main menu-icon
Filter op
Sorteer op
Salon Chic Hair Oil Marula
nieuw plaatje
Salon Chic Hair Oil Marula
50ml
Salon Chic Marula Hair Oil helpt gezonder en sterker haar te bevorderen. Doordrenkt met Marula-olie, herstellen de antioxidanten de gezondheid van het haar.Met 60% meer antioxidanten dan arganolie, is Marual Oil een briljante olie om je haar te voeden en te behandelen.Breng een kleine hoeveelheid haar aan, beginnend bij de wortel. Kam door voor een gelijkmatige verdeling en stijl als normaal.Perfect voor dagelijks gebruik.Ideaal voor op reis of op vakantie.Wat zit er in Marula Oil?Marula-olie is afgeleid van twee bronnen van de Afrikaanse Marula-boom, gewonnen uit ofwel de Marula-noot of de zachte kernelzaden van de Marula-vrucht. Marual olie zit vol met ...· Vitamine C en E· Antioxidanten·        essentiële vetzuren... waardoor het perfect is om je haar te voeden en gezond en soepel te houden.Voordelen van het gebruik van Salon Chic Marula Haarolie- Anti-Frizz. Wrijf in de uiteinden van je haar om de kroes te temmen, of kam door tot stijl, krullen en vorm.- Vocht en sterkte. Marula-olie is extreem rijke vetzuren en vitamine E waardoor het hydrateert en vocht en kracht aan je haar toevoegt, evenals gladheid en een gezonde glans.- Roos en psoriasis. Een schilferige hoofdhuid is vaak te wijten aan droogheid of psoriasis. Vanwege de antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen van marulaolie helpt het de huid te kalmeren en schoon te houden, waardoor jeuk en schilferige hoofdhuid worden verminderd.- UV bescherming. Vitamine E kan schade door zonnestralen ongedaan maken en genezen, en helpt ook bij algemene haarherstel en -bescherming.- Zacht haar. Marual olie is een lichtgewicht olie met snelle absorptie waardoor je haar mooi en soepel blijft
€ 2,01
+
Salon Chic Hair Oil Coconut
nieuw plaatje
Salon Chic Hair Oil Coconut
50ml
Salon Chic CoconutHair Oil helpt gezonder en sterker haar te bevorderen. Doordrenkt met kokosolie en vitamine E, hydrateert deze veelzijdige haarolie haarlokken om droog, broos haar te voorkomen.Breng een kleine hoeveelheid haar aan, beginnend bij de wortel. Kam door voor een gelijkmatige verdeling en stijl als normaal.Perfect voor dagelijks gebruik.Ideaal voor op reis of op vakantie.Voordelen van het gebruik van Salon Chic Coconut Hair Oil- Anti-Frizz en de-tangler. Wrijf in de uiteinden van je haar om de kroes te temmen, of kam door tot stijl, krullen en vorm.- Vocht en sterkte. Kokosolie dringt door in de haarschacht en bevochtigt je haar om het glad, glanzend en gehydrateerd te laten. het heeft ook een hoge vocht vasthoudende eigenschap, wat betekent dat het echt hydrateert voor je haar.- Roos en psoriasis. Een schilferige hoofdhuid is vaak te wijten aan droogheid of psoriasis. Kokosolie is geweldig voor het bevorderen van een gezonde hoofdhuid omdat voedingsstoffen en bacteriële eigenschappen huidproblemen bestrijden.- UV bescherming. Vitamine E kan schade door zonnestralen ongedaan maken en genezen, en helpt ook bij algemene haarherstel en -bescherming.- Stimuleert de haargroei. Kokosolie komt rechtstreeks in de haarzakjes om uw haar te voeden en de haargroei te bevorderen. Als je het in je hoofdhuid masseert, help je de bloedcirculatie in je hoofdhuid om de voedingsstoffen uit de kokosolie echt te absorberen.- Voorkom gespleten haarpunten. Kokosolie is een geweldige vochtinbrenger en kan helpen voorkomen dat je haar broos en splijt. Wrijf de olie door je haar en vergeet de uiteinden niet!- Luizenmoordenaar. Kokosolie is een natuurlijk alternatief voor het doden van luizen met zijn antibacteriële eigenschappen.
€ 1,74
Vanaf 2 € 1,62 p/s
+
Salon Chic Hair Oil Jojoba
nieuw plaatje
Salon Chic Hair Oil Jojoba
50ml
Salon Chic Jojoba-olie Haarolie voor dun, droog haar en krullend haar 50 mlSalon Chic Jojoba Hair Oil helpt gezonder en sterker haar te bevorderen. Doordrenkt met kokosolie en vitamine E, geeft deze veelzijdige haarolie kracht aan haarlokken.Breng een kleine hoeveelheid haar aan, beginnend bij de wortel. Kam door voor een gelijkmatige verdeling en stijl als normaal.Perfect voor dagelijks gebruik.Ideaal voor op reis of op vakantie. Wat is Jojoba-olieJojoba-olie is een olie-achtige was gewonnen uit de zaden van de jojoba-plant.De jojoba-plant is een struik afkomstig uit het zuidwesten van de Verenigde Staten. Het groeit in de woestijngebieden van Arizona, Zuid-Californië en Mexico.Jojoba is rijk aan vitamines en mineralen die het haar voeden, waaronder vitamine C, B-vitamines, vitamine E, koper en zink.Voordelen van het gebruik van Salon Chic Jojoba Haarolie- Vocht en sterkte. Jojoba-olie dringt door in de haarschacht en bevochtigt je haar om het glad, glanzend en gehydrateerd te laten.- Roos en psoriasis. Een schilferige hoofdhuid is vaak te wijten aan droogheid of psoriasis. Jojoba-olie bevat veel voedingsstoffen die roos voorkomen en een gezonde hoofdhuid bevorderen.- UV bescherming. Vitamine E kan schade door zonnestralen ongedaan maken en genezen, en helpt ook bij algemene haarherstel en -bescherming.- Pakt hitteschade aan. Haardrogers en andere warmtestylingapparatuur kunnen uw haar beschadigen, waardoor het droog wordt en barst. Jojoba-olie is niet zo doordringend als andere oliën, wat betekent dat het gemakkelijk op de buitenkant van je haar zit en de crakcs vult die door de hitte zijn gemaakt.- Stimuleert de haargroei. Jojoba-olie is rijk aan vitamines en vetten die zeer rijk zijn aan voedingsstoffen en geweldig zijn voor het voeden van het haar en het bevorderen van de haardikte.- Stimuleert de baardgroei. Jojoba-olie helpt de baard sneller te groeien, houdt het zacht en verwijdert een droge, schilferige huid eronder. Deze olie zal het pijnlijke, jeukende gevoel helpen verzachten tijdens de vroege baardgroei na het scheren.
€ 1,74
Vanaf 2 € 1,62 p/s
+