helpen ontstekingen aan het tandvlees te verminderen.    Opgroeiende kinderen:    Gedurende de pubertijd zorgt de ontwikkeling van geslachtshormonen o.a. voor een verhoogde bloedstroom naar het tandvlees. Dit kan een toename van de gevoeligheid van het tandvlees veroorzaken en leiden tot een grotere reactie op iedere irritatie, inclusief voedseldeeltjes en plaque. Gedurende deze periode kan het tandvlees er rood en gezwollen uitzien.    Rokers:    Roken zou voor meer dan 50% van alle gevallen de oorzaak zijn van tandvleesaandoeningen. Onderzoek toont aan dat tabak het immuunsysteem van het lichaam onderdrukt, het vermogen om infecties tegen te gaan verminderd en daardoor bacteriën de kans geeft zich te verspreiden. Gengigel stimuleert een betere doorbloeding en herstelt de balans in het tandvlees.    Diabetici:    Mensen met diabetes zouden gevoeliger kunnen zijn voor parodontale aandoeningen. Gengigel verbetert de doorbloeding en dringt de ontsteking terug.GebruiksaanwijzingSpray 1 of 2 keer op het ontstoken of gewonde weefsel met Gengigel Spray . Elk pufje garandeert een homogene en constante verspreiding van de vloeistof op het mondoppervlak. Houdt de fles verticaal.
€ 9,63
Vanaf 3 € 9,05 p/s
+
Gengigel Mondspoelmiddel
150ml
Gengigel® is een medisch middel dat hyaluronzuur bevat dat d.m.v een biotechnologisch proces uit niet dierlijke stoffen wordt verkregen. Deze methode garandeert een hoge graad van zuiverheid. Hyaluronzuur is van nature actief in het regeneratieproces van het mondweefsel. Onderzoek toont aan dat hyaluronzuur (Gengigel®) het tempo van het genezingsproces van ontstoken of anderzins aangetast mondweefsel aanzienlijk versnelt. Gengigel® verbetert daarmee de parodontale behandelingen.Gengigel® heeft een goede hechting aan het slijmvlies, waardoor het op de plaats blijft waar het aangebracht is. Gengigel® is veilig in het gebruik, daar geen contra-indicaties met andere geneesmiddelen of neveneffecten aangetoond zijn. Hierdoor kan het ook zonder beperkingen gebruikt worden door kinderen, zwangere vrouwen en ouderen. Door gebruik van de natuurlijke zoetstof xylitol, is Gengigel® ook geschikt voor diabetici. Gengigel® te gebruiken bij:- Ontstoken tandvlees- Bloedend tandvlees- Terugtrekkend tandvlees- Aften- Wondjes veroorzaakt door bijv. chirurgische ingreep,  extractie, gebitsprothesenWie kan er in het bijzonder baat hebben bij Gengigel®:- Zwangere vrouwen; door hormonale veranderingen is de kans op gevoelig en ontstoken tandvlees groot (zwangerschaps-gingivitis).- Diabetici; door een betere doorbloeding kunnen ontstekingen worden   teruggedrongen.- Rokers; door een betere doorbloeding herstelt Gengigel® de balans in het tandvlees.Gengigel® is leverbaar als:- Gel (20ml), voor effectieve behandeling van tandvleesproblemen.- Mondspoel (150ml), voor onderhoud en behoud van gezond tandvlees.- Mondpray (50 ml), voor behandeling van tandvleesproblemen op moeilijk bereikbare plaatsen.
€ 7,67
+