main menu-icon
Filter op
Sorteer op
Orthica Dino D Druppels
 21%
korting
Orthica Dino D Druppels
25ml
Dino vitamine D druppels van Orthica is de juiste dosering vitamine D afgestemd op de levensfase van het kind (0-4 jaar). Het bevat een door de gezondheidsraad aanbevolen hoeveelheid vitamine D (10 mcg). In druppelvorm met anijssmaak om gemakkelijk in te nemen Zoek je een vitamine D voor de allerkleinsten? Dino D druppels bevatten een dosering vitamine D die afgestemd is op de eerste levensfase van een kind. Vitamine D wordt onder invloed van zonlicht in de huid aangemaakt. Toch is de voorziening van vitamine D voor baby’s en opgroeiende kinderen niet altijd voldoende, zelf niet als jouw kleintje vaak buiten speelt. Daarom raad de Gezondheidsraad aan om kinderen tot 4 jaar dagelijks 10 microgram extra vitamine D te geven in de vorm van een voedingssupplement. De Dino D druppels bevatten de door de gezondheidsraad aanbevolen dagelijkse dosering vitamine D, en kunnen als aanvulling op de voeding een goede optie zijn. Vitamine D is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen. Vitamine D heeft ook een positieve invloed op het immuunsysteem van kinderen. Dino D Druppels is gemakkelijk te doseren en heeft een neutrale smaak. De druppels kunnen eenvoudig door de (bij)voeding worden gemengd. De aanbevolen dosering is 4 druppels per dag.  De aanbevolen maximale dagdosering niet overschrijden. Geschikt voor baby’s en kinderen van 0 tot 4 jaar. Vanaf 4 jaar kan Dino D kauwtablet gebruikt worden. Per aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (4 druppels per dag). Samenstelling per dagdosering van 4 druppelsVitamine D3 (cholecalciferol)(400 IE) 10 mg 200% ADH**ADH - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
€ 14,35
€ 11,33
Vanaf 4 € 10,76 p/s
+
Orthica Dino D Kauw
 29%
korting
Orthica Dino D Kauw
120kt
Orthica Dino D kauwtabletten is speciaal voor kinderen ter ondersteuning van de weerstand. De voorziening van vitamine D vanuit voeding en zonlicht is niet altijd voldoende. Omdat uw kind te weinig binnen krijgt of niet genoeg buiten speelt. Met elke dag een Vitamine D, in smakelijke kauwtablet, krijgt uw kind ter aanvulling op de voeding voldoende vitamine D binnen ter ondersteuning van de weerstand. Zoek je een vitamine D voor kinderen? De voorziening van vitamine D vanuit zonlicht en voeding is niet altijd voldoende. Dino D Kauwtablet is dan een goede optie als aanvulling op de voeding. Dino D kauwtablet bevat per tablet 15 microgram vitamine D. Het tablet is gezoet met dextrose, een zoetstof van natuurlijke oorsprong. De tabletjes zijn gemakkelijk in gebruik en ook handig voor op reis. Vitamine D ondersteunt de afweer van het lichaam van kinderen en is van belang voor de samenstelling van de botten van kinderen. Met elke dag een Dino D kauwtablet krijgt je kind, ter aanvulling op de voeding voldoende vitamine D binnen ter ondersteuning van de weerstand. Neem de Dino D tijdens het eten. Het in de maaltijd aanwezige vet ondersteunt de opname van vitamine D. Vitamine D kauwtablet is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur, geur, en smaakstoffen. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar. DoseringDe aanbevolen dosering is 1 kauwtablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.
€ 15,00
€ 10,64
Vanaf 4 € 10,11 p/s
+
Orthica Dino Omega
Orthica Dino Omega
36stuks
Krijgt jouw kind voldoende omega 3-vetzuren EPA en DHA binnen via de voeding? Voor kinderen die geen of weinig vis eten kan visolie (EPA en DHA) een dagelijkse aanvulling zijn. Dino Omega 3 is een smakelijke kauwgel met een frisse citroen-limoensmaak. Deze kauwgel werd in onderzoek door kinderen als goed gewaardeerd!¹ Gemaakt met Concordix technologie De kauwgel met visolie is gemaakt door middel van een uniek proces: de Concordix technologie. Hierbij zijn kleine visolie druppeltjes ingekapseld in een gelatine basis. Dit zorgt voor een 44% betere opneembaarheid van EPA en DHA dan bij visolie in gangbare capsules. In een smaak waarderingsstudie onder 53 Nederlandse schoolkinderen (4-12 jaar) kreeg de kauwgel bovendien de beste score.   Waarom Dino Omega 3 Kauwgel? • Goed gewaardeerd door kinderen • Hoge dosering (335 mg) omega 3-vetzuren per kauwgel • Hoge dosering DHA per kauwgel (250 mg) • DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen² • DHA is goed voor het gezichtsvermogen² • In smakelijke kauwgel met citroen- limoensmaak. • Rispt niet op, geen vissmaak door Concordix Technologie • Betere opneembaarheid ten opzichte van capsules door Concordix Technologie • Makkelijk in te nemen zonder water • Suikervrij (bevat natuurlijke zoetstoffen: erythritol en xylitol)   Visolie van Orthica voldoet aan strenge kwaliteits- en duurzaamheidsvoorwaarden. Lees hier meer over de kwaliteit van een Orthica visoliesupplement. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar.   ¹Maris van D.,  Neaum H., Research Report Children’s Preference for Fish-Oil Supplements ²Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.
€ 18,95
€ 18,94
Vanaf 2 € 17,42 p/s
+
Orthica Dino Minerals Kauwtabletten
 25%
korting
Orthica Dino Minerals Kauwtabletten
90stuks
Dino Minerals is een uitgebreid mineralensupplement in smakelijke kauwtablet. Dino Minerals heeft een lekkere frambozensmaak en heeft de vorm van een grappig dinosaurusei. De kauwtablet bevat naast calcium en magnesium ook vitamine D, jodium, ijzer, selenium en zink. Vitamine D en calcium zijn nodig voor een normale botgroei en botontwikkeling van kinderen. IJzer is goed voor de intelligentie en geheugenfunctie en jodium draagt bij aan een normale groei van kinderen. Selenium en zink zorgen mede voor een goede weerstand. Kinderen zijn geen volwassenen. De doseringen die in voedingssupplementen voor volwassenen worden toegepast, zijn over het algemeen niet geschikt voor kinderen. Dino Minerals is daarom speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf drie jaar. Hoofdingrediënt mineralen, vitamine D (cholecalciferol) Ingrediënten Per dagdosering (twee kauwtabletten): Mineralen (elementaire hoeveelheid) calcium (-carbonaat, -citraat) 200 mg magnesium (-carbonaat, -citraat, -lactaat) 114 mg jodium (kaliumjodide) 50 mcg ijzer (-fumaraat) 4 mg selenium (natriumseleniet, l-selenomethionine) 25 mcg zink (-citraat) 3 mg Vitaminen vitamine D3 (cholecalciferol) (400 IE) 10 mcg Volledige samenstelling: mineralen, dextrose, kleurstof (rode bietenpoeder), antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide, magnesiumstearaat), framboosaroma, smaakversterker (citroenzuur), zoetstof (thaumatine, steviolglycoside), vitaminen. Bevat géén gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.
€ 26,25
€ 19,47
Vanaf 2 € 18,89 p/s
+