main menu-icon
Filter op
Sorteer op
Mycosan Voetschimmel Behandeling
Mycosan Voetschimmel Behandeling
15ml
De Mycosan Voetschimmel Behandelset verlicht jeuk en branderigheid direct en zit in een handige kwasttube! De gel dringt door in de huid en verbetert de conditie.Mycosan Voetschimmel Behandelset bestaat uit een gel in een handige kwasttube. Deze is eenvoudig en hygiënisch aan te brengen tot tussen je tenen. De formule zorgt voor een directe verlichting van jeuk en branderigheid. Daarnaast verbetert Mycosan Voetschimmel de conditie van de huid. Mycosan Voetschimmel is geschikt voor diabetici en kinderen vanaf 4 jaar.                                                                                                                                                                                                                                                                                                  De behandeling is gebaseerd op een gepatenteerd serum dat klinisch bewezen effectief is tegen schimmels die voetschimmel veroorzaken. De handige kwasttube komt ook op moeilijk bereikbare plaatsen en heeft een snel voelbaar resultaat. De set is ook geschikt voor diabetici.De voordelen van de Mycosan Voetschimmel Behandeling:• Klinisch bewezen effectief: doodt 99,9% van de schimmels• Precisiekwast: hygienisch en effectief• Unieke tweevoudige werking: verlicht jeuk & herstelt en beschermt de huid                                             • Geschikt vanaf 4 jaar en voor diabeticiHoe gebruik je de Mycosan Voetschimmel Behandeling?• Breng tweemaal daags een dunne laag van het product aan op de aangedane plek of plekken. Doe dit zo vroeg mogelijk nadat de eerste symptomen van een schimmelinfectie zich voordoen.• Gebruik de dubbelzijdige kwast om ook tussen de tenen te komen. • Behandel de schimmelinfectie tot de symptomen (jeuk, branderig gevoel, roodheid, onaangename geur, schilferen of barsten van de huid) zijn verdwenen. • Ga hierna nog 2 weken door met behandelen om een herinfectie te voorkomen.
€ 13,35
+
Mycosan Protect Anti-schimmel
Mycosan Protect Anti-schimmel
80ml
Mycosan Protect Anti-schimmel Foam geeft 12 uur effectieve bescherming tegen schimmels die voetschimmel en kalknagels veroorzaken. De foam is waterbestendig waarmee het uiterst geschikt is voor publieke ruimtes als sportscholen en sauna's. Daarnaast deodoriseert Mycosan Protect en verfrist het de voeten direct.                                      De voordelen van de Mycosan Protect Anti-schimmel Foam:• Beschermt de voeten tegen her-besmetting• Beschermt 12 uur tegen schimmelinfecties• Waterbestendig: de voeten worden voorzien van een beschermende filmlaag                                            • Herstelt de voethuid                                                                         • Verzorgt: revitaliseert branderige en jeukende voeten direct                                                              • Effectief: tegen onfrissen geur, verkoelt en verfrist de voeten direct  Wanneer Mycosan Protect Anti-schimmel Foam gebruiken?• Bij last van of verhoogd risico op kalknagel of voetschimmel.• Na behandeling van kalknagel en voetschimmel, ter voorkoming van herbesmetting.                                                                                                 • Tweemaal daags aanbrengen op droge voeten en tussen de tenen. Breng opnieuw aan na wassen van de voeten.
€ 13,36
+
Mycosan Anti-kalknagel  *Bestekoop
beste koop plaatje
Mycosan Anti-kalknagel *Bestekoop
10ml
De Mycosan Kalknagel Behandelset is klinisch bewezen tot 100% effectief tegen schimmels die kalknagel veroorzaken met zichtbaar resultaat binnen twee weken. Mycosan Kalknagel Behandelset heeft een drievoudige werking: 1. Het is een effectieve doelgerichte werking 2. Het dringt door in de nagel en herstelt de natuurlijke staat van de nagel 3. Voorkomt (her-)besmetting door de vorming van een beschermend laagje.De extra grote verpakking is bruikbaar voor meerdere kalknagels.De behandeling is gebaseerd op een gepatenteerd serum dat klinisch bewezen effectief is tegen schimmels die kalknagel veroorzaken. De handige kwasttube komt ook op moeilijk bereikbare plaatsen zoals onder de loszittende nagel waar de schimmel zit en heeft snel zichtbaar resultaat. Bij Mycosan Kalknagel zitten tien nagelvijltjes voor sneller resultaat. Mycosan Kalknagel behandeling is ook geschikt voor diabetici.                                                                                                                                                            De voordelen van de Mycosan Kalknagel Behandeling:• Klinisch bewezen effectieve formule• Zichtbaar resultaat binnen twee weken• Unieke precisiekwast voor moeilijk bereikbare plekken                                                               • Geschikt vanaf 4 jaar en voor diabetici• Inclusief 10 gratis nagelvijlen voor beter en optimaal resultaatHoe gebruik je de Mycosan Kalknagel Behandeling?• Gedurende vier weken 2x daags een kleine druppel serum aanbrengen op de kalknagel en onder de nagelrand. • Gebruik het kwastje om het hele nageloppervlak te bedekken. Breng voldoende Mycosan aan.• Laat de serum 1 minuut drogen. • Na vier weken het serum 1x daags aanbrengen tot het aangetaste deel van de nagel volledig is uitgegroeid.IngredientenAqua, rye ferment filtrate, pentylene glycol, dimenthyl isosorbide, hydroxyethylcellulose.Niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar.Indien u zwanger bent dient u Mycosan Kalknagel alleen te gebruiken onder toezicht en op aanraden van een arts. In zeldzame gevallen is een allergische reactie op een van de ingredienten mogelijk. Stop onmiddellijk met de behandeling als u tekenen van irritatie ziet. Raadpleeg uw huisarts als de problemen blijven bestaan.Uitsluitend bedoeld voor lokaal, uitwendig gebruik.Buiten het bereik van kinderen bewaren. Mycosan Kalknagel dient niet gebruikt te worden in geval van overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Gebruik Mycosan alleen bij uzelf om besmetting van anderen te voorkomen. Knijp voorzichtig in de tube en sluit de tube na gebruik. Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.Geschikt voor diabetici. Mycosan Kalknagel kan gebruikt worden tijdens het geven van borstvoeding.
€ 32,93
+
Mycosan Anti-kalknagel
Mycosan Anti-kalknagel
5ml
De Mycosan Kalknagel Behandelset is klinisch bewezen tot 100% effectief tegen schimmels die kalknagel veroorzaken met zichtbaar resultaat binnen twee weken. Mycosan Kalknagel Behandelset heeft een drievoudige werking: 1. Het is een effectieve doelgerichte werking 2. Het dringt door in de nagel en herstelt de natuurlijke staat van de nagel 3. Voorkomt (her-)besmetting door de vorming van een beschermend laagje.De behandeling is gebaseerd op een gepatenteerd serum dat klinisch bewezen effectief is tegen schimmels die kalknagel veroorzaken. De handige kwasttube komt ook op moeilijk bereikbare plaatsen zoals onder de loszittende nagel waar de schimmel zit en heeft snel zichtbaar resultaat. Bij Mycosan Kalknagel zitten tien nagelvijltjes voor sneller resultaat. Mycosan Kalknagel behandeling is ook geschikt voor diabetici.                                                                                                                                                            De voordelen van de Mycosan Kalknagel Behandeling:• Klinisch bewezen effectieve formule• Zichtbaar resultaat binnen twee weken• Unieke precisiekwast voor moeilijk bereikbare plekken                                                               • Geschikt vanaf 4 jaar en voor diabetici• Inclusief 10 gratis nagelvijlen voor beter en optimaal resultaatHoe gebruik je de Mycosan Kalknagel Behandeling?• Gedurende vier weken 2x daags een kleine druppel serum aanbrengen op de kalknagel en onder de nagelrand. • Gebruik het kwastje om het hele nageloppervlak te bedekken. Breng voldoende Mycosan aan.• Laat de serum 1 minuut drogen. • Na vier weken het serum 1x daags aanbrengen tot het aangetaste deel van de nagel volledig is uitgegroeid.IngredientenAqua, rye ferment filtrate, pentylene glycol, dimenthyl isosorbide, hydroxyethylcellulose.Niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar.Indien u zwanger bent dient u Mycosan Kalknagel alleen te gebruiken onder toezicht en op aanraden van een arts. In zeldzame gevallen is een allergische reactie op een van de ingredienten mogelijk. Stop onmiddellijk met de behandeling als u tekenen van irritatie ziet. Raadpleeg uw huisarts als de problemen blijven bestaan.Uitsluitend bedoeld voor lokaal, uitwendig gebruik.Buiten het bereik van kinderen bewaren. Mycosan Kalknagel dient niet gebruikt te worden in geval van overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Gebruik Mycosan alleen bij uzelf om besmetting van anderen te voorkomen. Knijp voorzichtig in de tube en sluit de tube na gebruik. Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.Geschikt voor diabetici. Mycosan Kalknagel kan gebruikt worden tijdens het geven van borstvoeding.
€ 20,53
+