main menu-icon
Filter op
Sorteer op
Orthica Orthiflor Kauw
 21%
korting
Orthica Orthiflor Kauw
60ktabl
Orthica Orthiflor Kauw is een probiotica in smakelijke kauwtabletten. Met 6 verschillende bacteriestammen. Vitamine D3 ondersteunt de weerstand. Geschikt vanaf 3 jaar. Zoek je een gemakkelijk probioticum voor dagelijks gebruik, voor onderweg of voor op reis? Orthiflor Kauw is een smakelijk kauwtablet dat bedoeld is voor het hele gezin. De handige kauwtablet bevat levensvatbare bacteriën uit 6 bacteriestammen. Dit soort bacteriën krijgen we al sinds mensenheugenis via de voeding binnen. Je vindt ze in grote getale in producten als yoghurt, soja, zuurkool en bier. De kauwtablet heeft een lekkere zwarte bessensmaak en is gezoet met de natuurlijke zoetstof xylitol. Geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar, ook voor vegetariërs. Ter ondersteuning van de weerstand bevat Orthiflor Kauw vitamine D3. Orthiflor Kauw is gemakkelijk in gebruik, want er is geen water nodig voor inname. De aanbevolen dosering is 1 kauwtablet per dag, met een maximale dosering van 2 kauwtabletten per dag (voor een korte periode. Overschrijd de maximale dosering niet. Orthiflor Kauw neem je het liefst op een lege maag, bijvoorbeeld voor het ontbijt of ’s avonds vlak voor het slapen gaan. Orthiflor Kauw is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. DoseringAanbevolen dosering: 1 kauwtablet per dag. Bij voorkeur innemen op een lege maag. De maximale dosering is 2 kauwtabletten per dag, tenzij anders geadviseerd. WaarschuwingenOvermatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
€ 30,25
€ 23,88
Vanaf 2 € 22,69 p/s
+
Orthica Dino D Kauw
 29%
korting
Orthica Dino D Kauw
120kt
Orthica Dino D kauwtabletten is speciaal voor kinderen ter ondersteuning van de weerstand. De voorziening van vitamine D vanuit voeding en zonlicht is niet altijd voldoende. Omdat uw kind te weinig binnen krijgt of niet genoeg buiten speelt. Met elke dag een Vitamine D, in smakelijke kauwtablet, krijgt uw kind ter aanvulling op de voeding voldoende vitamine D binnen ter ondersteuning van de weerstand. Zoek je een vitamine D voor kinderen? De voorziening van vitamine D vanuit zonlicht en voeding is niet altijd voldoende. Dino D Kauwtablet is dan een goede optie als aanvulling op de voeding. Dino D kauwtablet bevat per tablet 15 microgram vitamine D. Het tablet is gezoet met dextrose, een zoetstof van natuurlijke oorsprong. De tabletjes zijn gemakkelijk in gebruik en ook handig voor op reis. Vitamine D ondersteunt de afweer van het lichaam van kinderen en is van belang voor de samenstelling van de botten van kinderen. Met elke dag een Dino D kauwtablet krijgt je kind, ter aanvulling op de voeding voldoende vitamine D binnen ter ondersteuning van de weerstand. Neem de Dino D tijdens het eten. Het in de maaltijd aanwezige vet ondersteunt de opname van vitamine D. Vitamine D kauwtablet is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur, geur, en smaakstoffen. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar. DoseringDe aanbevolen dosering is 1 kauwtablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.
€ 15,00
€ 10,64
Vanaf 4 € 10,11 p/s
+
Orthica Dino Minerals Kauwtabletten
 25%
korting
Orthica Dino Minerals Kauwtabletten
90stuks
Dino Minerals is een uitgebreid mineralensupplement in smakelijke kauwtablet. Dino Minerals heeft een lekkere frambozensmaak en heeft de vorm van een grappig dinosaurusei. De kauwtablet bevat naast calcium en magnesium ook vitamine D, jodium, ijzer, selenium en zink. Vitamine D en calcium zijn nodig voor een normale botgroei en botontwikkeling van kinderen. IJzer is goed voor de intelligentie en geheugenfunctie en jodium draagt bij aan een normale groei van kinderen. Selenium en zink zorgen mede voor een goede weerstand. Kinderen zijn geen volwassenen. De doseringen die in voedingssupplementen voor volwassenen worden toegepast, zijn over het algemeen niet geschikt voor kinderen. Dino Minerals is daarom speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf drie jaar. Hoofdingrediënt mineralen, vitamine D (cholecalciferol) Ingrediënten Per dagdosering (twee kauwtabletten): Mineralen (elementaire hoeveelheid) calcium (-carbonaat, -citraat) 200 mg magnesium (-carbonaat, -citraat, -lactaat) 114 mg jodium (kaliumjodide) 50 mcg ijzer (-fumaraat) 4 mg selenium (natriumseleniet, l-selenomethionine) 25 mcg zink (-citraat) 3 mg Vitaminen vitamine D3 (cholecalciferol) (400 IE) 10 mcg Volledige samenstelling: mineralen, dextrose, kleurstof (rode bietenpoeder), antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide, magnesiumstearaat), framboosaroma, smaakversterker (citroenzuur), zoetstof (thaumatine, steviolglycoside), vitaminen. Bevat géén gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.
€ 26,25
€ 19,47
Vanaf 2 € 18,89 p/s
+