main menu-icon
sinterklaas 2019 tickertape
Filter op
Sorteer op
New Care Magnesium
New Care Magnesium
120caps
Magnesiumgoed voor de spieren en het zenuwstelselMagnesium activeert de natuurlijke energie in het lichaam. Het geeft als het ware een zetje in de rug in periodes waarin je dat even kunt gebruiken. Magnesium draagt immers bij aan de vermindering van moeheid en vermoeidheid. Maar New Care Magnesium doet meer. Dit mineraal is namelijk ook goed voor de spieren en het zenuwstelsel. En het is belangrijk voor het behoud van sterke botten en tanden. Hiermee biedt New Care Magnesium een uitgebreid pakket voor het behoud van de gezondheid.New Care Magnesium is aangevuld met vitamine B6 in de actieve vorm als pyridoxal 5 phosphate (p-5-p). Deze voedingsstof ondersteunt de invloed van magnesium op het energieniveau en zenuwstelsel.De formule is verpakt in een plantaardige capsule en aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bron. Met New Care Magnesium krijg je dus ter aanvulling op je voeding met één capsule op een heel natuurlijke manier 200mg magnesium binnen, dat wil zeggen 53% van de referentie-inname (RI). Omdat de capsule plantaardig is, is New Care Magnesium ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.GebruiksadviesAanvangsdosering: 3 x per dag 1 capsule.Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Neem in ieder geval één dosering voor het slapen in.Capsules met water innemen.Ieder mens is anders. Ook de extra behoefte aan vitaminen en mineralen kan van persoon tot persoon verschillend zijn. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 1 verpakking (60 capsules) te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik Magnesium nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Europese regelgeving In verband met Europese regelgeving mogen wij helaas niet (volledig) uitleggen waarvoor dit voedingssupplement kan worden gebruikt.Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 3 capsules)                    % RI/ADHMagnesium, als citraat/oxide     600 mg     160Vitamine B6, als pyridoxal 5 phosphate     3 mg     214RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidMagnesium bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.Lees voor gebruik de bijsluiter!
€ 24,99
Vanaf 3 € 22,99 p/s
+
New Care Vitamine D3 25mcg
 22%
korting
New Care Vitamine D3 25mcg
100caps
Vitamine D wordt voornamelijk in onze huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Vervolgens moeten de lever en de nieren het omzetten in de bruikbare vorm. De productie van vitamine D is van diverse factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het klimaat waarin we leven, de mate van blootstelling aan zonlicht, het gebruik van zonnebrandcrèmes met UV filter, de huidpigmentatie, het functioneren van lever en nieren en onze leeftijd.Vitamine D wordt voornamelijk in onze huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Vervolgens moeten de lever en de nieren het omzetten in de bruikbare vorm. De productie van vitamine D is van diverse factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het klimaat waarin we leven, de mate van blootstelling aan zonlicht, het gebruik van zonnebrandcrèmes met UV filter, de huidpigmentatie, het functioneren van lever en nieren en onze leeftijd.Omdat vitamine D betrokken is bij diverse vitale lichaamsfuncties heeft De Gezondheidsraad voor meerdere bevolkingsgroepen de aanbeveling gedaan om extra vitamine D te gebruiken, zoals bijvoorbeeld voor ouderen, mensen met een donkere huidskleur, zwangere vrouwen, gesluierde vrouwen en kinderen en volwassenen die onvoldoende buiten komen. Wanneer deze groepen verzekerd willen zijn van een voldoende inname van vitamine D, kan een voedingssupplement met vitamine D worden ingezet.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten. Daarnaast is vitamine D belangrijk voor de spieren en voor het behoud van sterke botten en tanden. Vitamine D speelt ook een rol in het immuunsysteem en de natuurlijke afweer.Gebruiksadvies1 x per dag 1 capsule, tijdens de maaltijd.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Capsule met water innemen.Problemen met slikken? Kies dan voor onze D3 formule in druppelvorm; New Care D3 10mcg druppels.Gebruik D3 25mcg niet- Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.- Voor kinderen tot en met de leeftijd van tien jaar.- Raadpleeg eerst een deskundige bij gebruik in combinatie met medicijnen die de calciumuitscheiding remmen en wanneer u sarcoïdose (Besnier Boeck) heeft.Gebruik bij zwangerschap en borstvoedingDe Gezondheidsraad adviseert zwangere vrouwen om extra vitamine D te gebruiken.Samenstelling per dagelijkse dosering (= per capsule)    % RI/ADHVitamine D3, als cholecalciferol    25 µg    500Kokosolie    50 mg    RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidD3 25mcg bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.New Care D3 25mcg voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Dit betekent dat dit product met zekerheid door topsporters kan worden gebruikt.
€ 13,95
€ 10,79
+
New Care Gewricht Tabletten
New Care Gewricht Tabletten
120tabl
New Care Gewricht is een combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM. Glucosamine wordt gewonnen uit het pantser van schaal- en schelpdieren. Glucosamine en chondroïtine komen van nature in ons lichaam voor. MSM is een organisch gebonden zwavel dat voorkomt in alle levende organismen.Naast glucosamine, chondroïtine en MSM is een organische verbinding van mangaan (als citraat) toegevoegd. Mangaan is goed voor de aanmaak en opbouw van kraakbeen in de gewrichten.Gebruiksadvies voor volwassenen2 x per dag 1 tablet.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Neem in ieder geval één dosering voor het slapen en/of na een bewegingsactiviteit in.Tabletten met water innemen.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik Gewricht nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Samenstelling per dagelijkse dosering (= per 2 tabletten)    % RI/ADHGlucosaminesulfaat *    1.500 mg    Chondroïtinesulfaat    500 mg    MSM    400 mg    Mangaan, als citraat    2 mg    100RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid*              afkomstig van schaaldieren, komt overeen met 1.178mg glucosamine per dagGewricht bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.New Care Gewricht voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Dit betekent dat dit product met zekerheid door topsporters kan worden gebruikt.
€ 32,99
Vanaf 2 € 30,35 p/s
+
New Care Vitamine D3 75mcg
New Care Vitamine D3 75mcg
100caps
Vitamine D wordt voornamelijk in onze huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Vervolgens moeten de lever en de nieren het omzetten in de bruikbare vorm. De productie van vitamine D is van diverse factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het klimaat waarin we leven, de mate van blootstelling aan zonlicht, het gebruik van zonnebrandcrèmes met UV filter, de huidpigmentatie, het functioneren van lever en nieren en onze leeftijd.Vitamine D wordt voornamelijk in onze huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Vervolgens moeten de lever en de nieren het omzetten in de bruikbare vorm. De productie van vitamine D is van diverse factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het klimaat waarin we leven, de mate van blootstelling aan zonlicht, het gebruik van zonnebrandcrèmes met UV filter, de huidpigmentatie, het functioneren van lever en nieren en onze leeftijd.Omdat vitamine D betrokken is bij diverse vitale lichaamsfuncties heeft De Gezondheidsraad voor meerdere bevolkingsgroepen de aanbeveling gedaan om extra vitamine D te gebruiken, zoals bijvoorbeeld voor ouderen, mensen met een donkere huidskleur, zwangere vrouwen, gesluierde vrouwen en kinderen en volwassenen die onvoldoende buiten komen. Wanneer deze bevolkingsgroepen verzekerd willen zijn van een voldoende inname van vitamine D, dan kan een voedingssupplement met extra vitamine D worden ingezet.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten. Daarnaast is vitamine D belangrijk voor de spieren en voor het behoud van sterke botten en tanden. Vitamine D speelt ook een rol in het immuunsysteem en de natuurlijke afweer.KokosolieOmdat vitamine D een in vet oplosbare vitamine is wordt deze beter opgenomen in de aanwezigheid van (voedings)vet. Om de betere opname gunstig te beïnvloeden is kokosolie aan deze capsules toegevoegd.Gebruiksadvies1 x per dag 1 capsule, tijdens de maaltijd.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Capsule met water innemen.Gebruik D3 75mcg nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Voor kinderen tot en met de leeftijd van tien jaar.Raadpleeg eerst een deskundige bij gebruik in combinatie met medicijnen die de calciumuitscheiding remmen en wanneer u sarcoïdose (Besnier Boeck) heeft.Gebruik bij zwangerschap en borstvoedingDe Gezondheidsraad adviseert zwangere vrouwen om extra vitamine D te gebruiken. Weet je het niet zeker? vraag het ons!Samenstelling per dagelijkse dosering (= per capsule)    % RI/ADHVitamine D3, als cholecalciferol    75 µg    1.500Kokosolie    50 mg    RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidD3 75mcg bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
€ 17,99
Vanaf 2 € 16,55 p/s
+
New Care Multi Kinderen
 18%
korting
New Care Multi Kinderen
60ktabl
Dagelijkse aanvulling, afgestemd op de lichamelijke en geestelijke behoefte van kinderen.Een kindermulti is geen verwennerij, maar levert een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van kinderen. Daarom brengt New Care Multi kinderen niet in de vorm van een vrolijk figuurtje, maar zijn de vitaminen en mineralen verpakt in een ‘nuchtere’ kauwtablet. Bovendien is de smaakmaker in deze kindermulti de 100% natuurlijke en gezonde zoetstof stevia.Natuurlijk gaat het bij een multivitamine voor kinderen niet alleen om vorm en smaak. Alles draait om de samenstelling, die goed moet zijn afgestemd op de lichamelijke en geestelijke behoefte van kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. New Care heeft daarmee met de ontwikkeling van Multi kinderen goed rekening gehouden. Zo is in de samenstelling rekening gehouden met de van nature aanwezige vitaminen en mineralen in de Nederlandse bodem en het Nederlandse voedings- en leefpatroon. Alles wat kinderen al uit hun voeding halen, hoeven ze niet extra in te nemen.Deze ‘no-nonsense’ kauwtabletten bevatten natuurlijke vitamine E (d-alfa-tocopheryl), vitamine C in haar ontzuurde vorm, een breed B-complex en goed opneembare mineralen. De kauwtabletten hebben een sinaasappelsmaak en zijn vrij van aspartaam.Gebruiksadvies voor kinderen vanaf 3 jaar2 x per dag 1 tablet.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Gebruik Multi kinderen nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Voor kinderen tot de leeftijd van drie jaar.Samenstelling per dagelijkse dosering (= per 2 kauwtabletten)    % RI/ADHVitaminenVitamine C, als magnesiumascorbaat    141 mg    176Vitamine E, natuurlijk (d-alfa-tocopheryl succinaat)    20 mg    167Hesperidine    10 mg    Vitamine B3, als nicotinamide    5 mg    31Vitamine B5, als calciumpanthotenaat    3,8 mg    63Choline, als bitartraat    2 mg    Inositol    2 mg    Vitamine B6, als pyridoxine HCl    1 mg    70Natuurlijk bètacaroteen    1 mg    PABA    1 mg    Vitamine B2, als riboflavine    900 µg    64Vitamine B1, als thiamine HCl    750 µg    68Foliumzuur    300 µg    150Biotine    75 µg    150Vitamine B12, als cyanocobalamine    5 µg    200Vitamine D3, als cholecalciferol    5 µg    100MineralenCalcium, als citraat    60 mg    8Magnesium, als ascorbaat/carbonaat    60 mg    16Zink, als citraat    3,5 mg    35IJzer, als fumaraat    3,5 mg    25Mangaan, als citraat    600 µg    60Koper, als gluconaat    150 µg    15Borium, als natriumboraat    150 µg    Chroom, als picolinaat    30 µg    75Jodium (uit kelp)    25 µg    17Selenium, als methionine    10 µg    18RI/ADH        Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidMulti Kinderen bevat geen gluten, gist, lactose, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
€ 15,95
€ 12,92
+
New Care Vitamine B6, B12, Foliumzuur
New Care Vitamine B6, B12, Foliumzuur
60ztabl
B6 B12 Foliumzuurin zuigtablet voor een goede opnameNew Care heeft vitamine B6, B12 en foliumzuur samen in een zuigtablet ondergebracht. Dat is niet voor niets. Bij het ouder worden kan de opname van vitamine B12 via de maag veranderen. Om de maag te ontzien is B12 verpakt in een zuigtablet. Samen met foliumzuur en vitamine B6, omdat dit drietal elkaars invloed in het lichaam ondersteunt.Zo spelen ze alle drie een rol in de productie en afbraak van homocysteïne, dragen bij aan een heldere geest en zijn goed voor het geheugen en het concentratievermogen. Daarnaast ondersteunt dit drietal het immuunsysteem en helpt bij vermoeidheid.New Care B6 B12 Foliumzuur bevat de actieve vorm van vitamine B6 (als pyridoxal-5-fosfaat) samen met de actieve vormen van vitamine B12 (als dibencozide en methylcobalamine) voor een goede benutting in het lichaam.GebruikGebruiksadvies voor volwassenen1 x per dag 1 zuigtablet, vlak voor of vlak na de maaltijd.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Zuigtablet onder de tong laten smelten.Gebruik B6 B12 Foliumzuur nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Dit voedingssupplement bevat zoetstof en dient niet te worden gebruikt door kinderen.Samenstelling per dagelijkse dosering (= per zuigtablet)    % RI/ADHVitamine B6, als pyridoxal-5-fosfaat     20 mg     1.429Vitamine B12, als dibencozide     750 µg     30.000Vitamine B12, als methylcobalamine     750 µg     30.000Foliumzuur     600 µg     300RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidB6 B12 Foliumzuur bevat geen gluten, gist, lactose, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
€ 16,99
Vanaf 2 € 15,63 p/s
+
New Care Multi Vitaminen
gratis bezorgd plaatje
New Care Multi Vitaminen
120tabl
New Care Multi is een uitgebreide formule met de belangrijke vitaminen en mineralen in een goede dosering. Eenvoudig in gebruik, want er is maar één tablet per dag nodig.Deze Multi bevat een carotenoïden complex met lycopeen, een natuurlijke vitamine E (d-alfa-tocopheryl) die een sterkere invloed heeft dan de synthetische vitamine E en vitamine C in de ontzuurde vorm. Aan deze Multi zijn essentiële sporenelementen en belangrijke semi-essentiële sporenelementen toegevoegd. Daarnaast is deze Multi verrijkt met enkele belangrijke plant- en kruidenextracten, zoals broccoli, chlorella, groene thee, ginseng en spirulina.Net als in al onze andere producten hebben wij in deze Multi gekozen voor zoveel mogelijk natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten. Ingrediënten die het lichaam herkent en goed opneemt. Dat helpt voor een optimale en krachtige aanvulling.Deze Multi wordt bovendien speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt. Dat wil zeggen dat in de samenstelling rekening is gehouden met de van nature aanwezige vitaminen en mineralen in de Nederlandse bodem en het Nederlandse voedings- en leefpatroon. Alles wat u al uit uw voeding haalt, hoeft u niet extra in te nemen. Met New Care Multi krijgt u een perfect passend supplement.Gebruiksadvies voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar1 x per dag 1 tablet, tijdens de maaltijd.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Tablet met water innemen.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik Multi nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Dit voedingssupplement bevat van nature cafeïne (maximaal 500mcg per tablet) en dient niet te worden gebruikt door kinderen tot en met de leeftijd van twaalf jaar.Gebruik bij zwangerschap en borstvoedingDit voedingssupplement bevat van nature cafeïne (maximaal 500mcg per tablet) en dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.Samenstelling per dagelijkse dosering (= per tablet)    % RI/ADHVitaminenVitamine C, als calciumascorbaat    250 mg    313Vitamine E, natuurlijk (d-alfa-tocopheryl succinaat)    67 mg    558Inositol    50 mg    PABA    50 mg    Cholinebitartraat    50 mg    DMAE-bitartraat    50 mg    Vitamine B3, als nicotinamide    50 mg    313Vitamine B5, als calciumpanthotenaat    50 mg    833Vitamine B1, als thiamine HCl    25 mg    2.273Vitamine B2, als riboflavine    25 mg    1.786Vitamine B6, als pyridoxine HCl    20 mg    1.429Carotenoïden complex    6 mg    Vitamine A, als retinol    1.2 mg    150Foliumzuur    400 µg    200Biotine    150 µg    300Vitamine B12, als cyanocobalamine    100 µg    4.000Vitamine K1, als phytomenadion    80 µg    107Vitamine D3, als cholecalciferol    5 µg    100MineralenCalcium, uit calciumascorbaat    29 mg    4Magnesium, als citraat    10 mg    3Zink, als citraat    10mg    100Kalium, als chloride    5 mg    IJzer, als fumaraat    5 mg    36Mangaan, als citraat    2 mg    100Silicium, als kiezelaarde    2 mg    Koper, als gluconaat    1.5 mg    150Borium, als natrium tetraboraat    500 µg    Selenium, als methionine    150 µg    273Chroom, als picolinaat    150 µg    375Jodium, als kaliumiodide    150 µg    100Molybdeen, als natrium molybdaat    50 µg    100Overigen, plantaardigCitrus bioflavonoïden complex    50 mg    Ginseng extract    20 mg    Chlorella    10 mg    Spirulina    10 mg    Groene thee extract *    5 mg    Broccoli extract    5 mg    Lycopeen    500 μg    RI/ADH Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid* bevat van nature cafeïneMulti bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.New Care Multi voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Dit betekent dat dit product met zekerheid door topsporters kan worden gebruikt.
€ 43,99
+
New Care L-Lysine Cats Claw
 20%
korting
New Care L-Lysine Cats Claw
120tabl
L-Lysine Cats Claween essentieel aminozuurL-lysine is een essentieel aminozuur dat in voldoende mate vanuit de voeding moet worden ingenomen. Met name dierlijke eiwitten in vlees, gevogelte, zuivel en eieren zijn rijk aan L-lysine. Een veganistisch of vegetarisch eetpatroon kan leiden tot een lagere inname van L-lysine. Een aanvulling met een voedingssupplement kan bij een lage inname van L-lysine uit voeding wenselijk zijn. Cats claw (kattenklauw) is een plant die haar naam te danken heeft aan de klauwachtige uitsteeksels. De plant groeit in Midden en Zuid-Amerika, voornamelijk in Peru. Cats claw ondersteunt de afweer van het lichaam.GebruiksadviesAls kuur: 2 à 3 x per dag 1 tablet, gedurende 1 verpakking (60 tabletten).Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 tablet.De aanbevolen dosering niet overschrijden.De tabletten bij voorkeur op een nuchtere maag of minimaal een half uur voor of een half uur na de maaltijd met een vitamine C rijk voedingsmiddel (vruchtensap) innemen. Maak voor een goede ondersteuning tijdens een kuur zo min mogelijk gebruik van arginine-rijke voedingsmiddelen, zoals pinda’s, noten, zaden, chocolade, uien en champignons.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik L-Lysine Cats Claw nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Voor kinderen tot de leeftijd van vijf jaar.Gebruik bij zwangerschap en borstvoedingDit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.Samenstelling per dagelijkse dosering (= per 3 tabletten)L-lysine     1.500 mgCats claw     300 mgL-Lysine Cats Claw bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.Lees voor gebruik de bijsluiter!
€ 23,95
€ 19,12
+
New Care Vitamine D3 Druppels Oliebasis
 22%
korting
New Care Vitamine D3 Druppels Oliebasis
25ml
Kinderen kunnen tot de leeftijd van vier jaar nog niet voldoende vitamine D via de voeding opnemen. Ook de blootstelling aan buitenlucht en zonlicht is onvoldoende. Daarom wordt vanaf een week na de geboorte tot het vierde jaar geadviseerd om kinderen dagelijks 10 microgram extra vitamine D te geven.Kinderen kunnen tot de leeftijd van vier jaar nog niet voldoende vitamine D via de voeding opnemen. Ook de blootstelling aan buitenlucht en zonlicht is onvoldoende. Daarom wordt vanaf een week na de geboorte tot het vierde jaar geadviseerd om kinderen dagelijks 10 microgram extra vitamine D te geven. Dit advies geldt zowel bij het geven van borstvoeding als flesvoeding.Dit kan heel eenvoudig met deze vitamine D formule in druppelvorm van New Care. Het voordeel van deze formule op oliebasis is dat geen hulpstoffen zijn toegevoegd en dat de formule vrij is van allergenen. Met slechts vier druppels per dag krijgen kinderen voldoende vitamine D binnen.1 x per dag 4 druppels (10mcg)Kinderen van 0 tot 4 jaar.Kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of een donkere huidskleur hebben.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Wijze van toedienen Houd de druppelaar in een hoek van 45 graden om de druppels goed te doseren. De druppels met behulp van bijvoorbeeld een theelepeltje of vermengd met de voeding toedienen. De druppels niet met de voeding meekoken.Gebruik D3 druppels oliebasis nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Samenstelling per dagelijkse dosering (= per 4 druppels)    % RI/ADHVitamine D3, als cholecalciferol    10 µg    200RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidD3 druppels oliebasis bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
€ 7,75
€ 6,04
+
New Care L-Lysine Cats Claw
 18%
korting
New Care L-Lysine Cats Claw
60stuks
L-Lysine Cats Claween essentieel aminozuurL-lysine is een essentieel aminozuur dat in voldoende mate vanuit de voeding moet worden ingenomen. Met name dierlijke eiwitten in vlees, gevogelte, zuivel en eieren zijn rijk aan L-lysine. Een veganistisch of vegetarisch eetpatroon kan leiden tot een lagere inname van L-lysine. Een aanvulling met een voedingssupplement kan bij een lage inname van L-lysine uit voeding wenselijk zijn. Cats claw (kattenklauw) is een plant die haar naam te danken heeft aan de klauwachtige uitsteeksels. De plant groeit in Midden en Zuid-Amerika, voornamelijk in Peru. Cats claw ondersteunt de afweer van het lichaam.GebruiksadviesAls kuur: 2 à 3 x per dag 1 tablet, gedurende 1 verpakking (60 tabletten).Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 tablet.De aanbevolen dosering niet overschrijden.De tabletten bij voorkeur op een nuchtere maag of minimaal een half uur voor of een half uur na de maaltijd met een vitamine C rijk voedingsmiddel (vruchtensap) innemen. Maak voor een goede ondersteuning tijdens een kuur zo min mogelijk gebruik van arginine-rijke voedingsmiddelen, zoals pinda’s, noten, zaden, chocolade, uien en champignons.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik L-Lysine Cats Claw nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Voor kinderen tot de leeftijd van vijf jaar.Gebruik bij zwangerschap en borstvoedingDit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.Samenstelling per dagelijkse dosering (= per 3 tabletten)L-lysine     1.500 mgCats claw     300 mgL-Lysine Cats Claw bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.Lees voor gebruik de bijsluiter!
€ 12,95
€ 10,55
+
New Care Overgang
New Care Overgang
60stuks
Tijdens de overgangsjaren kan het verstandig zijn om iets extra’s te doen voor je lichaam. Er is van alles aan het veranderen en veel lichaamsprocessen zijn op zoek naar een nieuw evenwicht. Overgang van New Care  is een uitgebreide formule op basis van zilverkaars, monnikspeper, passiebloem en resveratrol die hierbij kan helpen.Belangrijke ingrediënten in New Care Overgang zijn zilverkaars en monnikspeper. Deze kruiden hebben invloed bij typische menopauzeverschijnselen, zoals opvliegers en nachtelijk transpireren. Bovendien helpen ze bij prikkelbaarheid. Ook passiebloem helpt bij prikkelbare gevoelens doordat dit extract een ontspannende invloed heeft. De toepassing van resveratrol bij overgangsverschijnselen is bijzonder. Deze plantaardige stof helpt tijdens de menopauze.Naast plantextracten bevat New Care Overgang ook vitamine B6. Vitamine B6 is toegevoegd, omdat deze vitamine het energieniveau ondersteunt. Maar daarnaast is vitamine B6 ook belangrijk voor het zenuwstelsel, een goede geestelijke balans en de gemoedstoestand.Gebruiksadvies voor volwassenenAanvangsdosering: 2 x per dag 1 capsule.Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Capsules met water innemen.Ieder mens is anders. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 2 verpakkingen te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik Overgang nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Invloed van passiebloem op MAO-remmers is bekend. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik.Gebruik bij zwangerschap en borstvoedingDit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 2 capsules)    % RI/ADHEngelwortel (dong quai)    400 mg    Zilverkaars (cimicifuga) extract    200 mg    Monnikspeper extract    150 mg    Passiebloem extract    100 mg    Magnesium, als citraat    48 mg    13Vitamine B6, als pyridoxine HCl    20 mg    1.429Resveratrol extract    8 mg    RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidOvergang bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
€ 19,99
+
New Care Prostaet
 20%
korting
New Care Prostaet
60stuks
Doordat het lichaam verandert, kan de prostaat vanaf het 40ste levensjaar in omvang toenemen. Veel mannen realiseren zich dit niet. Hoewel het wel een belangrijk aandachtspunt is.New Care Prostaet is een uitgebreide verzorgingsformule op basis van dwergpalm en pygeum. Deze plantextracten zijn goed voor de prostaatfunctie en het behoud van een normale prostaat. Vitamine C, E, selenium en zink hebben invloed als antioxidant en zijn van belang voor het behoud van gezonde cellen en weefsels en ondersteunen het afweersysteem van de lichaamscellen. Zink is ook belangrijk voor de vruchtbaarheid en voortplanting.Gebruiksadvies voor volwassen mannenAanvangsdosering: 2 x per dag 1 capsule.Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Vermijd het gebruik van meer dan 3 gram toegevoegde plantensterolen per dag.Capsules met water innemen.Ieder mens is anders. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 2 verpakkingen te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik Prostaet nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Bij vermoede klachten aan de prostaat dient men zich beslist tot een arts te wenden.Gebruik dit product uitsluitend onder toezicht van een arts, indien u cholesterolverlagende medicijnen gebruikt.Dit product is uitsluitend geschikt voor volwassen mannen.Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 2 capsules)    % RI/ADHDwergpalm (saw palmetto) extract    400 mg    Vitamine C, als ascorbinezuur    400 mg    500Pygeum extract    150 mg    Brandnetelwortel extract    150 mg    Vitamine E, natuurlijk (d-alfa-tocopheryl succinaat)    60 mg    500Phytosterol    40 mg    Zink, als citraat    10 mg    100Lycopeen    2 mg    Selenium, als methionine    100 µg    182RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidProstaet bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
€ 21,95
€ 17,46
+
New Care Magnesium
New Care Magnesium
60caps
Magnesiumgoed voor de spieren en het zenuwstelselMagnesium activeert de natuurlijke energie in het lichaam. Het geeft als het ware een zetje in de rug in periodes waarin je dat even kunt gebruiken. Magnesium draagt immers bij aan de vermindering van moeheid en vermoeidheid. Maar New Care Magnesium doet meer. Dit mineraal is namelijk ook goed voor de spieren en het zenuwstelsel. En het is belangrijk voor het behoud van sterke botten en tanden. Hiermee biedt New Care Magnesium een uitgebreid pakket voor het behoud van de gezondheid.New Care Magnesium is aangevuld met vitamine B6 in de actieve vorm als pyridoxal 5 phosphate (p-5-p). Deze voedingsstof ondersteunt de invloed van magnesium op het energieniveau en zenuwstelsel.De formule is verpakt in een plantaardige capsule en aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bron. Met New Care Magnesium krijg je dus ter aanvulling op je voeding met één capsule op een heel natuurlijke manier 200mg magnesium binnen, dat wil zeggen 53% van de referentie-inname (RI). Omdat de capsule plantaardig is, is New Care Magnesium ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.GebruiksadviesAanvangsdosering: 3 x per dag 1 capsule.Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Neem in ieder geval één dosering voor het slapen in.Capsules met water innemen.Ieder mens is anders. Ook de extra behoefte aan vitaminen en mineralen kan van persoon tot persoon verschillend zijn. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 1 verpakking (60 capsules) te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik Magnesium nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Europese regelgeving In verband met Europese regelgeving mogen wij helaas niet (volledig) uitleggen waarvoor dit voedingssupplement kan worden gebruikt.Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 3 capsules)                    % RI/ADHMagnesium, als citraat/oxide     600 mg     160Vitamine B6, als pyridoxal 5 phosphate     3 mg     214RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidMagnesium bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.Lees voor gebruik de bijsluiter!
€ 10,99
+
New Care Fyto Luchtwegensiroop
New Care Fyto Luchtwegensiroop
250ml
New Care Luchtwegen siroop is een weldadig kruidenelixer dat is samengesteld om de luchtwegen en de keel een uitgebreide verzorging te geven. De siroop bevat maar liefst zeven plantextracten, die stuk voor stuk een verzachtende invloed op de luchtwegen en de keel hebben. New Care Luchtwegen siroop helpt om vrijer te ademen en brengt de keel tot rust. Het helpt bij kriebel in de keel en om de keel schoon te houden. New Care Luchtwegen siroop is geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 1 jaar.GebruikGebruiksadvies voor volwassenen3 tot 5 x per dag 20ml siroop. Gebruiksadvies voor kinderen vanaf 1 jaarKinderen tot 6 jaar:      3 tot 5 x per dag 5ml siroop.Kinderen vanaf 6 jaar: 3 tot 5 x per dag 10ml siroop.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Schudden voor gebruik.Gebruik Luchtwegen siroop nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Voor kinderen tot de leeftijd van 1 jaar. Gebruik bij zwangerschap en borstvoedingDit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.SamenstellingSamenstelling per 100mlWilde indigo (Baptisia tinctoria) (1:10-6)                   6 mlRonde zonnedauw (Drosera rotundifolia) (1:10-4)      6 mlCanadese geelwortel (Hydrastis canadensis) (1:10-6) 6 mlKrulzuring (Rumex crispus) (1:10-4)                         6 mlZwarte vlierbes (Sambucus nigra) (1:10-4)                6 mlBlauwe gomboom (Eucalyptus globulus) (1:10-6)       6 mlTijm (Thymus vulgaris) (1:10-6)                               6 mlLuchtwegen siroop bevat geen gluten, gist, lactose of kleurstoffen.
€ 11,99
Vanaf 2 € 11,63 p/s
+
New Care Multi Vrouw
 18%
korting
New Care Multi Vrouw
60+60tab
New Care Multi vrouw is een uitgebreide formule met de belangrijkste vitaminen en mineralen in een goede dosering afgestemd op de voedingsbehoefte van vrouwen.New Care Multi vrouw is een combinatie van een tablet met vitaminen en mineralen en een apart zuigtablet met vitamine B6, B12 en foliumzuur. Voor een goede opname zijn B6, B12 en foliumzuur gedoseerd in de vorm van een zuigtablet. Naarmate we ouder worden, kan de opname van vitamine B12 via de maag veranderen.Door vitamine B12 te supplementeren in de vorm van een zuigtablet wordt de maag ontzien en de opname beter.Net als in al onze producten hebben wij in New Care Multi vrouw gekozen voor zoveel mogelijk natuurlijke en natuur-identieke ingredienten. Ingredienten die het lichaam herkent en goed opneemt. Dat helpt voor een optimale en krachtige aanvulling.New Care Multi vrouw wordt speciaal gemaakt voor de Nederlandse markt. Dat wil zeggen dat met de samenstelling rekening is gehouden met de aanwezige vitaminen en mineralen in onze Nederlandse bodem en het Nederlandse voedings- en leefpatroon.Alles wat uit de voeding wordt gehaald, hoef je niet extra in te nemen. Met New Care Multi vrouw krijgen vrouwen een perfect passend supplement.Gebruiksadvies tablet- 1 x per dag 1 tablet, tijdens de maaltijd.- De aanbevolen dosering niet overschrijden.- Tablet met water innemen.Gebruiksadvies zuigtablet- 1 x per dag 1 zuigtablet, vlak voor of vlak na de maaltijd.- De aanbevolen dosering niet overschrijden.- Zuigtablet onder de tong laten smelten.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik Multi vrouw nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Dit voedingssupplement bevat van nature cafeine (maximaal 500mcg per tablet) en dient niet te worden gebruikt door kinderen tot en met de leeftijd van twaalf jaar.Gebruik bij zwangerschap en borstvoedingDit voedingssupplement bevat van nature cafeine (maximaal 500mcg per tablet) en dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.
€ 33,90
€ 27,47
Vanaf 2 € 25,27 p/s
+
New Care Vetzuren Balans
New Care Vetzuren Balans
60caps
Zwarte komijnolie, zwarte aalbesolie en algenolieNew Care Vetzuren balans is een combinatie van zwarte komijnolie, zwarte aalbesolie en algenolie. Gezamenlijk levert deze combinatie van oliën een goede dosering van minimaal 100mg omega-3 (20%), 200mg omega-6 (40%) en 60mg omega-9 (12%) vetzuren per capsule. Zwarte komijn (Nigella sativa of Black cumin seed) is een eenjarig kruid met lichtblauwe bloemen en veervormige bladeren. De oorsprong ligt in Egypte en onder de naam Ketzah is de plant al in het Oude Testament bekend. In het Arabisch wordt het 'Habat et Baraka' ofwel 'The Seed of Blessing' genoemd. Door koude persing wordt uit de zaden een hoogwaardige olie gewonnen. Deze olie is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren, waaronder oliezuur (omega-9). In de 18e eeuw werd zwarte aalbes (Ribes nigrum) beschreven als 'De struik der duizend deugden'. De olie bevat meervoudig onverzadigde vetzuren, waaronder het omega-6 vetzuur GLA. Algenolie biedt een rechtstreekse bron van de omega-3 vetzuren EPA en DHA die direct bruikbaar zijn voor ons lichaam. Gebruiksadvies voor volwassenenAanvangsdosering: eerste week 2x per dag 1 capsule. Na een week ophogen naar 3x per dag 1 capsule (verpakking opmaken). Onderhoudsdosering: 1x per dag 1 capsule. De aanbevolen dosering niet overschrijden.Capsule met water innemen.Ieder mens is anders. voor ieder mens geldt ook dat de optimale dosering anders kan zijn. Dit heeft onder meer te maken met persoonlijke factoren, zoals voeding en leefstijl. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 1 verpakking (60 capsules) te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwdtot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken. Problemen met slikken? De capsules kunnen worden lek geprikt om zo de inhoud, eventueel in bijvoorbeeld water of yoghurt, in te nemen.Gebruik Vetzuren balans nietIn de periode van een week voorafgaand aan een operatie of tandheelkundige ingreep. Raadpleeg eerst een professioneel deskundige bij het gelijktijdig gebruik van anti-epileptica en bloedverdunners. Geadviseerd wordt om om bloedwaarden te monitoren bij het gebruik van dit product in combinatie met insuline. Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Voor kinderen
€ 22,99
+
New Care Propilis Plus Capsules
nieuw plaatje
New Care Propilis Plus Capsules
60caps
New Care Propolis plus is een uitgebreid complex van voedingsstoffen van natuurlijke oorsprong. Naast propolis zijn onder andere cats claw, vitamine C en vlierbes toegevoegd.Propolis is een stof die door bijen wordt gebruikt als natuurlijk verdedigingsmechanisme. Het bestaat uit vier hoofdbestanddelen, namelijk hars, bijenwas, etherische oliën en pollen. Propolis heeft wereldwijd een lange geschiedenis als ingrediënt in voedingssupplementen. Cats claw (uncaria tomentosa) is een beroemd kruid dat voorkomt in Midden- en Zuid-Amerika, voornamelijk in Peru. Cats claw wordt al honderden jaren gebruikt voor de weerstand. Vitamine C is een belangrijke vitamine voor het immuunsysteem die het afweersysteem ondersteunt. Vlierbes extract helpt om vrijer te ademen door de neus en houdt de keel schoon.Gebruiksadvies voor volwassenenAanvangsdosering: 3 x per dag 2 capsules.Onderhoudsdosering: 3 x per dag 1 capsule.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Capsules met water innemen.Gebruiksadvies voor kinderen1-5 jaar 1 x per dag ½ capsule.5-12 jaar 1 x per dag 1 capsule.> 12 jaar 2 x per dag 1 capsule.Ieder mens is anders. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 1 verpakking te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik Propolis plus nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Gebruik bij zwangerschap en borstvoedingDit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.Samenstelling per dagelijkse onderhoudsdosering (= per 3 capsules)    % RI/ADHCats claw    600 mg    Mierikswortel    225 mg    Vitamine C, als ascorbinezuur    180 mg    225Vlierbes (elderberry) extract    150 mg    Citrus bioflavonoïden complex    150 mg    Grapefruit extract    150 mg    Propolis extract    150 mg    Bromelaïne    150 mg    Knoflook extract    30 mg    RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidPropolis plus bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
€ 18,99
Vanaf 2 € 17,85 p/s
+
New Care Immuun
 21%
korting
New Care Immuun
60caps
Iedereen heeft zo zijn of haar eigen manier om het immuunsysteem te ondersteunen. Eén van de meest populaire hulpmiddelen is Echinacea. Anderen kiezen liever voor vitamine C of Cat’s Claw. Maar omdat deze immuun ondersteuners elkaar goed aanvullen, kunnen ze prima in combinatie worden gebruikt. New Care Immuun bevat dan ook een combinatie van deze drie ingrediënten ter ondersteuning van de afweer van het lichaam.Echinacea en vitamine C ondersteunen het immuunsysteem en de afweer van het lichaam. Ook Cat’s Claw heeft op dit gebied een grote reputatie opgebouwd. Deze plant groeit in het Peruaanse deel van het regenwoud en wordt al vele eeuwen als weerstandskruid gebruikt door de Ashanica- en Campa-indianen.Aan New Care Immuun is nog een tweetal kruiden toegevoegd om extra ondersteuning te bieden, namelijk Siberische ginseng en Vlierbes. Siberische Ginseng is bekend vanwege haar adaptogene invloed. Dat betekent dat dit kruid het aanpassingsvermogen van het lichaam ondersteunt. Zo helpt dit bekende wortelextract uit Rusland om de geestelijke en lichamelijke weerstand te verhogen. Vlierbes helpt om vrijer te ademen door de neus en houdt de keel schoon.New Care Immuun is dus een ‘veel-in-één’ formule om het immuunsysteem te ondersteunen.GebruiksadviesAanvangsdosering: 3 x per dag 1 capsule.Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Capsules met water innemen.Ieder mens is anders. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 1 verpakking (60 capsules) te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik Immuun nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Voor kinderen tot de leeftijd van twaalf jaar.Gebruik bij zwangerschap en borstvoedingDit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 3 capsules)    % RI/ADHVitamine C, als ascorbinezuur    600 mg    750Cats claw    600 mg    Rode zonnehoed (echinacea) extract    150 mg    Siberische ginseng extract    150 mg    Olijfblad extract    150 mg    Vlierbes extract    150 mg    RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidImmuun bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
€ 16,95
€ 13,29
+
New Care Kinder Omega Lemon
nieuw plaatje
New Care Kinder Omega Lemon
90caps
New Care Kinder omega bevat zogenaamde omega-3 vetzuren. In de voeding kunnen tekorten aan deze onmisbare, goede vetten voorkomen. Speciaal voor kinderen is de visolie gedoseerd in kleine capsules, zodat slikken geen problemen geeft. De aangename lemonsmaak is toegevoegd om de vissmaak goed te maskeren.New Care Kinder omega capsules leveren per eenheid 270mg geconcentreerde visolie, waarvan 48,6mg eicosapentaeenzuur (EPA) en 32,4mg docosahexaeenzuur (DHA), twee omega-3 vetzuren in visolie.New Care Kinder omega is aangevuld met vitamine E om de meervoudig onverzadigde vetzuren te beschermen tegen vrije radicalen.Gebruiksadvies voor kinderen tot drie jaar1 x per dag 1 capsule.Gebruiksadvies voor kinderen vanaf drie jaarAanvangsdosering: 3 x per dag 1 capsule.Onderhoudsdosering 2 x per dag 1 capsule.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Capsules met water innemen, bij voorkeur tijdens de maaltijd.Ieder kind is anders. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 1 verpakking te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.Gebruik Kinder omega nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Samenstelling per dagelijkse dosering (= per 3 capsules)    % RI/ADHVisolie (omega-3 vetzuren, 18% EPA, 12% DHA)    810 mg    Vitamine E, natuurlijk (d-alfa-tocopheryl concentraat)    30 mg    250RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidKinder omega bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
€ 10,99
Vanaf 4 € 10,11 p/s
+
Toon meer producten