main menu-icon
Filter op
Sorteer op
Nutrilon 1 Zuigelingenvoeding Hypo-allergeen

Nutrilon 1 Zuigelingenvoeding Hypo-allergeen

750gram
Belangrijk. Borstvoeding is de beste voeding voor je baby overleg met je arts of consultatiebureau voordat je Nutrilon H.A. 1 gaat gebruiken. Nutrilon H.A. 1 is volledige zuigelingenvoeding en geschikt voor baby’s van 0- 6 maanden, als zij geen borstvoeding (meer) krijgen. Volg altijd het bereidingsadvies zoals vermeld op de verpakking. Aan onjuiste bereiding en bewaring van de voeding zijn risico's verbonden. Nutrilon H.A. 1 is een volledige zuigelingenvoeding op basis van eiwithydrolysaat voor kindjes van 0 tot 6 maanden met een verhoogde kans op koemelkallergie.- bevat gedeeltelijk geknipt koemelkeiwit- bevat een mix van de vezels GOS:FOS- bevat nucleotiden / DHALeeftijd: vanaf 0 maandenIngrediëntenLactose (MELK), gehydrolyseerd wei-eiwit concentraat (MELK), plantaardige oliën (palmolie, koolzaadolie, kokosolie, zonnebloemolie), galacto-oligosacharide (MELK), emulgator: mono- en diglyceriden van in spijsvetten voorkomende vetzuren veresterd met citroenzuur, fructo-oligosacharide, kaliumdiwaterstoffosfaat, calciumchloride, VISolie, cholinechloride, L-ascorbinezuur, SOJAlecithine, taurine, natrium-L-ascorbaat, inositol, ijzersulfaat, zinksulfaat, uridine 5’-monofosfaat natrium zout, cytidine 5’-monofosfaat, DL-α-tocoferylacetaat, adenosine 5’-monofosfaat, inosine 5’-monofosfaat natrium zout, L-carnitine, nicotinamide, guanosine 5’-monofosfaat natrium zout, calcium D-pantothenaat, D-biotine, kopersulfaat, pteroylmonoglutaminezuur, retinylpalmitaat, DL-α-tocoferol, riboflavine, thiaminehydrochloride, cholecalciferol, pyridoxinehydrochloride, mangaansulfaat, kaliumjodide, fytomenadion, natriumseleniet.Allergie-informatieBevat: vis, melk, soja.  
€ 26,00
+
Nutrilon 5 Peuter Groeimelk Vanaf 2 Jaar (voorheen Nutrilon 2+)

Nutrilon 5 Peuter Groeimelk Vanaf 2 Jaar (voorheen Nutrilon 2+)

1000ml
Je peuter van twee is groot genoeg om ’s avonds zijn eigen hapje te eten. Zo krijgt hij verschillende voedingsstoffen binnen en leert hij verschillende smaken kennen. Maar wist je dat het minimaal drie jaar duurt voordat het immuunsysteem van je kindje volledig is opgebouwd? Tot die tijd kan je kleine dus wel wat extra’s gebruiken.Nutrilon Peutermelk bevat onder andere• IMMUNOFORTIS® , onze wetenschappelijk geteste mix van prebiotische vezels;• 28 belangrijke voedingsstoffen, zoals ijzer, vitamine D en calcium;• essentiële vetten;• minder eiwit en zout dan gewone melk.Speciaal voor peutersIn Nutrilon Peutermelk zitten dezelfde belangrijke voedingsstoffen als in Nutrilon Dreumesmelk, maar het is beter afgestemd op de gewoonte van je snel groeiende peuter. Op advies van artsen en diëtisten is het aantal calorieën bijvoorbeeld verminderd. Nutrilon Peutermelk bevat alle belangrijke vitamines en mineralen die je actieve peuter nodig heeft én ongeveer evenveel calorieën als gewone melk.Meer dan voedingJe kunt het immuunsysteem van je kindje op meer manieren ondersteunen. Bijvoorbeeld door gezonde en gevarieerde voeding te geven. Zorg daarnaast dat je kindje voldoende beweegt. Springen, rennen en klauteren is goed voor hem. Ook een goede nachtrust zorgt voor extra weerstand. En let op voldoende ventilatie in je huis. Laat je kindje bovendien regelmatig zijn handen wassen, in elk geval voor elke maaltijd en na elk toiletbezoek.VoedingsinformatieBelangrijk:1. Moedig je peuter aan om uit een beker te drinken.2. Nutrilon Peutermelk is geschikt als onderdeel van een gezonde en gevarieerde voeding.3. Volg altijd het bereidingsadvies van de verpakking. Aan onjuiste bereiding zijn risico’s verbonden.4. Sluit na gebruik de verpakking en bewaar deze op een koele en droge plaats. Na opening is de inhoud maximaal vier weken houdbaar.Hoe te gebruiken?1. Was je handen en zorg dat de beker schoon is.2. Gekookt water laten afkoelen tot handwarme temperatuur (ca 37 ËšC) en de benodigde hoeveelheid water (30 ml voor één beker)  in de beker schenken.3. Het schepje los door het poeder halen en afstrijken aan het afstrijkrandje.4. Het voorgeschreven aantal maatschepjes toevoegen aan het water. Voor één beker Peutermelk van 30 ml is dat één afgestreken schepje.5. De inhoud van de beker goed roeren tot het poeder is opgelost.6. De temperatuur van de voeding controleren aan de binnenkant van je pols.7. Het schepje (droog) opbergen aan de binnenkant van het deksel.8. Bereide voeding is buiten de koelkast niet langer dan 2 uur houdbaar. Restjes voeding niet opnieuw gebruiken.9. Je kunt Nutrilon Peutermelk voor 24 uur bereiden. Maak alle materialen goed schoon en zet de voeding na bereiding direct afgesloten in de koelkast. Verwarm voor gebruik de benodigde hoeveelheid voeding. Je kunt Nutrilon Peutermelk ook koud geven. Eén verpakking Nutrilon komt overeen met ongeveer 6,8 liter vloeibare groeimelk.
€ 3,17
+
Nutrilon 4 Dreumesmelk Vanille Vanaf 12 Maanden

Nutrilon 4 Dreumesmelk Vanille Vanaf 12 Maanden

800gram
Je kunt het immuunsysteem van je kindje op meer manieren ondersteunen. Bijvoorbeeld door gezonde en gevarieerde voeding te geven. Zorg daarnaast dat je kindje voldoende beweegt. Springen, rennen en klauteren is goed voor hem. Ook een goede nachtrust zorgt voor extra weerstand. En let op voldoende ventilatie in je huis. Laat je kindje bovendien regelmatig zijn handen wassen, in elk geval voor elke maaltijd en na elk toiletbezoek. Nutrilon Dreumesmelk bevat onder andere• IMMUNOFORTIS®, onze wetenschappelijk geteste mix van prebiotische vezels;• 28 belangrijke bouwstoffen, zoals ijzer, vitamine D en calcium;• essentiële vetten;• minder eiwit en zout dan gewone melk. VoedingsinformatieBelangrijk: 1. Moedig je dreumes aan om uit een beker te drinken. 2. Nutrilon Dreumesmelk is geschikt als onderdeel van een gezonde en gevarieerde voeding.3. Volg altijd het bereidingsadvies van de verpakking. Aan onjuiste bereiding zijn risico’s verbonden. 4. Sluit na gebruik de verpakking en bewaar deze op een koele en droge plaats. Na opening is de inhoud maximaal 4 weken houdbaar.Hoe te gebruiken?1. Was je handen en zorg dat de beker schoon is. 2. Gekookt water laten afkoelen tot handwarme temperatuur (ca 37 ËšC) en de benodigde hoeveelheid water (30 ml voor één beker) in de beker schenken. 3. Het schepje los door het poeder halen en afstrijken aan het afstrijkrandje. 4. Het voorgeschreven aantal maatschepjes toevoegen aan het water. Voor één beker Dreumesmelk van 30 ml is dat één afgestreken schepje.5. De inhoud van de beker goed roeren tot het poeder is opgelost. 6. De temperatuur van de voeding controleren aan de binnenkant van je pols. 7. Het schepje (droog) opbergen aan de binnenkant van het deksel. 8. Bereide voeding is buiten de koelkast niet langer dan 2 uur houdbaar. Restjes voeding niet opnieuw gebruiken. 9. Je kunt Nutrilon Dreumesmelk voor 24 uur bereiden. Maak alle materialen goed schoon en zet de voeding na bereiding direct afgesloten in de koelkast. Verwarm voor gebruik de benodigde hoeveelheid voeding. Je kunt Nutrilon Dreumesmelk ook koud geven. Eén verpakking Nutrilon komt overeen met ongeveer 5,3 liter vloeibare groeimelk.Het Voedingscentrum adviseert voor deze leeftijd 300 ml melkproducten per dag. Is je kindje 2 jaar of ouder? Kijk dan bij Nutrilon Peutermelk 5
€ 19,57
+
Nutrilon A.R. 2 Dieetvoeding Bij Spugen Vanaf 6 Maanden

Nutrilon A.R. 2 Dieetvoeding Bij Spugen Vanaf 6 Maanden

800gram
Nutrilon A.R. 2 is een voeding voor medisch gebruik. Geschikt vanaf 6 maanden bij spugen, als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding. Niet geschikt als enige voedingsbron. Gebruik Nutrilon A.R. 2 alleen onder medisch toezicht. Wil je Nutrilon A.R. 2 gebruiken? Overleg dan met je consultatiebureau of arts. Nutrilon A.R. 2 is niet geschikt voor prematuren. Let op (!) Nutrilon A.R. 2 heeft een aangepaste verpakking en zal gefaseerd worden uitgeleverd. Mogelijk ontvangt u tijdelijk een andere verpakking dan afgebeeld.- Bevat voorgekookt johannesbroodpitmeel- heeft een aangepaste eiwitverhouding- bevat omega-3-vetzuren, zoals ALA- ALA draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenenLeeftijd: vanaf 6 maandenIngrediëntenLactose (melk), plantaardige oliën (palmolie, kokosolie, koolzaadolie, zonnebloemolie, high oleic zonnebloemolie), magere melk, gedemineraliseerd wei (melk), galacto-oligosachariden (melk), 3,3% verdikkingsmiddel (johannesbroodpitmeel), wei concentraat (melk), calciumfosfaat, wei-eiwit (melk), visolie, fructo-oligosachariden, natriumcitraat, magnesiumchloride, calciumcarbonaat, kaliumcitraat, kaliumchloride, cholinechloride, olie van Mortierella alpina, L-ascorbinezuur, emulgator (sojalecithine), inositol, taurine, ijzersulfaat, L-tryptofaan, zinksulfaat, natrium L-ascorbaat, L-carnitine, cytidine 5’-monofosfaat, DL-α-tocoferylacetaat, uridine 5’-monofosfaat natrium zout, antioxidant (ascorbylpalmitaat), calcium D-pantothenaat, adenosine 5’-monofosfaat, inosine 5’-monofosfaat natrium zout, nicotinamide, guanosine 5’-monofosfaat natrium zout, kopersulfaat, DL-α-tocoferol, retinylpalmitaat, thiaminehydrochloride, pyridoxinehydrochloride, riboflavine, pteroylmonoglutaminezuur, kaliumjodide, mangaansulfaat, natriumseleniet, fytomenadion, D-biotine, cholecalciferol, cyanocobalamine.Allergie-informatieBevat: soja, melk, vis.
€ 24,81
+
Nutrilon 2 Pepti
gratis bezorgd plaatje

Nutrilon 2 Pepti

800gram
Nutrilon Pepti 2 is dieetvoeding met volledig geknipt koemelkeiwit. Dit betekent dat de koemelkeiwitten in deze voeding een speciale behandeling krijgen, ze worden in heel kleine stukjes geknipt. Zo herkent het lichaam ze niet als koemelkeiwit.Wettelijke benamingBabyvoedingGebruikGebruiksaanwijzing Belangrijk: volg altijd deze gebruiksaanwijzing. Aan onjuiste bereiding en bewaring zijn risico’s voor de gezondheid verbonden.1. Was je handen en zorg dat de fles en speen schoon zijn.2. Breng water aan de kook. Laat het gekookte water afkoelen tot handwarme temperatuur en schenk de benodigde hoeveelheid in de fles.3. Haal het bijgeleverde maatschepje (te vinden in het poeder) losjes door het poeder en strijk het af aan het afstrijkrandje.4. Voeg het juiste aantal maatschepjes toe aan het water in de fles.5. Draai de dop op de fles en schud totdat het poeder helemaal is opgelost.6. Controleer of de voeding niet te warm is door deze op de binnenkant van je pols te druppelen.7. Bewaring: • Sluit na gebruik de verpakking en bewaar deze op een koele en droge plaats. Na opening is de inhoud maximaal 4 weken houdbaar. • Bereide voeding is buiten de koelkast niet langer dan één uur houdbaar. • Gooi restjes voeding weg. • Tip: Bereide voeding kan 24 uur afgesloten in de koelkast bewaard worden. Het kan koud gegeven worden of voor gebruik opgewarmd worden in de magnetron of flessenwarmer. Inhoud800 GRSamenstelling / ingrediëntenIngrediënten : Maltodextrine, wei-eiwithydrolysaat (melk), plantaardige oliën (palmolie, kokosolie, koolzaadolie, high oleic zonnebloemolie, zonnebloemolie), galacto-oligosachariden (melk), calciumfosfaat, emulgator (mono- en diglyceriden van in spijsvetten voorkomende vetzuren veresterd met citroenzuur), fructo-oligosachariden, visolie, kaliumchloride, magnesiumwaterstoffosfaat, olie van Mortierella alpina, natriumchloride, cholinechloride, L-tyrosine, L-ascorbinezuur, inositol, taurine, natrium-L-ascorbaat, ijzersulfaat, zinksulfaat, L-carnitine, natriumcitraat, DL-α-tocoferylacetaat, uridine 5’-monofosfaat natrium zout, cytidine 5’-monofosfaat, calcium D-pantothenaat, adenosine 5’-monofosfaat, inosine 5’-monofosfaat natrium zout, nicotinamide, guanosine 5’-monofosfaat natrium zout, kopersulfaat, DL-α-tocoferol, retinylpalmitaat, riboflavine, thiaminehydrochloride, pyridoxinehydrochloride, kaliumjodide, pteroylmonoglutaminezuur, mangaansulfaat, retinylacetaat, natriumseleniet, fytomenadion, D-biotine, cholecalciferol, cyanocobalamine.Allergie-informatieBevat: vis melkVoedingswaardenDeze waarden gelden voor het bereide product.    Per 100 Milliliter     Energie     258 Kilojoule (68 Kilocalorie)     Zout     0.06 Gram     Vitamine B2 / Riboflavine     0.14 Milligram     L-carnitine     2 Milligram     Choline     15 Milligram     waarvan suikers     3.6 Gram     Vitamine B12 (Cyanocobalamine)     0.16 Microgram     Natrium     22 Milligram     Fosfor     49 Milligram     Zink     0.68 Milligram     Seleen     3.1 Microgram     Fluoride     0.006 Gram     waarvan meervoudig onverzadigd     0.5 Gram     Eiwitten     1.6 Gram     Vitamine B3 / Niacine     0.92 Milligram     Kalium/Potassium     90 Milligram     Chloride     53 Milligram     Arachidonzuur     17 Milligram     Wei-eiwit     1.6 Gram     Maltodextrine     0.3 Gram     Lactose     2.98 Gram     Voedingsvezel     0.6 Gram     Vitamine B11 / Foliumzuur     14 Microgram     Docosahexaeenzuur     17 Milligram     Molybdeen     6.1 Microgram     Vitamine E     1.2 Milligram     Vitamine B7 / Inositol     7 Milligram     Glucose     0.3 Gram     Vitamine K     4.5 Microgram     Vitamine B1 / Thiamine     0.07 Milligram     Vitamine C     8.5 Milligram     Jood     13 Microgram     waarvan verzadigd     1.5 Gram     Nucleotiden     2.4 Milligram     Linolzuur     428 Milligram     Alfa-linoleenzuur     51.9 Milligram     waarvan enkelvoudig onverzadigd     1.2 Gram     Chroom     6.1 Microgram     Vitamine A     60 Microgram     Vitamine B5 / Pantotheenzuur     0.557 Milligram     Vitamine H / Biotine     1.8 Microgram     Vet     3.2 Gram     Magnesium     7.6 Milligram     Koper     0.053 Milligram     Taurine     5.1 Milligram     Galactose in voedingsvezel     0.48 Gram     Vitamine D     1.7 Microgram     Vitamine B6 / Pyridoxine     0.044 Milligram     Calcium     79 Milligram     IJzer     1 Milligram     Mangaan     0.007 Milligram     Fructose in voedingsvezel     0.08 Gram     Koolhydraten     7.8 Gram
€ 45,01
+
Toon meer producten