Filter op
Sorteer op
Prodent Tandenborstel Ultra Reach Medium
Per stuk
Prodent Ultra Reach Medium - per stuk - Tandenborstel bereikt zelfs de moeilijkste plaatsen in de mond.• Met ultra slanke nek.• Bereikt zelfs de moeilijkste plaatsen in de mond.• De eerste tandenborstel met een stalen kern. .• Voorzien van een compacte kop.• Geïnspireerd op tandartsmateriaal.• Makkelijk in gebruik.Net zoals je eigen lichaam heeft je mond ook weerstand. Een van de belangrijkste onderdelen daarvan is je speeksel. De beschermende bestanddelen van het speeksel zijn kwetsbaar en vragen om een zorgvuldige behandeling. Om de weerstand in je mond hoog te houden is het van belang dat je tweemaal daags je tandenpoetst met een tandenborstel. Prodent komt nu met een tandenborstel die niet alleen zorgt voor de dagelijkse weerstand in de mond maar ook zorgt dat de moeilijkste plekken in de mond makkelijker bereikbaar worden. De Prodent Ultra Reach tandenborstel is speciaal ontworpen met een lange, ultra slanke en nek en een compacte kop waardoor zelf het bereiken van de achterste kiezen gemakkelijk is. De tandenborstel is gemaakt met inspiratie van tandartsmateriaal waardoor onder andere de stalen kern door is bedacht.De tandenborstel kan goed worden gebruikt met een van de tandpasta’s van Prodent uit de mondverzorgingslijn. Het product is speciaal ontwikkelt voor mensen die moeite hebben tijdens het tanden poetsen de moeilijk bereikbare plekken te poetsen zoals de achterste kiezen.Er zijn twee varianten verkrijgbaar van het product, medium en soft. De soft versie is geschikt voor de gevoeligere tanden en tandvlees. De medium versie is geschikt voor normale tanden en tandvlees. GebruiksinformatieVerdeel tandpasta over de tandenborstel en poets je tanden minstens twee minuten.
€ 2,42
Vanaf 8 € 2,35 p/s
+
Prodent Tandpasta Freshgel
75ml
Prodent Freshgel - 75 ml - Tandpasta heeft een tintelfrisse mintsmaak en zorgt voor sterke tanden en een frisse adem.Prodent Freshgel tandpasta zorgt voor sterke tanden en een heerlijk frisse adem. Met deze tandpasta onderhoud je niet alleen je gebit, maar krijg je ook een frisse smaak. Prodent Freshgel tandpasta heeft namelijk een tintelfrisse mintsmaak.Een goed begin dus van elke dag! Het onderhouden van je gebit is erg belangrijk. Dagelijks tweemaal poetsen draagt bij aan een gezond gebit. Een goede tandpasta is hierbij belangrijk. Tandplakbacteriën zetten suikers en zetmeel uit onze dagelijkse voeding om in zuren die het tandglazuur kunnen aantasten. Zo kunnen gaatjes in het glazuur ontstaan. Het Prodent ActiFluor+ Fluoridesysteem is deze tandpasta versterkt het glazuur door het harder te maken. Harder glazuur is beter bestand tegen gaatjes en dus essentieel in het goed onderhouden van je gebit.Voor sterkere tanden én een frisse adem. Gebruiksinformatie• Poets minimaal twee keer per dag je tanden voor betere resultaten.• Gebruik voor kinderen van zes jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt.• Zorg dat ze zo weinig mogelijk tandpasta inslikken.• Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt.• Beperk het aantal eet- en drinkmomenten tot zeven per dag.• Poets minimaal twee keer per dag je tanden.• Ga regelmatig naar de tandarts en vervang tijdig de tandenborstel.De FDI erkent dat tweemaal daags tandenpoetsen met een fluoride tandpasta zoals die van Prodent Fresh Gel bevordelijk is voor de gezondheid van uw tanden.
€ 2,30
+
Prodent Tandpasta White Now
75ml
Prodent White Now - 75 ml - Tandpasta al na 1 keer poetsen wittere tanden*.• Met Blue Light Technologie voor direct wittere tanden.• Een geleidelijk toenemend witmakend effect.• Biedt de bescherming van een dagelijkse fluoride tandpasta.• Geschikt voor dagelijks gebruik.• Al na 1 keer poetsen.• Voor een stralend witte glimlach.Prodent White Now biedt alle bescherming van een fluoride tandpasta en is geschikt voor dagelijks gebruik, met direct wittere tanden* en een schitterende glimlach als resultaat.De tandpasta bestaat onder andere uit Blue Covarine, dat voor een blauw schuim zorgt en dankzij het optisch effect al na één poetsbeurt resulteert in merkbaar wittere en stralendere tanden. Zo wordt jij weer trots op je lach! Prodent White Now tandpasta is hét resultaat van klinische onderzoeken op het gebied van kleurtechnologie.Het is belangrijk om je gebit goed schoon te houden, hier hoort tanden poetsen bij. Door goed te poetsen, voorkom je problemen aan het gebit en het geeft een heerlijk schoon en fris gevoel. Slechte bacteriën in de mond zijn onder meer te vinden in plak, het wit-gelige laagje op de tanden dat een beetje ruw aan kan voelen. Plak kan je van je tanden verwijderen door te poetsen. Een goede tandpasta is hierbij erg belangrijk. Door goed onderhoud voorkom je dus problemen aan je gebit! Prodent White Now bevat genoeg fluoride, net als gewone tandpasta. Binnen vier weken verwijdert de tandpasta ook aanslag, voor een langduriger resultaat.*Het direct witmakend effect is optisch en tijdelijk. GebruiksinformatiePoets je tanden minimaal 2 keer per dag, voor minimaal 2 minuten per keer. Pas op met direct poetsen nadat je iets zuurs hebt gegeten of gedronken. Dit kan het glazuur beschadigen.Vervang ook tijdig de tandenborstel. De borstelhaartjes van je tandenborstel kunnen namelijk gerafeld en versleten raken, daardoor verliezen deze hun effectiviteit. Klinische onderzoeken wijzen uit dat een nieuwe tandenborstel meer tandplak kan verwijderen dan een versleten tandenborstel.
€ 2,76
+
Prodent Tandpasta White Now Men Deep Cool
75ml
Prodent White Now Men Deep Cool - 75 ml - Tandpasta zorgt voor direct wittere tanden na één keer poetsen• Direct wittere tanden dankzij de Blue Light Technology.• Deep cool, een explosie van frisheid. .• Alle bescherming van een fluoridetandpasta.• Geschikt voor dagelijks gebruik.• Klinisch bewezen.• Echt voor mannen.Poets je tanden sterk met Prodent!Het merk Prodent bestaat al sinds het begin van de vorige eeuw en komt uit Amerika. In 1935 kwam de eerste Prodent tandpasta op de markt. Deze tandpasta’s vielen goed in de smaak bij de consument, want ruim tachtig jaar later kunnen we, ook in Nederland, Prodent niet meer uit de winkelschappen wegdenken.Mannen willen alles uit het leven halen. Zo willen ze ook een stralend gebit. Prodent ontwikkelde speciaal daarvoor ‘White Now Men Deep Cool’. Deze tandpasta is een gewaardeerd tandpasta bij de consument. Het is klinisch bewezen dat deze tandpasta een direct optisch witmakend effect heeftal na 1 keer poetsen. Let wel: dit effect is tijdelijk. Dit komt door de miljoenen Blue Light deeltjes.Een schoon gebit, wie wil dat nou niet?! Daarnaast is niks zo vervelend als een gaatje hebben. Het doet pijn en had voorkomen kunnen worden. In alle tandpasta’s van Prodent zit daarom ook fluoride, dat je gebit beschermt tegen gaatjes. De heerlijke en krachtige frisheid van Prodent White Now Men Deep Cool blijft lange tijd aanwezig. Het geeft je een schoon en fris gevoel. Bij Prodent zien ze niets liever dan stralend gezonde gebitjes, daarom ontwikkelen ze voor elk gebit de juiste tandpasta. Gebruiksinformatie1. Breng de tandpasta aan op je tandenborstel. 2. Poets je tanden minimaal twee minuten. 3. Spoel je mond na het poetsen met water, zodat de bacteriën uit je mond zijn.
€ 3,47
+
Prodent Tandpasta White Now Voordeelverpakking
12x75ml
Prodent White Now - 12x75 ml - Tandpasta al na 1 keer poetsen wittere tanden*.• Met Blue Light Technologie voor direct wittere tanden.• Een geleidelijk toenemend witmakend effect.• Biedt de bescherming van een dagelijkse fluoride tandpasta.• Geschikt voor dagelijks gebruik.• Al na 1 keer poetsen.• Voor een stralend witte glimlach.Prodent White Now biedt alle bescherming van een fluoride tandpasta en is geschikt voor dagelijks gebruik, met direct wittere tanden* en een schitterende glimlach als resultaat.De tandpasta bestaat onder andere uit Blue Covarine, dat voor een blauw schuim zorgt en dankzij het optisch effect al na één poetsbeurt resulteert in merkbaar wittere en stralendere tanden. Zo wordt jij weer trots op je lach! Prodent White Now tandpasta is hét resultaat van klinische onderzoeken op het gebied van kleurtechnologie.Het is belangrijk om je gebit goed schoon te houden, hier hoort tanden poetsen bij. Door goed te poetsen, voorkom je problemen aan het gebit en het geeft een heerlijk schoon en fris gevoel. Slechte bacteriën in de mond zijn onder meer te vinden in plak, het wit-gelige laagje op de tanden dat een beetje ruw aan kan voelen. Plak kan je van je tanden verwijderen door te poetsen. Een goede tandpasta is hierbij erg belangrijk. Door goed onderhoud voorkom je dus problemen aan je gebit! Prodent White Now bevat genoeg fluoride, net als gewone tandpasta. Binnen vier weken verwijdert de tandpasta ook aanslag, voor een langduriger resultaat.*Het direct witmakend effect is optisch en tijdelijk. GebruiksinformatiePoets je tanden minimaal 2 keer per dag, voor minimaal 2 minuten per keer. Pas op met direct poetsen nadat je iets zuurs hebt gegeten of gedronken. Dit kan het glazuur beschadigen.Vervang ook tijdig de tandenborstel. De borstelhaartjes van je tandenborstel kunnen namelijk gerafeld en versleten raken, daardoor verliezen deze hun effectiviteit. Klinische onderzoeken wijzen uit dat een nieuwe tandenborstel meer tandplak kan verwijderen dan een versleten tandenborstel.
€ 32,46
+
Prodent Tandenpasta White System
75ml
Prodent White System - 75 ml - Tandpasta zorgt voor wittere tanden in 2 weken!• Voor wittere tanden.• Helpt het tandglazuur te beschermen.• Zorgt voor een frisse adem.• Verwijdert op milde wijze aanslag van tanden en kiezen.• Krijg een stralende glimlach.• In 2 weken resultaat.Prodent White System is een Whitnertandpasta die je tanden witter maakt, en tegelijkertijd het tandglazuur helpt te versterken voor een uitstekende bescherming van de tanden. Zo krijg je niet alleen een nog stralendere mooie glimlach, maar krijgen je tanden ook de nodige bescherming tegen tandplak en tanderosie! Tweemaal poetsen per dag draagt bij aan het onderhouden van je gebit. Een goede tandpasta helpt daarbij. Prodent White System verwijdert op milde wijze aanslag van tanden en kiezen en is een goede basis in het onderhoud van je gebit. Al na twee weken is het resultaat van een witter gebit zichtbaar.Het is belangrijk om je gebit goed schoon te houden, hier hoort tanden poetsen bij. Door goed te poetsen, voorkom je problemen aan het gebit en het geeft een heerlijk schoon en fris gevoel. Slechte bacteriën in de mond zijn onder meer te vinden in plak, het wit-gelige laagje op de tanden dat een beetje ruw aan kan voelen. Plak kan je van je tanden verwijderen door te goed poetsen. Hiermee voorkom je dus problemen aan je gebit en bezoekjes aan de tandarts!Gebruik Prodent White System voor sterke, stralend witte tanden en een frisse adem! Een goede start van elke dag.GebruiksinformatiePoets je tanden minimaal 2 keer per dag, voor minimaal 2 minuten per keer.Pas op met direct poetsen nadat je iets zuurs hebt gegeten of gedronken. Dit kan het glazuur beschadigen.Vervang ook tijdig de tandenborstel. De borstelhaartjes van je tandenborstel kunnen namelijk gerafeld en versleten raken, daardoor verliezen deze hun effectiviteit. Klinische onderzoeken wijzen uit dat een nieuwe tandenborstel meer tandplak kan verwijderen dan een versleten tandenborstel.
€ 2,58
+
Prodent Tandenborstel Ultra Reach Medium Voordeelverpakking
12stuks
Prodent Ultra Reach Medium - 12 stuks - Tandenborstel bereikt zelfs de moeilijkste plaatsen in de mond.• Met ultra slanke nek.• Bereikt zelfs de moeilijkste plaatsen in de mond.• De eerste tandenborstel met een stalen kern. .• Voorzien van een compacte kop.• Geïnspireerd op tandartsmateriaal.• Makkelijk in gebruik.Net zoals je eigen lichaam heeft je mond ook weerstand. Een van de belangrijkste onderdelen daarvan is je speeksel. De beschermende bestanddelen van het speeksel zijn kwetsbaar en vragen om een zorgvuldige behandeling. Om de weerstand in je mond hoog te houden is het van belang dat je tweemaal daags je tandenpoetst met een tandenborstel. Prodent komt nu met een tandenborstel die niet alleen zorgt voor de dagelijkse weerstand in de mond maar ook zorgt dat de moeilijkste plekken in de mond makkelijker bereikbaar worden. De Prodent Ultra Reach tandenborstel is speciaal ontworpen met een lange, ultra slanke en nek en een compacte kop waardoor zelf het bereiken van de achterste kiezen gemakkelijk is. De tandenborstel is gemaakt met inspiratie van tandartsmateriaal waardoor onder andere de stalen kern door is bedacht.De tandenborstel kan goed worden gebruikt met een van de tandpasta’s van Prodent uit de mondverzorgingslijn. Het product is speciaal ontwikkelt voor mensen die moeite hebben tijdens het tanden poetsen de moeilijk bereikbare plekken te poetsen zoals de achterste kiezen.Er zijn twee varianten verkrijgbaar van het product, medium en soft. De soft versie is geschikt voor de gevoeligere tanden en tandvlees. De medium versie is geschikt voor normale tanden en tandvlees. GebruiksinformatieVerdeel tandpasta over de tandenborstel en poets je tanden minstens twee minuten.
€ 29,04
+
Prodent Tandenborstel Inside Precision Medium
Per stuk
Prodent Inside Precision Medium - per stuk - Tandenborstel maakt tandenpoetsen effectiever en nauwkeuriger• Volgt de ronding van het gebit.• Maakt tandenpoetsen effectiever en nauwkeuriger.• Innovatieve kantelende borstel.• Klinisch bewezen: verwijdert plak.• Unisex.• Verwijdert plak beter dan een platte tandenborstel.Poets je tanden sterk met Prodent!Het merk Prodent bestaat al sinds het begin van de vorige eeuw en komt uit Amerika. In 1935 kwam de eerste Prodent tandpasta op de markt. Deze tandpasta’s vielen goed in de smaak bij de consument, want ruim tachtig jaar later kunnen we, ook in Nederland, Prodent niet meer uit de winkelschappen wegdenken.Prodent Inside Precision is een gewaardeerde tandenborstel bij de consument. Met een innovatieve kantelende borstel die zich aanpast aan de rondingen van het gebit sla je geen plekje meer over. Deze techniek maakt het tandenpoetsen effectiever en nauwkeuriger. Want een schoon gebit, wie wil dat nou niet?! Dankzij een klinische studie weten we zeker dat de Prodent Inside Precision doeltreffend tandplak verwijdert door de kantelende borstel, stukken beter dan met een platte tandenborstel. Daarnaast is niks zo vervelend als een gaatje hebben. Het doet pijn en had voorkomen kunnen worden. In alle tandpasta’s van Prodent zit daarom ook fluoride, dat je gebit beschermt tegen gaatjes.Prodent biedt nog vele andere tandenborstels aan zoals: Prodent White System, Prodent Vertical Expert en Prodent Ultra Reach. Bij Prodent willen ze niks liever dan stralend gezonde gebitjes, daarom ontwikkelen ze voor elk gebit de juiste tandenborstel. Gebruiksinformatie1. Poets je tanden minimaal twee minuten. 2. Druk tijdens het poetsen niet te hard, dit tast je tandvlees aan. 3. Spoel je mond na het tandenpoetsen met water, zodat alle bacteriën uit je mond zijn.
€ 3,12
+
Prodent Tandenborstel Vertical Expert Medium
Per stuk
Prodent Vertical Expert - 1 stuks - Tandenborstel is speciaal ontwikkeld om de moeilijke plekken tussen je tanden beter te reinigen voor ultieme mondverzorging.• Reinigt nog beter tussen de tanden.• Voor verticaal poetsen.• Ultieme interdentale reiniging.• Met sterke borstelhaartjes.• Voor een sterk gebit.• Helpt tegen tanderosie.Sinds 1935 een begrip op het gebied van tandenpoetsen: dat is Prodent. Een sterk merk met een schare trouwe fans. Prodent biedt gebruikers alles wat zij van tanden poetsen mogen verwachten en meer. Want naast schone, gezonde tanden heeft Prodent specifieke oplossingen in huis voor bijvoorbeeld gevoelige tanden, tandsteen, een extra frisse adem en het kindergebit. Steeds meer Nederlanders hebben last van specifieke mondproblemen en maar liefst 40% van de Nederlanders heeft last van gevoelige tanden. Andere veel voorkomende problemen zijn cariës, tandsteen en tanderosie. Om dit te voorkomen is goede mondverzorging van groot belang en Prodent helpt daarbij, en het begin van goede mondverzorging is een goede tandenborstel. Veel Nederlanders poetsen hun tanden met een horizontale poetsbeweging. Omdat de ruimte tussen onze tanden op deze manier moeilijk te bereiken is, heeft Prodent een tandenborstel ontwikkeld die de vorm van je tanden volgt: de Prodent Vertical Expert Tandenborstel. Door de bijzondere plaatsing van de borstelharen is de Vertical Expert nog beter in staat om tussen de tanden te reinigen. Met een verticale poetsbeweging leidt dit tot ultieme interdentale reiniging. Tandplak en vastzittende etensresten zeg je gedag met deze tandenborstel. Een mooi gebit: daar gaan we voor. De Prodent Vertical Expert Tandenborstel is nu verkrijgbaar bij bol. com. Gebruiksinformatie 1. Haal de verpakking van de tandenborstel eraf. 2. Spoel de tandeborstelkop af onder water. 3. Gebruik een beetje tandpasta op de tandenborstel. 4. Poetsen maar!
€ 3,48
+
Prodent Tandpasta White Now Gold Voordeelverpakking
12x75ml
Prodent White Now Gold - 12x75 ml - Tandpasta voor een witter resultaat, al na één poetsbeurt.• Direct wittere tanden.• Uniek blauw schuim.• Met verdrievoudigde Blue LightTechnology • Geleidelijk toenemend witmakend effect.• Met frisse smaak.• Voor sterke tanden.Prodent White Now Gold beschikt over de Blue LightTechnology. Hierdoor zie je al na één poetsbeurt resultaat: wittere tanden!White Now Gold is het beste en het meest direct in het witter maken van je tanden omdat in deze tandpasta de Blue LightTechnology is verdriedubbeld ten opzichte van andere tandpasta’s. Bij gebruik van de tandpasta wordt het unieke blauwe schuim actief. Na het poetsen verdwijnt het blauw weer en komt jouw prachtige witte lach tevoorschijn. Ondanks dat je gelijk verschil ziet, maakt de formule je tanden ook geleidelijk aan witter wanneer je de tandpasta regelmatig gebruikt.De tandpasta beschikt over een frisse smaak waardoor je mond weer schoon en fris aanvoelt. Met deze tandpasta krijg je ook thuis het tandartsschone gevoel. Je tanden zien er weer stralend uit, en dus mogen ze gezien worden! Zo begin jij weer fris aan een nieuwe dag en kun je je tanden laten stralen wanneer je lacht.Met Prodent tandpasta poets je je tanden sterker. Want zelfs al zie je het nog niet, bacteriën en zuren kunnen je tanden ongemerkt beschadigen. Om dat voor te zijn is het belangrijk om je tanden te verzorgen en dus regelmatig te poetsen. Zo geef je de bacteriën niet de kans om je gebit te beschadigen. Gebruiksinformatie 1. Breng de tandpasta aan op een tandenborstel. 2. Poets je tanden en kiezen voor 2 minuten. 3. Spuug de tandpasta uit en spoel na met water.
€ 35,83
+
Toon meer producten