main menu-icon
Filter op
Sorteer op
Himalaya Liv.52 Detox
 16%
korting
Himalaya Liv.52 Detox
100stuks
Himalaya Liv.52 biedt ondersteuning aan de reinigende werking van de lever. Het stimuleert de afbraak van afvalstoffen in de lever zoals alcohol, vetten en nicotine. Liv.52 beschermt de lever tegen schadelijke stoffen uit medicijnen, alcohol en voeding. Het stimuleert de vetverbranding en helpt bij afvallen. De antiperoxidative activiteit van Liv.52 voorkomt het verlies van de functionele integriteit van de celmembraan cytochroom P-450. Liv.52 bevordert de herstelperiode van de lever en zorgt voor sneller herstel van de lever-functies.Dosering2 x daags innemen bij de maaltijd.WaarschuwingenKoel en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen. Samenstelling Per 3 tablettenKappertjesplant (capparis spinosa)          195mgWilde cichorei (Cichorium intybus)           195mgMandur Bhasma (Ijzeroxide calx)             99mgKakamachi (Solanum nigrum)                  96mgArjuna (terminalia arjuna)                       96mgSenna (Cassia occidentalis)                     48mgDuizendblad (Achillea millefolium)            48mgFranse Tamarisk (Tamarix gallica)             48mgIngredientenKappertjesplant, Wilde cichorei, Mandur bhasma, Kakamachi, Arjuna, Senna, Duizendblad, Franse tamarisk, vulmiddel (microkristallijne cellulose), bindmiddel (natriumcarboxymethylcellulose), antiklontermiddel (colloidaal siliciumdioxide), glansmiddel (magnesiumstearaat). 
€ 13,32
€ 11,06
Vanaf 4 € 10,73 p/s
+
Himalaya Herbals Gum Expert Tandpasta Active White
 8%
korting
Himalaya Herbals Gum Expert Tandpasta Active White
75ml
- voor wittere tanden in twee weken - direct een ultra frisse adem tot 12 uur lang- zonder chemische bleekmiddelenGezond tandvlees zorgt voor sterke tanden en goede mondhygiëne. De Himalaya Herbals Gum Expert lijn bevat tandpasta’s met Miswak en natuurlijke reinigers die het tandvlees beschermen en gezond houden. Active White Fresh Gel is een kruidenformule op basis van plant- enzym-technologie. Het verwijdert oppervlakkige vlekken binnen twee weken. Dit zorgt voor stralende, wittere tanden en het geeft je een langdurig frisse adem, tot wel 12 uur lang. Active White Fresh Gel is een veilige whitening tandpasta, zonder chemische bleekmiddelen. De tandpasta is vrij van parabenen en fluoride en is 100% vegetarisch. Verpakking: 75ml- Voor wittere tanden in twee weken en direct een ultra frisse adem- Plant-enzym-technologie uit papaja en ananas helpt oppervlakkige aanslag op een milde manier te verwijderen. - Miswak versterkt het tandvlees en houdt de tanden sterk.- Kaneel en kruidnagel hebben antimicrobiële eigenschappen die bacteriën tegengaan die een slechte adem veroorzaken.- Menthol zorgt voor een langdurig frisse adem- Zonder chemische bleekmiddelen, vrij van parabenen en fluoride en 100% vegetarischGebruiksaanwijzing2x per dag grondig poetsen of zo vaak als geadviseerd door de tandarts. Kinderen t/m 6 jaar hebben een kleine hoeveelheid nodig ter grootte van een erwt, onder begeleiding van een volwassene. Niet doorslikken. Uitspugen en goed naspoelen met water.
€ 3,49
€ 3,20
Vanaf 6 € 3,10 p/s
+
Himalaya Herbals Gum Expert Tandpasta Stain Away
 8%
korting
Himalaya Herbals Gum Expert Tandpasta Stain Away
75ml
- verwijdert koffie- en thee-aanslag- 3 tinten lichter in 4 weken - voor een langdurig frisse ademGezond tandvlees zorgt voor sterke tanden en een goede mondhygiëne. De Himalaya Herbals Gum Expert lijn bevat tandpasta’s met Miswak en natuurlijke reinigers die het tandvlees beschermen en gezond houden. Stain-Away Tandpasta is een unieke kruidenformule die gebruik maakt van plant-enzym-technologie om de aanslag van thee en koffie op een milde manier te verwijderen. Ook zeer geschikt om te gebruiken door rokers. De effectieve combinatie van papaja- en ananas-enzymen voorkomt tevens tandplakvorming en dat zorgt voor een stralende glimlach zonder vlekken. Klinische testIn een klinische test hebben 100 respondenten gedurende 4 weken twee keer per dag hun tanden gepoetst. Het resultaat: tot 3 tinten lichter in 4 weken!Stain Away is een veilige en natuurlijke whitening tandpasta, zonder chemische bleekmiddelen en glazuurvriendelijk. De tandpasta is vrij van parabenen en fluoride en is 100% vegetarisch. Verpakking: 75ml- Verwijdert koffie- en thee-aanslag, 3 tinten lichter in 4 weken - Plant-enzym-technologie uit papaja en ananas verwijdert aanslag van koffie en thee op een milde manier te verwijderen en voorkomt tandplakvorming. - Miswak versterkt het tandvlees en houdt de tanden sterk.- Kruidnagel heeft antimicrobiële eigenschappen die bacteriën tegengaat die een slechte adem veroorzaken.- Menthol zorgt voor een langdurig frisse adem- Zonder chemische bleekmiddelen, vrij van parabenen en fluoride en 100% vegetarischGebruiksaanwijzing2x per dag grondig poetsen of zo vaak als geadviseerd door de tandarts. Kinderen t/m 6 jaar hebben een kleine hoeveelheid nodig ter grootte van een erwt, onder begeleiding van een volwassene. Niet doorslikken. Uitspugen en goed naspoelen met water.
€ 3,49
€ 3,20
Vanaf 6 € 3,10 p/s
+
Toon meer producten