Filter op
Sorteer op
New Care Magnesium
New Care Magnesium
120caps
Magnesiumgoed voor de spieren en het zenuwstelselMagnesium activeert de natuurlijke energie in het lichaam. Het geeft als het ware een zetje in de rug in periodes waarin je dat even kunt gebruiken. Magnesium draagt immers bij aan de vermindering van moeheid en vermoeidheid. Maar New Care Magnesium doet meer. Dit mineraal is namelijk ook goed voor de spieren en het zenuwstelsel. En het is belangrijk voor het behoud van sterke botten en tanden. Hiermee biedt New Care Magnesium een uitgebreid pakket voor het behoud van de gezondheid.New Care Magnesium is aangevuld met vitamine B6 in de actieve vorm als pyridoxal 5 phosphate (p-5-p). Deze voedingsstof ondersteunt de invloed van magnesium op het energieniveau en zenuwstelsel.De formule is verpakt in een plantaardige capsule en aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bron. Met New Care Magnesium krijg je dus ter aanvulling op je voeding met één capsule op een heel natuurlijke manier 200mg magnesium binnen, dat wil zeggen 53% van de referentie-inname (RI). Omdat de capsule plantaardig is, is New Care Magnesium ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.GebruiksadviesAanvangsdosering: 3 x per dag 1 capsule.Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Neem in ieder geval één dosering voor het slapen in.Capsules met water innemen.Ieder mens is anders. Ook de extra behoefte aan vitaminen en mineralen kan van persoon tot persoon verschillend zijn. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 1 verpakking (60 capsules) te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik Magnesium nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Europese regelgeving In verband met Europese regelgeving mogen wij helaas niet (volledig) uitleggen waarvoor dit voedingssupplement kan worden gebruikt.Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 3 capsules)                    % RI/ADHMagnesium, als citraat/oxide     600 mg     160Vitamine B6, als pyridoxal 5 phosphate     3 mg     214RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidMagnesium bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.Lees voor gebruik de bijsluiter!
€ 17,46
Vanaf 3 € 16,06 p/s
+
New Care Vitamine D3 25mcg
 21%
korting
New Care Vitamine D3 25mcg
100caps
Vitamine D wordt voornamelijk in onze huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Vervolgens moeten de lever en de nieren het omzetten in de bruikbare vorm. De productie van vitamine D is van diverse factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het klimaat waarin we leven, de mate van blootstelling aan zonlicht, het gebruik van zonnebrandcrèmes met UV filter, de huidpigmentatie, het functioneren van lever en nieren en onze leeftijd.Vitamine D wordt voornamelijk in onze huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Vervolgens moeten de lever en de nieren het omzetten in de bruikbare vorm. De productie van vitamine D is van diverse factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het klimaat waarin we leven, de mate van blootstelling aan zonlicht, het gebruik van zonnebrandcrèmes met UV filter, de huidpigmentatie, het functioneren van lever en nieren en onze leeftijd.Omdat vitamine D betrokken is bij diverse vitale lichaamsfuncties heeft De Gezondheidsraad voor meerdere bevolkingsgroepen de aanbeveling gedaan om extra vitamine D te gebruiken, zoals bijvoorbeeld voor ouderen, mensen met een donkere huidskleur, zwangere vrouwen, gesluierde vrouwen en kinderen en volwassenen die onvoldoende buiten komen. Wanneer deze groepen verzekerd willen zijn van een voldoende inname van vitamine D, kan een voedingssupplement met vitamine D worden ingezet.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten. Daarnaast is vitamine D belangrijk voor de spieren en voor het behoud van sterke botten en tanden. Vitamine D speelt ook een rol in het immuunsysteem en de natuurlijke afweer.Gebruiksadvies1 x per dag 1 capsule, tijdens de maaltijd.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Capsule met water innemen.Problemen met slikken? Kies dan voor onze D3 formule in druppelvorm; New Care D3 10mcg druppels.Gebruik D3 25mcg niet- Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.- Voor kinderen tot en met de leeftijd van tien jaar.- Raadpleeg eerst een deskundige bij gebruik in combinatie met medicijnen die de calciumuitscheiding remmen en wanneer u sarcoïdose (Besnier Boeck) heeft.Gebruik bij zwangerschap en borstvoedingDe Gezondheidsraad adviseert zwangere vrouwen om extra vitamine D te gebruiken.Samenstelling per dagelijkse dosering (= per capsule)    % RI/ADHVitamine D3, als cholecalciferol    25 µg    500Kokosolie    50 mg    RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidD3 25mcg bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.New Care D3 25mcg voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Dit betekent dat dit product met zekerheid door topsporters kan worden gebruikt.
€ 13,35
€ 10,49
+
New Care L-Lysine Cats Claw
 18%
korting
New Care L-Lysine Cats Claw
120tabl
L-Lysine Cats Claween essentieel aminozuurL-lysine is een essentieel aminozuur dat in voldoende mate vanuit de voeding moet worden ingenomen. Met name dierlijke eiwitten in vlees, gevogelte, zuivel en eieren zijn rijk aan L-lysine. Een veganistisch of vegetarisch eetpatroon kan leiden tot een lagere inname van L-lysine. Een aanvulling met een voedingssupplement kan bij een lage inname van L-lysine uit voeding wenselijk zijn. Cats claw (kattenklauw) is een plant die haar naam te danken heeft aan de klauwachtige uitsteeksels. De plant groeit in Midden en Zuid-Amerika, voornamelijk in Peru. Cats claw ondersteunt de afweer van het lichaam.GebruiksadviesAls kuur: 2 à 3 x per dag 1 tablet, gedurende 1 verpakking (60 tabletten).Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 tablet.De aanbevolen dosering niet overschrijden.De tabletten bij voorkeur op een nuchtere maag of minimaal een half uur voor of een half uur na de maaltijd met een vitamine C rijk voedingsmiddel (vruchtensap) innemen. Maak voor een goede ondersteuning tijdens een kuur zo min mogelijk gebruik van arginine-rijke voedingsmiddelen, zoals pinda’s, noten, zaden, chocolade, uien en champignons.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik L-Lysine Cats Claw nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Voor kinderen tot de leeftijd van vijf jaar.Gebruik bij zwangerschap en borstvoedingDit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.Samenstelling per dagelijkse dosering (= per 3 tabletten)L-lysine     1.500 mgCats claw     300 mgL-Lysine Cats Claw bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.Lees voor gebruik de bijsluiter!
€ 23,60
€ 19,12
Vanaf 2 € 18,55 p/s
+
New Care Vitamine Multi 50+
New Care Vitamine Multi 50+
120stuks
Multi 50+dagelijkse aanvulling, vitaal ouder wordenInhoud  60 tabletten en 60 zuigtablettenVitaal ouder worden? Het is nooit te vroeg om daar alvast iets extra’s voor te doen. Wie vanaf 50 jaar begint met een uitgebreide verzorging van het lichaam, kan daar later alleen maar plezier van hebben. New Care Multi 50+ is een veelzijdige multi die beschermt bij veroudering en de vitaliteit ondersteunt. Door de bijzondere combinatie van de tablet én zuigtablet ondersteunt dit voedingssupplement uw gezondheid op een slimme manier.De mineralen zink en mangaan, samen met de vitaminen C en D3, zijn belangrijk voor het behoud van sterke botten. De vitaminen C en E en de mineralen selenium en zink vervullen de rol van antioxidant in uw lichaam. Ze zijn er ter bescherming van gezonde cellen en weefsels bij veroudering door vrije radicalen. Vitamine C is bovendien belangrijk voor de vorming van collageen dat helpt de huid te verstevigen. En de vitaminen uit het B complex (B1, B2, B3 en B5) ondersteunen het energieniveau. Op deze manier ondersteunt New Care Multi 50+ de vitaliteit en helpt uw uiterlijk fris en jeugdig te houden.ZuigtabletVoor een goede opname zijn B6, B12 en foliumzuur apart gedoseerd in de vorm van een zuigtablet. Bij het ouder worden kan de opname van vitamine B12 via de maag veranderen. Door B12 te supplementeren in de vorm van een zuigtablet wordt de maag ontzien.De zuigtabletten bevatten de actieve vorm van vitamine B6 (als pyridoxal-5-fosfaat) samen met de actieve vormen van vitamine B12 (als dibencozide en methylcobalamine) voor een goede benutting in het lichaam.Gebruiksadvies voor volwassenenGebruiksadvies tablet1 x per dag 1 tablet, tijdens de maaltijd.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Tablet met water innemen.Gebruiksadvies zuigtablet1 x per dag 1 zuigtablet, vlak voor of vlak na de maaltijd.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Zuigtablet onder de tong laten smelten.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.
€ 24,96
Vanaf 3 € 22,96 p/s
+
New Care Overgang
New Care Overgang
60stuks
Tijdens de overgangsjaren kan het verstandig zijn om iets extra’s te doen voor je lichaam. Er is van alles aan het veranderen en veel lichaamsprocessen zijn op zoek naar een nieuw evenwicht. Overgang van New Care  is een uitgebreide formule op basis van zilverkaars, monnikspeper, passiebloem en resveratrol die hierbij kan helpen.Belangrijke ingrediënten in New Care Overgang zijn zilverkaars en monnikspeper. Deze kruiden hebben invloed bij typische menopauzeverschijnselen, zoals opvliegers en nachtelijk transpireren. Bovendien helpen ze bij prikkelbaarheid. Ook passiebloem helpt bij prikkelbare gevoelens doordat dit extract een ontspannende invloed heeft. De toepassing van resveratrol bij overgangsverschijnselen is bijzonder. Deze plantaardige stof helpt tijdens de menopauze.Naast plantextracten bevat New Care Overgang ook vitamine B6. Vitamine B6 is toegevoegd, omdat deze vitamine het energieniveau ondersteunt. Maar daarnaast is vitamine B6 ook belangrijk voor het zenuwstelsel, een goede geestelijke balans en de gemoedstoestand.Gebruiksadvies voor volwassenenAanvangsdosering: 2 x per dag 1 capsule.Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Capsules met water innemen.Ieder mens is anders. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 2 verpakkingen te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik Overgang nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Invloed van passiebloem op MAO-remmers is bekend. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik.Gebruik bij zwangerschap en borstvoedingDit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 2 capsules)    % RI/ADHEngelwortel (dong quai)    400 mg    Zilverkaars (cimicifuga) extract    200 mg    Monnikspeper extract    150 mg    Passiebloem extract    100 mg    Magnesium, als citraat    48 mg    13Vitamine B6, als pyridoxine HCl    20 mg    1.429Resveratrol extract    8 mg    RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidOvergang bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
€ 17,84
Vanaf 2 € 17,30 p/s
+
New Care L-Lysine Cats Claw
 18%
korting
New Care L-Lysine Cats Claw
60stuks
L-Lysine Cats Claween essentieel aminozuurL-lysine is een essentieel aminozuur dat in voldoende mate vanuit de voeding moet worden ingenomen. Met name dierlijke eiwitten in vlees, gevogelte, zuivel en eieren zijn rijk aan L-lysine. Een veganistisch of vegetarisch eetpatroon kan leiden tot een lagere inname van L-lysine. Een aanvulling met een voedingssupplement kan bij een lage inname van L-lysine uit voeding wenselijk zijn. Cats claw (kattenklauw) is een plant die haar naam te danken heeft aan de klauwachtige uitsteeksels. De plant groeit in Midden en Zuid-Amerika, voornamelijk in Peru. Cats claw ondersteunt de afweer van het lichaam.GebruiksadviesAls kuur: 2 à 3 x per dag 1 tablet, gedurende 1 verpakking (60 tabletten).Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 tablet.De aanbevolen dosering niet overschrijden.De tabletten bij voorkeur op een nuchtere maag of minimaal een half uur voor of een half uur na de maaltijd met een vitamine C rijk voedingsmiddel (vruchtensap) innemen. Maak voor een goede ondersteuning tijdens een kuur zo min mogelijk gebruik van arginine-rijke voedingsmiddelen, zoals pinda’s, noten, zaden, chocolade, uien en champignons.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik L-Lysine Cats Claw nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Voor kinderen tot de leeftijd van vijf jaar.Gebruik bij zwangerschap en borstvoedingDit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.Samenstelling per dagelijkse dosering (= per 3 tabletten)L-lysine     1.500 mgCats claw     300 mgL-Lysine Cats Claw bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.Lees voor gebruik de bijsluiter!
€ 13,00
€ 10,55
Vanaf 4 € 9,92 p/s
+
New Care Vitaminen C 1000 Time Released
 16%
korting
New Care Vitaminen C 1000 Time Released
120tabl
Mensen kunnen, in tegenstelling tot de meeste zoogdieren, zelf geen vitamine C aanmaken. Voor de vitamine C behoefte zijn we dus aangewezen op onze voeding. Als aanvulling kan een voedingssupplement worden gebruikt.Mensen kunnen, in tegenstelling tot de meeste zoogdieren, zelf geen vitamine C aanmaken. Voor de vitamine C behoefte zijn we dus aangewezen op onze voeding.Als aanvulling bij een te kort aan vitamine C of als de behoefte tijdelijk meer is kan een voedingssupplement worden gebruikt.Vitamine C is een belangrijk antioxidant en ondersteunt het immuunsysteem. Daarnaast is vitamine C van belang voor het zenuwstelsel, helpt bij vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau. Bovendien draagt het bij aan een heldere geest en is goed voor het geheugen en het concentratievermogen. Vitamine C draagt ook bij aan de vorming van collageen dit is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten, voor de botten en het kraakbeen en ondersteunt de stevigheid van de huid.Gebruiksadvies voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar- 1 à 2 tabletten per dag, tijdens de maaltijd.- Advies is om de dagdosering verspreid over de dag in te nemen voor een goede benutting in het lichaam.- De aanbevolen dosering niet overschrijden.- Tabletten met water innemen.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik C1000 T.R. niet- Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.- Voor kinderen tot de leeftijd van twaalf jaar.- Mensen met hemachromatose dienen voorzichtig om te gaan met suppletie van vitamine C dit omdat vitamine C de opname van ijzer vanuit de darm bevordert.Samenstelling per dagelijkse dosering (= per 2 tabletten)    % RI/ADHVitamine C, als ascorbinezuur    2.000 mg    2.500Hesperidine    60 mg    Rutine    40 mg    Quercetine    20 mg    RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidC1000 T.R. bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.New Care C1000 T.R. voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Dit betekent dat dit product met zekerheid door topsporters kan worden gebruikt.
€ 22,45
€ 18,71
Vanaf 3 € 17,21 p/s
+
New Care Vitamine C Zuurvrij
New Care Vitamine C Zuurvrij
60stuks
ZUURVRIJE C1000  ondersteunt het immuunsysteemInhoud: 30/60 tablettenBestanddelen per dagelijkse dosering: % ADH**(= bestanddelen per 2 tabletten)Vitamine C, als calciumascorbaat 1000 mg 1250Vitamine C, als magnesiumascorbaat 1000 mg 1250Citrus bioflavonoïden – 60% 100 mgHesperidine – 95% 100 mg** zoals vastgesteld in de Europese Richtlijn 2008/100/EGZuurvrije C1000 bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.Wat is Zuurvrije C1000 en waarvoor wordt het gebruiktNew Care Zuurvrije C1000 bevat per tablet 1000 mg vitamine C als ascorbatencomplex.Mensen kunnen, in tegenstelling tot de meeste zoogdieren, zelf geen vitamine C aanmaken. Voor de vitamine C behoefte is de mens dus aangewezen op de voeding. Ter aanvulling kan een voedingssupplement worden gebruikt. Vitamine C bestaat in meerdere vormen. De meest gebruikte is de ‘zure’ vorm (ascorbinezuur). Vitamine C is daarnaast ook beschikbaar in ontzuurde vorm, als ascorbatencomplex. In deze formule is de ontzuurde vorm gebruikt. De ontzuurde vorm is vriendelijk voor maag en darmen. Bovendien ontziet de ontzuurde vitamine C het gebit. Dit is voor veel mensen een belangrijke reden om vitamine C als ascorbaat te gebruiken.Vitamine C is een belangrijk antioxidant en ondersteunt het immuunsysteem. Daarnaast is vitamine C van belang voor het zenuwstelsel, helpt bij vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau. Bovendien draagt het bij aan een heldere geest en is goed voor het geheugen en het concentratievermogen. Vitamine C draagt ook bij aan de vorming van collageen. Dit is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten, voor de botten en het kraakbeen en ondersteunt de stevigheid van de huid. Wanneer vitamine C wordt ingenomen tijdens of na de maaltijd, bevordert het de opname van ijzer uit de voeding.ADHDe Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) vitamine C bedraagt 80 mg per dag. Advies is om per dag 30 mg vitamine C per kilogram lichaamsgewicht te gebruiken. Dit betekent voor iemand van 70 kg ruim 2.000 mg (= 2 tabletten) vitamine C per dag.NZVTNew Care Zuurvrije C1000 voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Daarom is het logo van het NZVT op de voorzijde van de verpakking afgebeeld. Dit betekent dat New Care Zuurvrije C1000 met zekerheid door topsporters kan worden gebruikt.Wat moet u weten voordat u Zuurvrije C1000 gebruiktGebruik Zuurvrije C1000 niet:Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.oor kinderen tot de leeftijd van twaalf jaar.Mensen met hemachromatose dienen voorzichtig om te gaan met suppletie van vitamine C, omdat vitamine C de opname van ijzer vanuit de darm bevordert.Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding:Voedingssupplementen mogen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding enkel na overleg met uw arts of apotheker worden ingenomen.Hoe wordt Zuurvrije C1000 gebruiktDagelijks 1-2 tabletten bij de maaltijd innemenAdvies is de dagdosering verspreid over de dag in te nemen voor een goede benutting in het lichaam.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Tabletten met water innemen.
€ 14,72
+
New Care Vitamine B6, B12, Foliumzuur
New Care Vitamine B6, B12, Foliumzuur
60ztabl
B6 B12 Foliumzuurin zuigtablet voor een goede opnameNew Care heeft vitamine B6, B12 en foliumzuur samen in een zuigtablet ondergebracht. Dat is niet voor niets. Bij het ouder worden kan de opname van vitamine B12 via de maag veranderen. Om de maag te ontzien is B12 verpakt in een zuigtablet. Samen met foliumzuur en vitamine B6, omdat dit drietal elkaars invloed in het lichaam ondersteunt.Zo spelen ze alle drie een rol in de productie en afbraak van homocysteïne, dragen bij aan een heldere geest en zijn goed voor het geheugen en het concentratievermogen. Daarnaast ondersteunt dit drietal het immuunsysteem en helpt bij vermoeidheid.New Care B6 B12 Foliumzuur bevat de actieve vorm van vitamine B6 (als pyridoxal-5-fosfaat) samen met de actieve vormen van vitamine B12 (als dibencozide en methylcobalamine) voor een goede benutting in het lichaam.GebruikGebruiksadvies voor volwassenen1 x per dag 1 zuigtablet, vlak voor of vlak na de maaltijd.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Zuigtablet onder de tong laten smelten.Gebruik B6 B12 Foliumzuur nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Dit voedingssupplement bevat zoetstof en dient niet te worden gebruikt door kinderen.Samenstelling per dagelijkse dosering (= per zuigtablet)    % RI/ADHVitamine B6, als pyridoxal-5-fosfaat     20 mg     1.429Vitamine B12, als dibencozide     750 µg     30.000Vitamine B12, als methylcobalamine     750 µg     30.000Foliumzuur     600 µg     300RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidB6 B12 Foliumzuur bevat geen gluten, gist, lactose, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
€ 16,06
Vanaf 3 € 15,26 p/s
+
New Care Visolie
 18%
korting
New Care Visolie
120caps
Olie uit vette vis bevat de omega-3 vetzuren EPA en DHA die belangrijk zijn voor het lichaam. Omdat niet iedereen twee keer per week vis eet, kunnen tekorten aan deze goede vetten in de voeding voorkomen. Met de ‘graatzuivere’ visolie van New Care staat er in ieder geval iedere dag vis op het menu.Olie uit vette vis bevat de omega-3 vetzuren EPA en DHA die belangrijk zijn voor het lichaam. Omdat niet iedereen twee keer per week vis eet, kunnen tekorten aan deze goede vetten in de voeding voorkomen.Met de ‘graatzuivere’ visolie van New Care staat er in ieder geval iedere dag vis op het menu en dat is belangrijk, want een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA heeft een gunstige werking op het hart.Dagelijkse inname van New Care Visolie helpt dan ook om vitaal te blijven.Daarnaast helpt DHA om het gezichtsvermogen normaal te houden en draagt dit gunstige vetzuur bij aan de instandhouding van de normale hersenfunctie. DHA is een belangrijke bouwsteen van de hersenen.Eén capsule Visolie van New Care voorziet het lichaam van 1.000mg geconcentreerde visolie, waarvan 180mg EPA en 120mg DHA.Dat is voldoende voor het verkrijgen van een gunstig effect op de gezondheid.De toegevoegde vitamine E beschermt deze gunstige vetzuren tegen vrije radicalen. Ook belangrijk om te melden is, dat New Care Visolie een hoge graad van zuiverheid heeft. New Care Visolie voldoet aan de zuiverheidseisen die voor visoliën zijn gesteld in de wereld.Gebruiksadvies- Aanvangsdosering: 3 x per dag 1 capsule.- Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule.- De aanbevolen dosering niet overschrijden.- Capsules met water innemen.Ieder mens is anders. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 1 verpakking (60 capsules) te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke omstandigheden kan aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.Problemen met slikken? Kies dan voor onze kleine visoliecapsules voor kinderen.Gebruik Visolie nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 3 capsules)    % RI/ADHVisolie (omega-3 vetzuren, 18% EPA – 12% DHA)    3.000 mg    Vitamine E, natuurlijk (d-alfa-tocopheryl concentraat)    30 mg    250RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidVisolie bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.New Care Visolie voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Dit betekent dat dit product met zekerheid door topsporters kan worden gebruikt.
€ 25,65
€ 20,79
+
New Care Prostaet
 18%
korting
New Care Prostaet
60stuks
Doordat het lichaam verandert, kan de prostaat vanaf het 40ste levensjaar in omvang toenemen. Veel mannen realiseren zich dit niet. Hoewel het wel een belangrijk aandachtspunt is.New Care Prostaet is een uitgebreide verzorgingsformule op basis van dwergpalm en pygeum. Deze plantextracten zijn goed voor de prostaatfunctie en het behoud van een normale prostaat. Vitamine C, E, selenium en zink hebben invloed als antioxidant en zijn van belang voor het behoud van gezonde cellen en weefsels en ondersteunen het afweersysteem van de lichaamscellen. Zink is ook belangrijk voor de vruchtbaarheid en voortplanting.Gebruiksadvies voor volwassen mannenAanvangsdosering: 2 x per dag 1 capsule.Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Vermijd het gebruik van meer dan 3 gram toegevoegde plantensterolen per dag.Capsules met water innemen.Ieder mens is anders. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 2 verpakkingen te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik Prostaet nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Bij vermoede klachten aan de prostaat dient men zich beslist tot een arts te wenden.Gebruik dit product uitsluitend onder toezicht van een arts, indien u cholesterolverlagende medicijnen gebruikt.Dit product is uitsluitend geschikt voor volwassen mannen.Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 2 capsules)    % RI/ADHDwergpalm (saw palmetto) extract    400 mg    Vitamine C, als ascorbinezuur    400 mg    500Pygeum extract    150 mg    Brandnetelwortel extract    150 mg    Vitamine E, natuurlijk (d-alfa-tocopheryl succinaat)    60 mg    500Phytosterol    40 mg    Zink, als citraat    10 mg    100Lycopeen    2 mg    Selenium, als methionine    100 µg    182RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidProstaet bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
€ 21,55
€ 17,46
+
New Care Rust
New Care Rust
60caps
In stress-situaties is het belangrijk om de geest helder te houden, zodat de knelpunten in het leven op geordende wijze kunnen worden aangepakt. Rhodiola is een bijzonder wortelextract uit Siberië dat daarbij kan helpen.Rhodiola bevat een hoge concentratie aan adaptogenen. Dit zijn zeldzame stoffen die het lichaam helpen omgaan met wisselende omstandigheden. Zo zijn adaptogenen opbeurend bij sombere gevoelens, ondersteunen het energieniveau bij vermoeidheid, zijn rustgevend en helpen ontspannen in stress-situaties. Rhodiola ondersteunt dus het aanpassingsvermogen van lichaam én geest in drukke en spannende tijden. Rhodiola houdt de geest helder, zodat je ondanks de hectiek toch goed kunt blijven functioneren.In New Care Rust wordt de invloed van rhodiola ondersteund door foliumzuur en vitamine B5. Vitamine B5 is toegevoegd omdat het helpt bij geestelijke druk en ondersteunt in stress-situaties. Bovendien biedt deze vitamine ondersteuning bij spanning en inspanning. Foliumzuur is gunstig voor een goede geestelijke balans, ondersteunt bij geestelijke inspanning en is goed voor de gemoedstoestand. Door de toevoeging van foliumzuur draagt New Care Rust ook nog eens bij aan de weerstand tegen stress en helpt in spannende tijden. Verder is aan New Care Rust ginkgo biloba extract toegevoegd, omdat dit goed is voor het geheugen en concentratievermogen.New Care Rust is een uitgebreide rustgevende en ontspannende formule op basis van rhodiola die meer houvast geeft in stress-situaties. Door de toevoeging van B1, B3, B6, B12 en biotine heeft het tevens een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 3 tabletten):        %RI/ADHRhodolia extract    1200 mg    L-tryptofaan    300 mg    Ginkgo biloba extract    150 mg    Rode wijnstok (vitus vinifera)    150 mg    Vitamine B3, als nicotinamide    54 mg    338Vitamine B5, als calciumpanthotenaat    18 mg    300Vitamine B6, als pyridoxine HCl    6 mg    429Vitamine B2, als riboflavine    4,8 mg    343Vitamine B1, als thaimine HCl    4,2 mg    382Foliumzuur    600 µg    300Biotine    450 µg    900Vitamine B12, als cyanocobalamine    300 µg    1200%RI/ADH= Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid– Rust bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, smaakstoffen of conserveringsmiddelenGebruiksadvies voor volwassenen:- Aanvangsdosering: 3x per dag 1 tablet- Onderhoudsdosering: 1x per dag 1 tablet- De aanbevolen dosering niet overschrijden- Tabletten ruim voor of na dee maaltijd met water innemenNiet gebruiken bij:- Zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding- Raadpleeg eerst een professioneel deskundige bij het gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen die de hersenstofwisseling beïnvloeden, zoals SSRI’s en/of MAO-remmersVanwege de Europese regelgeving kunnen wij helaas niet (volledig) uitleggen waarvoor dit voedingssupplement kan worden gebruikt.
€ 17,46
+
New Care Vitaminen B100 Complex
New Care Vitaminen B100 Complex
60tabl
B-vitaminen zijn wateroplosbaar en kunnen niet in het lichaam worden opgeslagen. Om gezond te blijven, is daarom telkens een nieuwe aanvoer van B-vitaminen uit voeding nodig. Soms volstaat de hoeveelheid B-vitaminen die het lichaam via de voeding binnenkrijgt niet. Ter aanvulling kan dan een voedingssupplement worden gebruikt.B-vitaminen zijn wateroplosbaar en worden niet in het lichaam worden opgeslagen. Om gezond te blijven is daarom steeds een nieuwe aanvoer van deze vitaminen nodig. Dat kan via de voeding maar ook via een aanvulling zoals vitamine pillen.Soms volstaat de hoeveelheid B-vitaminen die het lichaam via de voeding binnenkrijgt niet. Daarom is extra hoeveelheid via supplementen aan te raden als je dekt dat je dit nodig hebt! Samenstelling per dagelijkse dosering (= per tablet):        %RI / ADHVitamine B1, als thiamine HCl    100 mg    9091Vitamine B2, als riboflavine    100 mg    7143Vitamine B3, als nicotinamide    100 mg    625Vitamine B5, als calciumpantothenaat    100 mg    1667PABA    100 mg    Inositol    100 mg    Cholinebitartraat    100 mg    Vitamine B6, als pyridoxine HCl    20 mg    1429Foliumzuur    400 µg    200Biotine    150 µg    300Vitamine B12, als cyanocobalamine    100 µg    4000%RI / ADH= Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid- B100 complex bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.- NZVT New Care B100 complex voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen.Gebruiksadvies voor volwassenen:- 1x per dag 1 tablet, tijdens de maaltijd.- De aanbevolen dosering niet overschrijden.- Tablet met water innemen.Europese regelgeving In verband met Europese regelgeving mogen wij helaas niet (volledig) uitleggen waarvoor dit voedingssupplement kan worden gebruikt.
€ 15,81
Vanaf 3 € 14,86 p/s
+
New Care Immuun
 15%
korting
New Care Immuun
60caps
Iedereen heeft zo zijn of haar eigen manier om het immuunsysteem te ondersteunen. Eén van de meest populaire hulpmiddelen is Echinacea. Anderen kiezen liever voor vitamine C of Cat’s Claw. Maar omdat deze immuun ondersteuners elkaar goed aanvullen, kunnen ze prima in combinatie worden gebruikt. New Care Immuun bevat dan ook een combinatie van deze drie ingrediënten ter ondersteuning van de afweer van het lichaam.Echinacea en vitamine C ondersteunen het immuunsysteem en de afweer van het lichaam. Ook Cat’s Claw heeft op dit gebied een grote reputatie opgebouwd. Deze plant groeit in het Peruaanse deel van het regenwoud en wordt al vele eeuwen als weerstandskruid gebruikt door de Ashanica- en Campa-indianen.Aan New Care Immuun is nog een tweetal kruiden toegevoegd om extra ondersteuning te bieden, namelijk Siberische ginseng en Vlierbes. Siberische Ginseng is bekend vanwege haar adaptogene invloed. Dat betekent dat dit kruid het aanpassingsvermogen van het lichaam ondersteunt. Zo helpt dit bekende wortelextract uit Rusland om de geestelijke en lichamelijke weerstand te verhogen. Vlierbes helpt om vrijer te ademen door de neus en houdt de keel schoon.New Care Immuun is dus een ‘veel-in-één’ formule om het immuunsysteem te ondersteunen.GebruiksadviesAanvangsdosering: 3 x per dag 1 capsule.Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Capsules met water innemen.Ieder mens is anders. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 1 verpakking (60 capsules) te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik Immuun nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Voor kinderen tot de leeftijd van twaalf jaar.Gebruik bij zwangerschap en borstvoedingDit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 3 capsules)    % RI/ADHVitamine C, als ascorbinezuur    600 mg    750Cats claw    600 mg    Rode zonnehoed (echinacea) extract    150 mg    Siberische ginseng extract    150 mg    Olijfblad extract    150 mg    Vlierbes extract    150 mg    RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidImmuun bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
€ 16,40
€ 13,87
Vanaf 3 € 13,04 p/s
+
New Care Gewricht Tabletten
New Care Gewricht Tabletten
120tabl
New Care Gewricht is een combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM. Glucosamine wordt gewonnen uit het pantser van schaal- en schelpdieren. Glucosamine en chondroïtine komen van nature in ons lichaam voor. MSM is een organisch gebonden zwavel dat voorkomt in alle levende organismen.Naast glucosamine, chondroïtine en MSM is een organische verbinding van mangaan (als citraat) toegevoegd. Mangaan is goed voor de aanmaak en opbouw van kraakbeen in de gewrichten.Gebruiksadvies voor volwassenen2 x per dag 1 tablet.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Neem in ieder geval één dosering voor het slapen en/of na een bewegingsactiviteit in.Tabletten met water innemen.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik Gewricht nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Samenstelling per dagelijkse dosering (= per 2 tabletten)    % RI/ADHGlucosaminesulfaat *    1.500 mg    Chondroïtinesulfaat    500 mg    MSM    400 mg    Mangaan, als citraat    2 mg    100RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid*              afkomstig van schaaldieren, komt overeen met 1.178mg glucosamine per dagGewricht bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.New Care Gewricht voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Dit betekent dat dit product met zekerheid door topsporters kan worden gebruikt.
€ 32,16
Vanaf 2 € 29,59 p/s
+
New Care Bifido Lacto
 18%
korting
New Care Bifido Lacto
60caps
Voorziet in je dagelijkse portie bacteriënNew Care Bifido Lacto capsule is een probioticum voor volwassenen en kinderen vanaf de leeftijd van twee jaar dat voorziet in de dagelijkse portie bacteriën. Probiotica zijn levensvatbare melkzuurbacteriën. Vooral gefermenteerde levensmiddelen - zoals kaas en yoghurt – bevatten deze bacteriën. Deze capsule variant is specifiek ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Daarnaast is de formule bij uitstek geschikt als handig alternatief voor de formule in sachetvorm, omdat het in bepaalde situaties lastig kan zijn om sachets in water op te lossen. Bijvoorbeeld op vakantie en als je onderweg bent. New Care Bifido Lacto capsule kan ook goed worden ingezet als vervolg op New Care Bifido Lacto complex in sachetvorm, nadat hiervan een kuur is afgerond. New Care Bifido Lacto capsule is verwerkt in een maagsapresistente capsule die na 50 minuten in de darm opengaat. Dit is een garantie voor een goede stabiliteit en overleving in het maag-darm kanaal.Hiervoor is het essentieel dat de apsule op een nuchtere maag wordt ingenomen. New Care Bifido Lacto capsule is samengesteld uit meerdere stammen van meerdere soorten micro-organismen. Dit wordt ook wel een multispecies probioticum genoemd. Naast multispecies preparaten bestaan ook monospecies preparaten. Monospecies producten bevatten meerdere stammen van één enkel micro-organisme. Aan deze formule zijn eveneens inuline en fructo-oligosacchariden (FOS) toegevoegd.Gebruiksadvies1 x per dag 1 tot 2 capsules met water innemen. De capsules kunnen ook worden opengemaakt. De inhoud vervolgens toevoegen ana een half glas lauw water (100ml), 10 minuten laten staan, goed door roeren en opdrinken. Neem New Care Bifido Lacto capsule ruim een uur voor of na de maaltijd in, bij voorkeur voor het slapen gaan.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Gebruik Bifido Lacto capsule nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Voor kinderen tot de leeftijd van twee jaar.Gebruik bij zwangerschap en borstvoedingVoedingssupplementen mogen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding enkel na overleg met uw arts of apotheker worden ingenomen.
€ 30,80
€ 24,97
+
New Care Vitamine D3 Druppels Oliebasis
 18%
korting
New Care Vitamine D3 Druppels Oliebasis
25ml
Kinderen kunnen tot de leeftijd van vier jaar nog niet voldoende vitamine D via de voeding opnemen. Ook de blootstelling aan buitenlucht en zonlicht is onvoldoende. Daarom wordt vanaf een week na de geboorte tot het vierde jaar geadviseerd om kinderen dagelijks 10 microgram extra vitamine D te geven.Kinderen kunnen tot de leeftijd van vier jaar nog niet voldoende vitamine D via de voeding opnemen. Ook de blootstelling aan buitenlucht en zonlicht is onvoldoende. Daarom wordt vanaf een week na de geboorte tot het vierde jaar geadviseerd om kinderen dagelijks 10 microgram extra vitamine D te geven. Dit advies geldt zowel bij het geven van borstvoeding als flesvoeding.Dit kan heel eenvoudig met deze vitamine D formule in druppelvorm van New Care. Het voordeel van deze formule op oliebasis is dat geen hulpstoffen zijn toegevoegd en dat de formule vrij is van allergenen. Met slechts vier druppels per dag krijgen kinderen voldoende vitamine D binnen.1 x per dag 4 druppels (10mcg)Kinderen van 0 tot 4 jaar.Kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of een donkere huidskleur hebben.De aanbevolen dosering niet overschrijden.Wijze van toedienen Houd de druppelaar in een hoek van 45 graden om de druppels goed te doseren. De druppels met behulp van bijvoorbeeld een theelepeltje of vermengd met de voeding toedienen. De druppels niet met de voeding meekoken.Gebruik D3 druppels oliebasis nietBij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Samenstelling per dagelijkse dosering (= per 4 druppels)    % RI/ADHVitamine D3, als cholecalciferol    10 µg    200RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidD3 druppels oliebasis bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
€ 7,45
€ 6,04
+
New Care Vitaminen C 1000 Time Released
New Care Vitaminen C 1000 Time Released
60tabl
Mensen kunnen, in tegenstelling tot de meeste zoogdieren, zelf geen vitamine C aanmaken. Voor de vitamine C behoefte zijn we dus aangewezen op onze voeding. Als aanvulling kan een voedingssupplement worden gebruikt.Mensen kunnen, in tegenstelling tot de meeste zoogdieren, zelf geen vitamine C aanmaken. Voor de vitamine C behoefte zijn we dus aangewezen op onze voeding.Als aanvulling bij een te kort aan vitamine C of als de behoefte tijdelijk meer is kan een voedingssupplement worden gebruikt.Vitamine C is een belangrijk antioxidant en ondersteunt het immuunsysteem. Daarnaast is vitamine C van belang voor het zenuwstelsel, helpt bij vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau. Bovendien draagt het bij aan een heldere geest en is goed voor het geheugen en het concentratievermogen. Vitamine C draagt ook bij aan de vorming van collageen dit is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten, voor de botten en het kraakbeen en ondersteunt de stevigheid van de huid.Gebruiksadvies voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar- 1 à 2 tabletten per dag, tijdens de maaltijd.- Advies is om de dagdosering verspreid over de dag in te nemen voor een goede benutting in het lichaam.- De aanbevolen dosering niet overschrijden.- Tabletten met water innemen.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik C1000 T.R. niet- Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.- Voor kinderen tot de leeftijd van twaalf jaar.- Mensen met hemachromatose dienen voorzichtig om te gaan met suppletie van vitamine C dit omdat vitamine C de opname van ijzer vanuit de darm bevordert.Samenstelling per dagelijkse dosering (= per 2 tabletten)    % RI/ADHVitamine C, als ascorbinezuur    2.000 mg    2.500Hesperidine    60 mg    Rutine    40 mg    Quercetine    20 mg    RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidC1000 T.R. bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.New Care C1000 T.R. voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Dit betekent dat dit product met zekerheid door topsporters kan worden gebruikt.
€ 10,79
Vanaf 4 € 10,14 p/s
+
Toon meer producten