Filter op
Sorteer op
Somatoline Cosmetic Man Afslankende Intensieve Nachtkuur Buik En Buikzone
150ml
Intensieve behandeling die snel werkt en tegelijkertijd een afslankende en huidverstevigende actie biedt.Het gaat de typisch mannelijke vetophopingen (buik en love handles) tegen met slechts één toepassing per nacht, daarbij gebruik makend van de bijzondere ontvankelijkheid van de huid ’s nacht. Zijn nieuwe, snelle formule is 4 keer meer geconcentreerd op het vlak van actieve ingrediënten specifi ek gekozen voor hun afslankende werking vanaf 10 nachten.Specifieke formule: MenRedux10-complex = extract van groene koffie + cacaoextract + guarana + citrus biofl avonoïden.De actieve principes: Versnelt vetafbraak: extract van groene koffie, guarana, cacao-extract, carnitine, cafeïne, geconcentreerde zeealgen en citrus biofl avonoïden.Stimuleert microcirculatie: menthol, menthyl lactaat, ethyl nicotinaat.Andere positieve effecten:- Verstevigende actie: gemberextract, kigelia africana, quillaja saponaria- Voedende actie: galamboter (karité) Klinische resultaten: Vermindert de middelomtrek tot 2 cm al vanaf 10 nachten met slechts een toepassing ‘s avonds*.*Gemiddelde waarde op 8 van de 26 mannen. Globale gemiddelde waarde: 1,1 cm. De omtrek vermindert door de cosmetische remodellerende werking van het product tijdens gebruik, wat geen gewichtsverlies veroorzaakt.Indicaties: Drukbezette mannen die geen tijd vinden om te sporten en op zoek zijn naar een intensieve behandeling met snelle resultaten.Gebruiksaanwijzing: Breng het product elke avond 10 nachten na elkaar aan en masseer met cirkelvormige bewegingen tot de crème volledig geabsorbeerd is.
€ 62,05
+
 20%
korting
Somatoline Cosmetic Afslankende Serum Voor Hardnekkige Zones
100ml
Speciaal ontwikkeld om aanhoudende vetophopingen te bestrijden op verschillende lagen. Het product vermindert lokale hardnekkige vetophopingen, bevordert het gebruik van vetzuren om zo energie te krijgen en zorgt ervoor dat de lokale vetophopingen niet terugkeren.Het product bevat het specifieke BioTechslim-complexTM, een complex met een hoge concentratie aan actieve afslankingsingrediënten en fytoderivaten. Buxus sinica enPimpinella anisum stimuleren de vetverbranding en activeren het vetmetabolisme. Punica granatum stimuleert het vetweefsel door het verhinderen van de opslag van vetten. De cafeïne en fucus vesciculosus reactiveren het metabolisme van de vetten en stimuleren de lipolyse. Specifieke formule:BioTechslim-complexTM = punica granatum + buxus sinica + pimpinella anisum De actieve principes:Versnelt vetafbraak: pimpinella anisum, buxus sinica, punica granatum, fucus vesiculosus, cafeine, carnitineStimuleert microcirculatie: menthol, menthyl lactaat, ethyl nicotinaatAndere positieve effecten:- Vochtafdrijvende actie: aescine en lecithine Klinische resultaten: Vermindert tot 36%* hardnekkige vetophopingen ter hoogte van de armen vanaf 4 weken.* Ecografi sche gemiddelde waarde verkregen bij 10 vrouwen van 31 deelnemende vrouwen. Globale gemiddelde waarde: 22%. Het afslankingseffect wordt bekomen dankzij de vernieuwende cosmetische werking bij het gebruik van het product, wat geen gewichtsverlies veroorzaakt. Indicaties:Voor vrouwen die een vetverminderend geconcentreerd serum zoeken dat snel en effectief werkt tegen hardnekkige vetophopingen op bijvoorbeeld heupen, billen (heupvet), knieën en armen. Gebruiksaanwijzing:Tweemaal per dag te gebruiken gedurende vier weken op de meest hardnekkige plaatsen tot de crème volledig geabsorbeerd is.
€ 79,99
€ 63,49
+
Somatoline Cosmetic Homme Top Definition Sport
200ml
Versterkt de buikzone en vermindert de plaatselijke vetophopingen die het spierweefsel bedekken zodat de spieren beter te zien zijn. Maakt de huid tonischer, steviger en elastischer zodat die zich beter aanpast en de contouren en de onderliggende spieren beter te zien zijn. De gel wordt snel geabsorbeerd en bevat een polymeer dat bestand is tegen water en zweten, wat ideaal is voor gebruik tijdens het sporten. Regelmatig gebruik, ook na 4 weken, helpt om de behaalde resultaten te handhaven. U kan zich onmiddellijk kleden na het aanbrengen. Laat geen resten na. Niet vet Indicaties:Sportieve mannen die een beter buiksilhouet willen krijgen Actieve samenstelling:Somatoline Cosmetic Behandeling Buikspieren Top Definition Sport bevat het innoverende MenDefinitionSport-complex, een complex van natuurlijke werkzame stoffen mat een vermagerings- en tonificerend effect, om de buikspieren weer zichtbaar te maken:- Cafeïne, carnitine, creatine: bevorderen de afbraak van triglyceriden tot vrije vetzuren (lipolyse).- Gemberextracten: verstevigende en tonificerende werking- Waterdicht polymeer: bestand tegen water en zweten Gebruiksaanwijzing:Een klompje van het product 2-maal per dag op de te behandelen zones aanbrengen en goed met cirkelvormige bewegingen inwrijven tot het product volledig geabsorbeerd is, bij voorkeur voor het sporten.De behandeling gedurende 4 weken voortzetten. Voorzorgsmaatregelen:Na het aanbrengen de handen wassen.
€ 54,92
+