main menu-icon
Filter op
Sorteer op
Groene Os Teunisbloemolie Paard/pony
Groene Os Teunisbloemolie Paard/pony
50ml
Groene Os Teunisbloemolie is een natuurlijke olie die de kans op ontstekingen bij het paard verminderd.Teunisbloemolie is rijk aan de meervoudig onverzadigde vetzuren GLA (gammalinoleenzuur) en LA (linolzuur). Linolzuur komt voor in meerdere plantaardige oliën, maar Teunisbloemolie is één van de weinige oliën die ook een hoge concentratie GLA bevat. Tevens zet een gezond dier een gedeelte van LA uit Teunisbloemolie zelf om naar GLA.Samenstelling van De Groene Os Veterinair Teunisbloemolie voor Paard en Pony:Teunisbloemolie, d-alpha tocoferol (vitamine E).Eigenschappen van De Groene Os Veterinair Teunisbloemolie voor Paard en Pony:Teunisbloemolie is rijk aan omega 6 vetzuren. De omega 6 vetzuren zijn essentieel. Dat wil zeggen dat dieren deze vetzuren zelf niet kunnen aanmaken. Omdat deze vetzuren onmisbaar zijn in een evenwichtige voeding voor dieren, is het belangrijk deze vetzuren indien nodig aan te vullen. Teunisbloemolie is rijk aan de meervoudig onverzadigde vetzuren GLA (gammalinoleenzuur) en LA (linolzuur). Linolzuur komt voor in meerdere plantaardige oliën, maar Teunisbloemolie is één van de weinige oliën die ook een hoge concentratie GLA bevat. Tevens zet een gezond dier een gedeelte van LA uit Teunisbloemolie zelf om naar GLA.Gebruiksaanwijzing van De Groene Os Veterinair Teunisbloemolie voor Paard en Pony:Paarden en pony’s: 2 maal daags 10 druppels, bij verbetering van de klachten 1 maal daags 10 druppels door het voer.Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft.Interacties en contra indicaties van De Groene Os Veterinair Teunisbloemolie voor Paard en Pony:Niet gebruiken in combinatie met prednison.
€ 20,55
Vanaf 2 € 19,32 p/s
+
Groene Os Lever compositum paard/pony
Groene Os Lever compositum paard/pony
100ml
De Groene Os Lever Compositum Paard En Pony ondersteunt de reinigende werking van de lever en heeft een positieve invloed op de galfunctie. Hierdoor bevordert het de vetstofwisseling en kan hierdoor een normale darmfunctie in stand houden. Door de aanwezige bitterstoffen bevordert Lever Compositum de eetlust.Gebruiksaanwijzing:Paarden en pony’s: 2 maal daags 20-30 druppels op een stukje brood.Gebruik in de vorm van een kuur van 6 weken.Afhankelijk van de resultaten kan de kuur daarna verlengd worden. Na 6 weken gebruik steeds een stopweek inlassen. In verband met de reinigende werking van dit Compositum is het aan te raden om te beginnen met een kwart van het aangegeven gebruik. Bouw dit rustig op tot het hierboven aangegeven gebruik. Zo heeft het dier de tijd om aan het middel te wennen. Reinigen kost energie! Zet Lever Compositum daarom niet in bij dieren die al verzwakt of erg ziek zijn. Ten gevolge van de reiniging kunnen dieren wat hangerig worden. Ook kan de geur van uw dier en ook de ontlasting tijdelijk veranderen. Dit zijn allemaal normale uitscheidingsreacties. Tenzij dierenarts of therapeut anders voorschrijft. Voor inwendig gebruik.Interacties en contra indicaties:Niet gebruiken tijdens de dracht en lactatieperiode. Niet gebruiken bij maagzweren, galstenen en afsluiting van de galwegen. Wegens de reinigende werking via de lever is het theoretisch gezien mogelijk dat medicijnen die door de lever worden gemetaboliseerd minder of anders werkzaam zijn. Raadpleeg de dierenarts over het gebruik van Lever Compositum in combinatie met medicijnen.Bijzonderheden:Een gezonde lever kan de vele taken goed blijven uitvoeren, zoals het zuiveren van het bloed, het aanmaken van hormonen en verschillende stoffen weer afbreken. Hierdoor is Lever Compositum een veel gebruikt middel en kan als basis dienen om in te zetten bij allerlei andere voedingssupplementen.Samenstelling:Artisjok (Cynara scolymus), mariadistel (Silybum marianum), duizendguldenkruid (Erythraea centaurium), grote engelwortel (Angelica archangelica), katteklauw (Uncaria tomentosa), paardebloem (Taraxacum officinale), kalmoes (Acorus calamus), stinkende gouwe (Chelidonium majus), alcohol 32% v/v.
€ 30,38
Vanaf 2 € 27,95 p/s
+
Groene Os Maag compositum paard/pony
gratis bezorgd plaatje
Groene Os Maag compositum paard/pony
750gram
De Groene Os Maag Compositum Paard En Pony ondersteunt de spijsvertering. Het complex werkt verzachtend op de slijmvliezen, versterkt de maag en ondersteunt het behoud van een normale zuurgraad in de maag. Bovendien heeft het complex ontspannende en eetlustopwekkende eigenschappen. Gebruiksaanwijzing Paard en pony: Twee maal daags 2 afgestreken maatscheppen door het voer mengen. Poeder licht bevochtigen om te voorkomen dat het uit de bak wordt geblazen. 1 Maatschep bevat 3 gram. Gebruik in de vorm van een kuur van 6 weken. Afhankelijk van de resultaten kan de kuur daarna verlengd worden. Na 6 weken gebruik steeds een stopweek inlassen. Tenzij dierenarts of therapeut anders voorschrijft. Interacties en contra indicaties Niet gebruiken tijdens dracht of lactatie, tenzij dierenarts of therapeut anders voorschrijft. Bijzonderheden Dit voedingssupplement neemt veel volume in volgens het aanbevolen gebruik. Hierdoor kan de acceptatie van dit product minder zijn bij katten. Samenstelling: Zoethout (Glycyrrhiza glabra), gember (Zingiber officinale), IJslands mos (Cetraria islandica), calcium carbonaat*, mariadistel (Silybum marianus), grote engelwortel (Angelica archangelica), pepermunt (Mentha piperita), kamille (Matricaria chamomilla), hop (Humulus lupulus), paardenbloem (Taraxacum officinale). * Calcium carbonaat zit alleen in de samenstelling voor paard en pony. De samenstelling voor hond en kat bevat geen calcium carbonaat.
€ 49,93
Vanaf 2 € 45,94 p/s
+
Toon meer producten