Filter op
Sorteer op
 35%
korting
Pileje Mincidetox sticks *Bestekoop
14sticks
MincidetoxOns doel is je te helpen vet te verbranden zonder het belang van het reinigen te vergeten! Gifstoffen die opgeslagen zijn in vetcellen belemmeren de vetverbranding. Vet moet eerst schoon zijn wil het lichaam het gaan gebruiken voor energie.Als de vetverbranding op gang is, wil je ook de gifstoffen zo snel mogelijk kwijt raken, om te voorkomen bijvoorbeeld dat je nare effecten erbij gaat krijgen, zoals overlast, futloosheid, uitslag, humeurigheid…Mincidetox is zo samengesteld dat hier rekening mee gehouden is.Het ingrediënt Maté (Iilex Paraguariensis) extract (1000 mg per bereiding) afkomstig van het blad, bevordert de vetverbranding, het afvoeren en vermindert de eetlust. De Paardenbloemwortel (Taraxacum Officinale) extract (800 mg per bereiding) heeft een gunstige effect op de spijsvertering, werkt zuiverend, urineafdrijvend en ontgiftend.Kalium (500 mg per bereiding), Calcium (200 mg per bereiding), Magnesium (75 mg per bereiding) voor een evenwichtige zuur-base balans en extra aanvoer van mineralen.Druivenpitten (Vitis Vinifera) extract (250 mg per bereiding waarvan 100 mg OPC) is een krachtige antioxidant die de stofwisseling van het lichaam kan ondersteunen. Het heeft ook een gunstig effect bij zware en vermoeide benen.Mincidetox is verpakt in sachets, op te lossen in een flesje water (250 ml) en in de loop van de dag op te drinken. Een verpakking is voldoende voor 14 dagen en het mag herhaald worden.
€ 23,90
€ 15,48
+
Pileje Enabiane Citroensmaak
28zakjes
ENABIANE – PILEJEHet geheim van een succesvolle wielerploeg!Het Franse wielerteam FDJ heeft PiLeJe gekozen als medische sponsor en coach.Van conditieverbetering tot post-traumatische herstel heeft PiLeJe alles in huis om het team waardig te kunnen begeleiden.Tijdens de Giro d’Italia hebben de wielrenners van FDJ gebruikt gemaakt van de elektrolytische drank van PiLeJe, ENABIANE. We hebben het zelf ook gezien toen ze langs Arnhem kwamen!De Enabiane sticks dienen gebruikt te worden met water (50 cl) en gedronken te worden tijdens de sportprestatie of gedurende de dag.Een stick Enabiane bevat de mineralen KALIUMCITRAAT (1000 mg), CALCIUMCITRAAT (280 mg) en MAGNESIUMCITRAAT (100mg). Kalium draagt bij tot een normale werking van de spieren. Calcium draagt bij aan een normale hartspierfunctie, helpt energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en heeft een gunstige invloed op een normaal energieleverend metabolisme. Magnesium helpt bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding van het lichaam, bevordert de energiestofwisseling en uiteraard is ook goed voor de spieren.Bovendien kunnen Kalium, Calcium en Magnesium bijdragen aan een goede zuur-base balans.Enabiane bevat ook sinaasappelpoeder (20%) en citroenpoeder (20%), meteen ook een portie fruit erbij!VOEDINGSANALYSEGEMIDDELDE WAARDE   VOOR 100 ML    PER BEREIDING             ADH*                             10g poeder + 50 cl waterEnergiewaarde       3,4 kcal       17 kcal                    14.8 kj        74 kj     Proteïnen        sporen       sporen     Koolhydraten        0.86 g       4.3 g     Lipiden                sporen       sporen     Kalium                200 mg       1000 mg                 50 %Calcium             56 mg       280 mg                 35 %Magnesium        20 mg       100 mg                 27 %* ADH: Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid volgens Richtlijn 2008/100/CEE
€ 27,84
Vanaf 2 € 25,33 p/s
+
Pileje Duoliver
24 stuks
DUOLIVER (Silymarine + SAM-e)Silymarine is een flavonoïde afkomstig van de Mariadistel (gestandaardiseerd op 70% van de 140 mg extract). Volgens meerdere studies, is zijn waardevolle betekenis te zoeken in zijn vermogen om de lever te ondersteunen in een van zijn specifieke functies, het ontgiften. Silymarine kan het niveau van Glutathion in de lever verhogen met 30% bij patiënten met een leverbeschadiging door alcohol gebruik, bij een maand gebruik.SAM-e (200 mg) is een aminozuur die in de lever wordt gevormd door de reactie tussen ATP en Methionine. Bijna de helft van de Methionine aanwezig in het lichaam wordt gebruikt in de lever om SAM-e te produceren. SAM-e is een belangrijke methyl donor en voorloper van de krachtige antioxidant Gluthation.Op DuoLiver is een studie toegepast op alcoholische steatose (vette lever) patiënten en niet alcoholische steatose patiënten1, beide voor 6 maanden, 1 tablet per dag. Na afloop zijn positieve resultaten gemeten in het bloed (eerste groep en tweede groep) en met echo-doppler meting (tweede groep).1) Prof. Alessandro Casini, Clinical Nutrition of the University Hospital of Careggi, Florence DuoLiver kan een waardige ondersteuning bieden bij:-    Leververvetting-    Hepatitis-    Metabool syndroom-    Afwijkende bloedwaarde op leverniveau -    Medicijn gebruik (anticonceptie pil, pijnstillers, bloedverdunners, cholesterolverlagers…)-    Frequente vette maaltijdenDuoLiver bevat 24 tabletten (1xdag)
€ 31,29
Vanaf 2 € 28,16 p/s
+
Toon meer producten