main menu-icon

Veiligheidswaarschuwing: terugroepacties op verschillende producten! Klik hier voor meer informatie.

Filter op
Sorteer op
Springfield MenaQ7 Full Spectrum Vitamine K2

Springfield MenaQ7 Full Spectrum Vitamine K2

60VCP
Springfield MenaQ& Full Spectrum Vitamine K2 is een supplement dat als eerste een vitamine K2 levert met een spectrum van langketenige menaquinonen. Deze nieuwe uitvinding biedt een serie belangrijke menaquinon-isomeren voor optimale en hoogst mogelijke afgifte van vitamine K2 ten aanzien van absorptie, halfwaardetijd en biologische activiteit. Vitamine K is een in vet oplosbare vitamine die een belangrijke rol speelt bij de activatie van Gla-eiwitten (vitamine K afhankelijke eiwitten). Alle K-vitamines hebben in feite dezelfde functie maar variëren in hoe ze biologisch beschikbaar zijn en in hun bioactiviteit. Door meerdere studies is aangetoond dat het innemen van het complete vitamine K2 spectrum (langketenige menaquinonen 4 t/m 10) allerlei voordelen voor onze gezondheid oplevert. Vitamine K2 speelt een belangrijke rol bij de botaanmaak en het behoud hiervan. Deze vitamine komt in onze cultuur vooral voor in volle zuivel zoals yoghurt, kwark en met name kaas. De hoeveelheid die we zouden moeten consumeren om voldoende vitamine K binnnen te krijgen is echter niet geschikt. Springfield MenaQ& Full Spectrum Vitamine K2 geeft u de juiste dosis.   Springfield MenaQ& Full Spectrum Vitamine K2: - vitamine K2 supplement - levert spectrum van langketenige menaquinonen - inname van complete vitamine K2 spectrum levert voordelen op voor de gezondheid - belangrijke rol bij botaanmaak en behoud- 60 vegetarische capsulesDosering1 tot 2x per dag 1 capsule, bij voorkeur bij een warme maaltijd. Aanbevolen dagelijkse dosering niet oveschrijden.WaarschuwingenNiet gebruiken in combinatie met antistollingsmiddelen van het coumarine-type. Buiten bereik van kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
€ 18,10
Vanaf 3 € 17,20 p/s
+
Springfield Encozyme Nadh 10mg

Springfield Encozyme Nadh 10mg

30 Tabl
:NADH is een co-enzym dat in elke levende cel voorkomt en betrokken is bij de cellulaire energieproductie. NADH geeft op een natuurlijke wijze meer energie voor lichaam en geest, verbetert de concentratie en ondersteunt de alertheid.NADH wordt ook wel co-enzym 1 genoemd en is een krachtig antioxidant dat beschermt tegen vrije radicalen. NADH is betrokken bij de cellulaire vitaliteit en beschermt bij veroudering.Encozyme is een voedingssupplement met gestabiliseerd NADH. Encozyme NADH is met een gepatenteerd proces stabiel gemaakt met natuurlijk chlorofyl en wordt door micro-coating beschermd tegen maagzuur.NADH geeft op een natuurlijke wijze meer energie voor lichaam en geest en helpt tevens bij vermoeidheid.De basis voor sporters is goede voeding en voldoende training. NADH helpt bij de vermindering van melkzuurvorming in de spieren tijdens een training. NADH ondersteunt betere sportprestaties, het uithoudingsvermogen en het herstel na inspanning. Ingrediënten:Microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, palmolie, bijenwas, NADH, kleurstoffen chlorofyl E140, kopercomplexen van chlorofylen E141, titaniumdioxide E171, siliciumdioxide en magnesiumstearaat.Bewaren op een koele plaats en buiten bereik van jonge kinderen.Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.Aanbevolen Gebruik:1 tot 2 capsules per dag, 30 minuten voor het ontbijt met water innemen op een nuchtere maag. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.
€ 31,64
Vanaf 3 € 30,06 p/s
+
Springfield Wei Proteine Concentrated Sportvoeding

Springfield Wei Proteine Concentrated Sportvoeding

500gram
Melk van een koe bevat ongeveer 6,25% proteïne. Dit bestaat voor 80% uit caseïne (kaasstof) en 20% uit wei. Wei blijft over nadat kaas is gemaakt. De vloeistof van wei proteïne moet door vele - soms ingewikkelde - processen om wei proteïne concentraat van hoge kwaliteit in poedervorm te verkrijgen.Ten opzichte van andere proteïnes lijkt wei ondergewaardeerd, terwijl onderzoeken steeds vaker laten zien dat wei grote gezondheidsbevorderende effecten kan hebben. Wei proteïne concentraat wordt al langere tijd door bodybuilders gebruikt, omdat deze proteïne zorgt voor de verzorging van gevoelige spieren tijdens en na het sporten. Het meest gangbare criterium om de kwaliteit van een proteïne te meten is de Biologische Waarde (BW). Hoe hoger de BW, hoe beter de proteïne opgenomen en vastgehouden wordt in het lichaam.Wei is een complete proteïne, dat alle essentiële en niet-essentiële aminozuren bevat en heeft de langste keten van aminozuur die in de natuur gevonden wordt. Wei heeft de hoogste BW van alle beschikbare proteïnes. Wei heeft een BW van 104, terwijl de eerst daaropvolgende waarde 100 is voor een heel ei. Andere waarden: melk 91, biefstuk 80, tarwe 54 en bonen 49.Hoe het werkt?WerkingWei proteïne lijkt unieke eigenschappen te hebben om het immuunsysteem te helpen stimuleren en het natuurlijk afweersysteem te bevorderen door de stimulering van glutathion. Dit is een natuurlijk voorkomend sulfer aminozuur tripetide, die in vrijwel alle cellen wordt gevonden. Glutathion is een krachtige anti-oxidant en zuiverende stof die tegen stoffen, die vrije radicalen veroorzaken, kan helpen beschermen.Naarmate we ouder worden neemt de toevoer van glutahion af, waardoor vrije radicalen meer effect hebben.Onderzoeken hebben laten zien dat afgenomen glutathionniveaus verbonden zijn aan een afnemende immuunfunctie. Wei stimuleert de immuunfunctie en de glutathion niveaus.Gebruiksadvies1 tot 3 x daags 10 gram poeder oplossen in vloeistof. Wei heeft een neutrale smaak.Let op: Niet oplossen in warme drank of warme maaltijd, dit kan de werkzaamheid beïnvloeden.Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.
€ 16,25
Vanaf 3 € 15,44 p/s
+
Toon meer producten