main menu-icon
Filter op
Sorteer op
New Nordic Hair Volume Tabletten
gratis bezorgd plaatje
 18%
korting
New Nordic Hair Volume Tabletten
90tabl
- Voordeelverpakking met 90 tabletten- Ook verkrijgbaar met 30 tabletten- Natuurlijke ingrediënten- Voedt de haarwortel van binnenuit voor het behoud van een normale volle haargroei¹- Complete samenstelling voor sterk, vol en gezond haarSterk, vol en gezond haar¹Hair Volume™ is de tablet die je nodig hebt voor het behoud van een normale volle haargroei door de haarwortel te voeden van binnenuit. Er zijn momenten dat je haren deze ondersteuning wel kunnen gebruiken. Iedereen heeft hier wel eens last van. De unieke combinatie van voedings- en haargroeifactoren in de tabletten ondersteunt en activeert de levensprocessen van de cellen van de haarzakjes. Het gezonde haar voelt sterk en vol aan en is stevig vastgehecht in de hoofdhuid.De tablet bevat kruidenextracten, waaronder appelextract, rijk aan procyanidine B2 en de natuurlijke bouwstoffen biotine¹ en zink als een bijdrage tot normaal haar. Koper draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar. Door de hoge dosering en uitgedachte samenstelling in Hair Volume is er slechts 1 tablet per dag nodig. De producten van New Nordic hebben als doel het stimuleren van de eigen lichaamsfuncties. Gebruik  1 tablet per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houdt u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering.Waarschuwing: Niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding.Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 66,79
€ 54,58
+
New Nordic Active Liver Tabletten
New Nordic Active Liver Tabletten
30tabl
- 30 tabletten- Draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie¹- Ondersteunt het afslankproces- Slechts 1 tablet per dagLeverfunctie¹, vetstofwisseling² en afslanken³Complete kruidencombinatie van artisjok, kurkuma, melkdistel en zwarte peperActive Liver™ kan uw lever helpen ondersteunen als u een ‘vet leven’ leidt. De lever is het grootste interne orgaan in het menselijk lichaam en ondersteunt de reiniging van het lichaam. De tablet bevat een complete en unieke kruidenextractcombinatie voor de leverfunctie en stofwisseling¹.De kruidenextracten van melkdistel, artisjok, kurkuma en zwarte peper zijn aangevuld met de vitamine choline. Van de dagelijkse ‘levervitamine’ Active Liver hoeft u slechts 1 tablet per dag in te nemen.Choline¹ draagt bij aan de instandhouding van de een normale leverfunctie en de natuurlijke extracten van melkdistel en artisjok ondersteunen de lever- en galfunctie. Daarnaast zorgt het gehalte aan kurkuma² voor het behoud van een normale leverfunctie en vet- stofwisseling.De artisjok³ in Active liver draagt bij aan gewichtsbeheersing. Het ondersteunt de reinigende werking van de lever en stimuleert het afslanken.Alle producten van New Nordic hebben als doel om met hulp van de natuur het lichaam zelf aan het werk te zetten.Gebruik  1 tablet per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: we adviseren u professioneel advies in te winnen als u zwanger bent, borstvoeding geeft of aan allergieën lijdt. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 23,88
Vanaf 2 € 23,16 p/s
+
New Nordic Skin Care Collagen Filler
New Nordic Skin Care Collagen Filler
60tabl
- 60 tabletten- Voorkomt vermindering van collageen in de huid- Biedt de huid collageen aan via de bloedstroom- Activeert de fibroblasten van uw huid die collageen produceren- Vermindert de vorming van rimpelsVoor een mooie en soepele huidSkin Care Collagen Filler is werkzaam van binnenuit. Het tablet is gebaseerd op maritiem collageen dat net zoals het natuurlijke collageen aanwezig is in het elastisch bindweefsel van de huid, en op het gestandaardiseerde extract van granaatappel, tomaat en natuurlijke astaxanthine.De natuurlijke ingrediënten in het tablet gaan via het bloed direct naar de cellen die collageen produceren. Hier ondersteunen ze de productie van collageen op celniveau..Daarnaast is Skin Care geoptimaliseerd met vitamine C die de vorming van collageen ondersteunt dat belangrijk is voor de stevigheid van de huid en het voorkomen van rimpels. Vitamine C draagt bij aan het normaal functioneren van de huid, waaronder onderhoud van het noodzakelijke vochtniveau en bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.Alle producten van New Nordic hebben als doel om met hulp van de natuur het lichaam zelf aan het werk te zetten.Skin Care Collagen Filler:- Voorkomt vermindering van collageen in de huid.- Biedt de huid collageen aan via de bloedstroom.- Activeert de fibroblasten van uw huid die collageen produceren.- Vermindert de vorming van rimpelsDe eerste resultaten kunnen al na 14 dagen zichtbaar zijn. Voor optimaal resultaat wordt echter een gebruik van ten minste 2 maanden aanbevolen.STUDIE RESULTATEN:Studie onder vrouwen in Parijs met de leeftijd van 26-58 laten ongelofelijke klinische resultaten zien:- Verbetert vochtigheid van de huid in 14 dagen gebruik.- Vermindert rimpels na 14 dagen gebruik.- Verbetert stevigheid van de huid na 28 dagen gebruik.- Verbetert elasticiteit van de huid na 56 dagen gebruik.- Vermindert ruwheid in het gezicht na 56 dagen gebruik.- Het effect wordt waargenomen door stevige gezichtscontouren.- De huid is strakker en je gehele voorkomen is verjongd!*Studie bij gebruik van 56 dagen onder 21 vrouwen (2015).Gebruik  Op basis van klinische studies wordt voor een optimaal resultaat een gebruik van minimaal 2 maanden aanbevolen.Minder dan 40 jaar oud:2 tabletten per dag.Meer dan 40 jaar oud:3 tabletten per dag.Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 23,88
+
New Nordic Bio Drain Tabletten
New Nordic Bio Drain Tabletten
90tabl
- 90 tabletten- Complete detoxkuur met onder andere artisjkok, choline, spirulina, mariadistel en paardenbloemDETOX tabletBioDrain is al 25 jaar hét DETOX tablet uit Denemarken. Het is een detox kruidentablet die het lichaam voorziet van voedingsstoffen en een combinatie van bekende plantenextracten. BioDrain bevat onder andere een artisjokextract en choline¹ die de lever en de reinigende functies van het lichaam ondersteunen. De lever is na de huid het zwaarste orgaan van het menselijk lichaam en ondersteunt de reiniging van het lichaam. BioDrain bevat ook spirulina, paardenbloem, mariadistel en tijm. Spirulina² is een alg die zorgt voor meer vitaliteit en is o.a. goed te gebruiken als ondersteuning bij het afslanken of het volgen van een detox kuur. De essentiële vitamine choline draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie. Melkdistel en artisjok ondersteunen ook de reiningende werking van de lever- en de galfunctie. BioDrain bevat daarnaast het mineraal magnesium dat bijdraagt tot een normaal energieleverend metabolisme en zo helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen. BioDrain bevat daarom een uitgebalanceerde en zeer complete combinatie van kruiden en mineralen voor een detox kuur.- Draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie¹.- Ondersteuning bij het afslanken².- Complete detoxkuur met onder andere artisjok, choline, spirulina, mariadistel en paardenbloem.Gebruik3 maal daags bij een maaltijd 2 tabletten innemen met een glas water. Volg de kuur minimaal 2 weken, bij voorkeur 4-6 weken voor een beter resultaat. Drink veel water. Minimaal 1,5 liter per dag. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 31,71
Vanaf 2 € 29,17 p/s
+
New Nordic Dida Tabletten
New Nordic Dida Tabletten
90tabl
- 90 tabletten- Geschikt voor vegetariërs en veganisten- Vrij van zout, suiker, gist, gluten, zuivelproducten en soja- Zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen en aroma'sMaag en spijsverteringDida ™ is een spijsverteringstablet op basis van kruiden en niacine. De kaneel, venkel en pepermuntolie en het kruidje oregano helpen om een normale spijsverteringfunctie te behouden en ondersteunen bij een opgeblazen gevoel na het eten. De oliën afkomstig van kaneel, venkel en munt helpen bij een winderig gevoel. Dida helpt tevens bij een vol gevoel in de maag. De niacine draagt bij tot het in stand houden van normale slijmvliezen van o.a. het maag-darm kanaal. Op deze manier draagt Dida bij aan het behoud van een fijn gevoel na elke maaltijd.KaneelbloemKaneel is een specerij die afkomstig is van de binnenbast van de scheuten van de kaneelboom, cinnamon zeylanicum, die oorspronkelijk voorkwam op het eiland Sri Lanka. Kaneel is eeuwenlang gebruikt als een natuurlijke antimicrobiale (bacteriën, gist en schimmel) specerij voor het bewaren van voedsel. De kaneelolie die in deze tablet is gebruikt is door destillatie uit de schors gewonnen.Gebruik  2 tabletten per dag, innemen met water en bij een maaltijd,voor een periode van 45 dagen. Hierna 1 tablet per dag.Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering.Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding.Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 31,71
+
New Nordic Blue Berry Eyebright Tabletten
New Nordic Blue Berry Eyebright Tabletten
60tabl
- 60 tabletten- Ook verkrijgbaar met 120 tabletten- Unieke combinatie van voedingstoffen voor de ogen en gezichtsvermogen- Bevat onder andere vitamine A, zink, bosbes, ogentroost, afrikaantjesextract en luteineOgen en gezichtsvermogenBlue Berry Eyebright™ is een tablet met voedingstoffen speciaal voor de ogen zoals vitamine A, zink, bosbes, ogentroost, afrikaantjesextract, luteïne. Het bosbessenextract en ogentroostextract helpen om de gezondheid van het oog te behouden. Het gehalte aan vitamine A draagt bij aan het in stand houden van een normaal gezichtsvermogen. Het afrikaantjesextract in Blue Berry Eyebright™ heeft een gestandaardiseerd gehalte aan natuurlijke gele luteïne. Luteïne is een carotenoïde en werkt eigenlijk als een UV filter in het oog. Het komt voor in een specifiek gedeelte van het netvlies en beschermt de ogen tegen UV-stralen. Daarmee dient het stofje als een soort natuurlijke zonnebril.De producten van New Nordic stimuleren de eigen lichaamsfuncties.  Het gehalte aan zink draagt bij aan een normale cognitieve functie, dit zijn alle processen betrokken bij het opnemen en verwerken van informatie, zo ook het gezichtsvermogen.Gebruik  2 tabletten per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 23,88
Vanaf 3 € 21,97 p/s
+
New Nordic Zuccarin Tabletten
New Nordic Zuccarin Tabletten
60tabl
- 60 tabletten- Op basis van witte moerbei- Vermindert de opname van koolhydraten uit de geconsumeerde suiker- Kan worden aanbevolen ter ondersteuning van een koolhydratenbeperkt dieëtSuikerbalansIn veel etenswaren zitten zogenaamde ‘verborgen suikers’. Hierdoor is het mogelijk dat u meer koolhydraten binnen krijgt dan gewenst. Zuccarin™ is de tablet die u nodig heeft om de opname van koolhydraten uit suiker en zetmeel te normaliseren¹ en/of uw bloedsuikerniveau in balans te houden². Het wittemoerbeiblad¹ in deze tabletten ondersteunt het koolhydraten metabolisme. Zuccarin wordt aanbevolen ter ondersteuning van een koolhydratenbeperkt dieet.De tabletten zijn verder geoptimaliseerd met chroompicolinaat² dat bijdraagt aan het behoud van een normaal bloedglucoseniveau en een normale vet-, koolhydraten- en proteïnestofwisseling.Het wittemoerbeiblad in Zuccarin ondersteunt het koolhydraten metabolisme.Wittemoerbeiblad wordt in Japan traditioneel als voedingsmiddel en thee gebruikt. Zuccarin wordt gemaakt door het zorgvuldig selecteren van de bovenste bladeren van de in de bergen groeiende witte moerbei. De bladeren worden gedroogd en geëxtraheerd zodat de heilzame plantendelen worden behouden. Dit is uw garantie voor een hoge gestandaardiseerde kwaliteit.Met 1 tablet voor de maaltijden ondersteunt  Zuccarin het koolhydraten metabolisme.Gebruik  1 tablet 3 maal per dag met een glas water en voor de maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering.Waarschuwing: we adviseren u professioneel advies in te winnen als u zwanger bent, borstvoeding geeft of aan allergieën lijdt.Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 25,17
+
New Nordic Chili Burn Afslankpillen
New Nordic Chili Burn Afslankpillen
60tabl
- 60 tabletten- Ook verkrijgbaar met 120 tabletten- Natuurlijke samenstelling met o.a. chilipeper en groene thee- B-Vitamines en magnesium dragen bij tot een normale stofwisselingCalorieën verbrandenChili Burn is een op chili gebaseerde tablet, geoptimali­seerd met ingrediënten die bijdragen tot een normale energieopleverende verbranding van calorieën. De tab­letten bieden u een zeer krachtig thee-extract dat zeer rijk is aan EGCG (epigallocatechine gallaat) en chroompicolinaat, B-vitamines en magnesium die voor een nor­male vet-, koolhydraten- en proteïnestofwisseling zor­gen en en tevens instaan voor de omzetting van deze ‘lichaamsbrandstoffen’ in energie.Alle producten van New Nordic hebben als doel om met hulp van de natuur het lichaam zelf aan het werk te zetten.Gebruik  1 tablet 2 maal per dag met een glas water en samen met de maaltijd (ontbijt en lunch). Nooit innemen op lege maag.WANNEER NIET GEBRUIKEN:personen met lever- problemen wordt aangeraden eerst een arts te raadplegen voor gebruik van dit product. Bij leverproblemen kunnen zich symptomen als buikpijn, donkere urine of geelzucht voordoen. In dit geval is het raadzaam het gebruik te stoppen en een arts te raadplegen. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Neem indien u medicatie gebruikt contact op met uw behandelend arts wanneer u met Chili Burn wilt aanvangen. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.BEWAARADVIES:bij kamertemperatuur (15 °C tot 25 °C), droog en donker bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 27,47
+
New Nordic Hair Volume Tabletten
New Nordic Hair Volume Tabletten
30tabl
- 30 tabletten- Ook verkrijgbaar met 90 tabletten- Natuurlijke ingrediënten- Voedt de haarwortel van binnenuit voor het behoud van een normale volle haargroei¹- Complete samenstelling voor sterk, vol en gezond haarSterk, vol en gezond haar¹Hair Volume™ is de tablet die je nodig hebt voor het behoud van een normale volle haargroei door de haarwortel te voeden van binnenuit. Er zijn momenten dat je haren deze ondersteuning wel kunnen gebruiken. Iedereen heeft hier wel eens last van. De unieke combinatie van voedings- en haargroeifactoren in de tabletten ondersteunt en activeert de levensprocessen van de cellen van de haarzakjes. Het gezonde haar voelt sterk en vol aan en is stevig vastgehecht in de hoofdhuid.De tablet bevat kruidenextracten, waaronder appelextract, rijk aan procyanidine B2 en de natuurlijke bouwstoffen biotine¹ en zink als een bijdrage tot normaal haar. Koper draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar. Door de hoge dosering en uitgedachte samenstelling in Hair Volume is er slechts 1 tablet per dag nodig. De producten van New Nordic hebben als doel het stimuleren van de eigen lichaamsfuncties. Gebruik  1 tablet per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houdt u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering.Waarschuwing: Niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding.Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 22,97
Vanaf 2 € 21,59 p/s
+
New Nordic Melissa Dream Tabletten
New Nordic Melissa Dream Tabletten
40tabl
- 40 tabletten- Ook verkrijgbaar met 100 tabletten- Om lekker te slapen- Voor extra energie overdag- Goed voor het geheugen en de concentratieRustgevende slaapEen goede, rustige slaap is belangrijk voor het herstel van het lichaam. Melissa Dream tabletten zijn gebaseerd op een combinatie van micronutriënten en kruidenextracten. Citroenmelisse draagt bij tot een normale en rustgevende slaap zodat je uitgerust wakker wordt. Melissa Dream veroorzaakt geen slaperigheid.Naast een goede nachtrust ondersteunt Melissa Dream met de B-vitamines B1, B6, B12 en magnesium gedurende de dag de normale psychologische functies, zoals concentratie, leervermogen, geheugen en redeneringsvermogen.Door deze combinatie  is Melissa Dream een complete formule om lekker te slapen in de nacht en draagt bij aan voldoende energie voor overdag om fit van de dag te kunnen genieten. Alle producten van New Nordic hebben als doel om met hulp van de natuur het lichaam zelf aan het werk te zetten.MelissaMelissa Dream™ is een combinatie van zorgvuldig geselecteerde citroenmelissebladeren en kamillebloemen die geplukt, gedroogd en geëxtraheerd worden zodat de gewenste kruidensubstantie wordt behouden. Dit biedt de garantie voor een hoge kwaliteit. Gebruik  Neem 1 uur voor het naar bed gaan 2 tabletten met een glas water. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houdt u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering.Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 18,35
Vanaf 2 € 17,80 p/s
+
New Nordic Melissa Dream Tabletten
gratis bezorgd plaatje
New Nordic Melissa Dream Tabletten
100tabl
- Voordeelverpakking met 100 tabletten- Ook verkrijgbaar met 40 tabletten- Om lekker te slapen- Voor extra energie overdag- Goed voor het geheugen en de concentratieRustgevende slaapEen goede, rustige slaap is belangrijk voor het herstel van het lichaam. Melissa Dream tabletten zijn gebaseerd op een combinatie van micronutriënten en kruidenextracten. Citroenmelisse draagt bij tot een normale en rustgevende slaap zodat je uitgerust wakker wordt. Melissa Dream veroorzaakt geen slaperigheid.Naast een goede nachtrust ondersteunt Melissa Dream met de B-vitamines B1, B6, B12 en magnesium gedurende de dag de normale psychologische functies, zoals concentratie, leervermogen, geheugen en redeneringsvermogen.Door deze combinatie  is Melissa Dream een complete formule om lekker te slapen in de nacht en draagt bij aan voldoende energie voor overdag om fit van de dag te kunnen genieten. Alle producten van New Nordic hebben als doel om met hulp van de natuur het lichaam zelf aan het werk te zetten.MelissaMelissa Dream™ is een combinatie van zorgvuldig geselecteerde citroenmelissebladeren en kamillebloemen die geplukt, gedroogd en geëxtraheerd worden zodat de gewenste kruidensubstantie wordt behouden. Dit biedt de garantie voor een hoge kwaliteit. Gebruik  Neem 1 uur voor het naar bed gaan 2 tabletten met een glas water. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houdt u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering.Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 47,58
+
New Nordic Ear Tone Tabletten
New Nordic Ear Tone Tabletten
30tabl
- 30 tabletten- Ondersteunt in het behoud van normaal horen¹- Verbeterde samenstelling: slechts 1 tablet per dagGehoorEar Tone is een uniek tablet dat een ieder ondersteunt in het behoud van normaal horen¹. Horen is het vermogen om geluid waar te nemen via trillingen in het oor. Deze trillingen worden met zenuwprikkels verstuurd naar de hersenen. Als het gehoor om wat voor reden dan ook achteruit gaat, kan dit vervelend zijn voor jezelf en je omgeving.De natuurlijke samenstelling van Ear Tone ondersteunt met slechts 1 tablet per dag in het behoud van normaal horen¹.  Het toegevoegde mineraal magnesium draagt bij aan een goede elektrolytenbalans. Deze balans ondersteunt het prikkeloverzicht binnen het zenuwstelsel, zo ook in het oor. Ear Tone is verder aangevuld met Franse maritieme Pijnboomschors, dat rijk is aan de antioxidante stoffen proanthocyanidinen (OPC). Daarnaast draagt ginkgo biloba¹ in Ear Tone bij aan het behoud van een normaal gehoor. De producten van New Nordic hebben als doel het stimuleren van de eigen lichaamsfuncties. Gebruik  1 tablet per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering.Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding.Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 31,71
+
New Nordic Blue Berry Eyebright Tabletten
gratis bezorgd plaatje
New Nordic Blue Berry Eyebright Tabletten
120tabl
- Voordeelverpakking met 120 tabletten- Ook verkrijgbaar met 60 tabletten- Unieke combinatie van voedingstoffen voor de ogen en gezichtsvermogen- Bevat onder andere vitamine A, zink, bosbes, ogentroost, afrikaantjesextract en luteineOgen en gezichtsvermogenBlue Berry Eyebright™ is een tablet met voedingstoffen speciaal voor de ogen zoals vitamine A, zink, bosbes, ogentroost, afrikaantjesextract, luteïne. Het bosbessenextract en ogentroostextract helpen om de gezondheid van het oog te behouden. Het gehalte aan vitamine A draagt bij aan het in stand houden van een normaal gezichtsvermogen. Het afrikaantjesextract in Blue Berry Eyebright™ heeft een gestandaardiseerd gehalte aan natuurlijke gele luteïne. Luteïne is een carotenoïde en werkt eigenlijk als een UV filter in het oog. Het komt voor in een specifiek gedeelte van het netvlies en beschermt de ogen tegen UV-stralen. Daarmee dient het stofje als een soort natuurlijke zonnebril.De producten van New Nordic stimuleren de eigen lichaamsfuncties.  Het gehalte aan zink draagt bij aan een normale cognitieve functie, dit zijn alle processen betrokken bij het opnemen en verwerken van informatie, zo ook het gezichtsvermogen.Gebruik  2 tabletten per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 47,58
Vanaf 2 € 43,77 p/s
+