main menu-icon
Filter op
Sorteer op
Nature Box Shampoo Apricot Oil
Nature Box Shampoo Apricot Oil
385ml
Unbox the natural beauty of your hair met Nature Box Abrikoos Shampoo met 100% cold-pressed abrikozen olie voor glanzend haar.Deze Nature Box Abrikoos shampoo bevat 100% cold-pressed abrikozen olie. Ideaal om doffe haren weer glans te geven. De shampoo is vrij van sulfaten, siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. De formule is vegan en bestaat voor 83% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong (inclusief water).De voordelen en kenmerken:- 100% cold-pressed abrikozen olie- Voor glanzend haar- Vrij van sulfaten, siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen- Vegan gecertificeerdNature BoxNature Box brengt het beste vanuit de natuur. Ontdek je natuurlijke schoonheid en kies de range die het beste bij jou past. Het is onze missie om positiviteit te verspreiden. We maken gebruik van speciaal geselecteerde natuurlijke ingrediënten en vegan formules, die bekend staan om hun ethisch verantwoorde manier van inkopen en ontwikkelen. Dat is waar wij voor staan. Unbox ook jouw natuurlijke schoonheid. "Hello beauty positivity". Lees meer over ons op natureboxbeauty.nlWaarom natuurlijke cold-pressed oils? De techniek van koud persen bestaat al lang en is één van de beste scheidingsmethodes. Tijdens het proces worden de ingrediënten onder hoge druk geperst zonder extra warmte te gebruiken. Deze methode zorgt ervoor dat het goede van het fruit en de noten wordt behouden, waardoor de oliën rijk blijven aan vitaminen en antioxidanten.Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op nat haar en goed uitspoelen.
€ 6,30
+
Nature Box Shampoo Coconut Moisturize
Nature Box Shampoo Coconut Moisturize
385ml
Unbox the natural beauty of your hair met Nature Box Kokos Shampoo met 100% cold-pressed kokosolie Voor gehydrateerd haar.Deze Nature Box Kokos shampoo bevat 100% cold-pressed kokosolie. Ideaal om droog haar te hydrateren. De shampoo is vrij van sulfaten, siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. De formule is vegan en bestaat voor 84% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong (inclusief water).De voordelen en kenmerken: - 100% cold-pressed kokosolie- Voor gehydrateerd haar- Vrij van sulfaten, siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen- Vegan gecertificeerdNature BoxNature Box brengt het beste vanuit de natuur. Ontdek je natuurlijke schoonheid en kies de range die het beste bij jou past. Het is onze missie om positiviteit te verspreiden. We maken gebruik van speciaal geselecteerde natuurlijke ingrediënten en vegan formules, die bekend staan om hun ethisch verantwoorde manier van inkopen en ontwikkelen. Dat is waar wij voor staan. Unbox ook jouw natuurlijke schoonheid. "Hello beauty positivity". Lees meer over ons op natureboxbeauty.nlWaarom natuurlijke cold-pressed oils? De techniek van koud persen bestaat al lang en is één van de beste scheidingsmethodes. Tijdens het proces worden de ingrediënten onder hoge druk geperst zonder extra warmte te gebruiken. Deze methode zorgt ervoor dat het goede van het fruit en de noten wordt behouden, waardoor de oliën rijk blijven aan vitaminen en antioxidanten.Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op nat haar en goed uitspoelen.
€ 4,11
+
Nature Box Conditioner Apricot Oil
Nature Box Conditioner Apricot Oil
385ml
Unbox the natural beauty of your hair met Nature Box Abrikoos Conditioner met 100% cold-pressed abrikozen olie voor zacht en glanzend haar.Deze Nature Box Abrikoos conditioner bevat 100% cold-pressed abrikozen olie. Ideaal om het haar doorkambaar, zacht en glanzend te maken. De conditioner is vrij van siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. De formule is vegan en bestaat voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong (inclusief water).De voordelen en kenmerken:- 100% cold-pressed abrikozen olie- Voor zacht en glanzend haar- Vrij van siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen- Vegan gecertificeerdNature BoxNature Box brengt het beste vanuit de natuur. Ontdek je natuurlijke schoonheid en kies de range die het beste bij jou past. Het is onze missie om positiviteit te verspreiden. We maken gebruik van speciaal geselecteerde natuurlijke ingrediënten en vegan formules, die bekend staan om hun ethisch verantwoorde manier van inkopen en ontwikkelen. Dat is waar wij voor staan. Unbox ook jouw natuurlijke schoonheid. "Hello beauty positivity". Lees meer over ons op natureboxbeauty.nlWaarom natuurlijke cold-pressed oils?De techniek van koud persen bestaat al lang en is één van de beste scheidingsmethodes. Tijdens het proces worden de ingrediënten onder hoge druk geperst zonder extra warmte te gebruiken. Deze methode zorgt ervoor dat het goede van het fruit en de noten wordt behouden, waardoor de oliën rijk blijven aan vitaminen en antioxidanten.Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op nat haar en goed uitspoelen.
€ 7,43
+
Nature Box Conditioner Avocado Repair
Nature Box Conditioner Avocado Repair
385ml
Unbox the natural beauty of your hair met Nature Box Avocado Conditioner met 100% cold-pressed avocado olie voor herstelt beschadigd haar.Deze Nature Box Avocado conditioner bevat 100% cold-pressed avocado olie. Ideaal om het haar te herstellen en goed doorkambaar te maken. De conditioner is vrij van siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. De formule is vegan en bestaat voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong (inclusief water).De voordelen en kenmerken:- 100% cold-pressed avocado olie- Herstelt beschadigd haar- Vrij van siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen- Vegan gecertificeerdNature BoxNature Box brengt het beste vanuit de natuur. Ontdek je natuurlijke schoonheid en kies de range die het beste bij jou past. Het is onze missie om positiviteit te verspreiden. We maken gebruik van speciaal geselecteerde natuurlijke ingrediënten en vegan formules, die bekend staan om hun ethisch verantwoorde manier van inkopen en ontwikkelen. Dat is waar wij voor staan. Unbox ook jouw natuurlijke schoonheid. "Hello beauty positivity". Lees meer over ons op natureboxbeauty.nlWaarom natuurlijke cold-pressed oils? De techniek van koud persen bestaat al lang en is één van de beste scheidingsmethodes. Tijdens het proces worden de ingrediënten onder hoge druk geperst zonder extra warmte te gebruiken. Deze methode zorgt ervoor dat het goede van het fruit en de noten wordt behouden, waardoor de oliën rijk blijven aan vitaminen en antioxidanten.Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op nat haar en goed uitspoelen.
€ 4,11
+
Nature Box Shower Gel Apricot Smoothness
Nature Box Shower Gel Apricot Smoothness
385ml
Unbox the natural beauty of your body met Nature Box Abrikoos Douchegel met 100% cold-pressed abrikozen olie.Deze Nature Box Abrikoos douchegel bevat 100% cold-pressed abrikozen olie en geeft de huid een vitalizerende en zijdezacht gevoel. De douchegel is vrij van parabenen en kunstmatige kleurstoffen. De formule is vegan en bestaat voor 91% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong (inclusief water).De voordelen en kenmerken:- 100% cold-pressed abrikozen olie- Voor een gevitalizeerd en zijdezacht gevoel- Vrij van parabenen en kunstmatige kleurstoffen- Vegan gecertificeerdNature BoxNature Box brengt het beste vanuit de natuur. Ontdek je natuurlijke schoonheid en kies de range die het beste bij jou past. Het is onze missie om positiviteit te verspreiden. We maken gebruik van speciaal geselecteerde natuurlijke ingrediënten en vegan formules, die bekend staan om hun ethisch verantwoorde manier van inkopen en ontwikkelen. Dat is waar wij voor staan. Unbox ook jouw natuurlijke schoonheid. "Hello beauty positivity". Lees meer over ons op natureboxbeauty.nlWaarom natuurlijke cold-pressed oils? De techniek van koud persen bestaat al lang en is één van de beste scheidingsmethodes. Tijdens het proces worden de ingrediënten onder hoge druk geperst zonder extra warmte te gebruiken. Deze methode zorgt ervoor dat het goede van het fruit en de noten wordt behouden, waardoor de oliën rijk blijven aan vitaminen en antioxidanten.
€ 3,77
+
Nature Box Shower Gel Almond Sensitive Skin
Nature Box Shower Gel Almond Sensitive Skin
385ml
Unbox the natural beauty of your body met Nature Box Amandel Douchegel met 100% cold-pressed amandelolie.Deze Nature Box Amandel douchegel bevat 100% cold-pressed amandelolie, is mild voor de gevoelige huid, maakt deze zacht en beschermt tegen uitdrogen. De douchegel is vrij van parabenen en kunstmatige kleurstoffen. De formule is vegan en bestaat voor 91% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong (inclusief water).De voordelen en kenmerken:- 100% cold-pressed amandelolie- Mild voor de gevoelige huid, maakt deze zacht en beschermt tegen uitdrogen- Vrij van parabenen en kunstmatige kleurstoffen- Vegan gecertificeerdNature BoxNature Box brengt het beste vanuit de natuur. Ontdek je natuurlijke schoonheid en kies de range die het beste bij jou past. Het is onze missie om positiviteit te verspreiden. We maken gebruik van speciaal geselecteerde natuurlijke ingrediënten en vegan formules, die bekend staan om hun ethisch verantwoorde manier van inkopen en ontwikkelen. Dat is waar wij voor staan. Unbox ook jouw natuurlijke schoonheid. "Hello beauty positivity". Lees meer over ons op natureboxbeauty.nlWaarom natuurlijke cold-pressed oils?De techniek van koud persen bestaat al lang en is één van de beste scheidingsmethodes. Tijdens het proces worden de ingrediënten onder hoge druk geperst zonder extra warmte te gebruiken. Deze methode zorgt ervoor dat het goede van het fruit en de noten wordt behouden, waardoor de oliën rijk blijven aan vitaminen en antioxidanten.
€ 4,36
+