SPONSJES

Beautyblender Bodyblender Original Zwart

3 5 5 4
|
Beautyblender Bodyblender Original Zwart
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: 1
Per stuk
€ 30,16

Productomschrijving

Beautyblender Bodyblender Original Zwart

Bodyblender Make-up spons

Bodyblender is een beautyblender® die groot genoeg is om de rondingen van uw lichaam een egale dekking te geven. De spons is zo voorgevormd dat deze perfect in de palm van uw hand ligt. Bodyblender™ by beautyblender® garandeert een egale dekking en streeploze vermenging van zelfbruinende lotions, bronzers en nog veel meer. Bodyblender™ is gemaakt van het exclusieve beautyblender® materiaal in een vlekbestendige zwarte kleur. Het zorgt voor een perfecte applicatie met minimale productverspilling en is het antwoord op uw zonovergoten gloed die er allesbehalve fake uitziet. Het beste van deze bodyblender™ is dat het de handen schoon houdt en net zo eenvoudig te gebruiken is als de beautyblender®.

• past perfect in de palm van uw hand voor een secure applicatie
• streeploze applicatie
• zorgt ervoor dat uw handen schoon blijven
• verkrijgbaar in pro(zwart) kleur - perfect voor donker getinte producten die moeilijk uit te spoelen zijn uit een lichtgekleurde applicator

Materiaal: 100% latexvrij met polyurethaanschuim. Daarnaast is de Bodyblender hydrofiel. De kleurstof die wordt gebruikt in de blenders is wateroplosbaar en vrij van chemicaliën.

Afmeting: 10cm x 8cm

Let op: na het reinigen dient u de beautyblender goed te drogen, voordat u deze weer gebruikt

Afmetingen

Hoogte: 12 cm
Breedte: 6 cm
Diepte: 5 cm

Lees meer