main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


MERKEN C-E

Cacharel Noa Eau De Toilette Vapo Vrouw

109 5 5 1
|
Cacharel Noa Eau De Toilette Vapo Vrouw
 22%
korting
Kies je Inhoud
100ml
30ml
€ 41,50
€ 32,26
Aantal:
-
+
Vanwege het coronavirus iets langere levertijd op al onze producten.

Voorraad: 20

Productomschrijving

Cacharel Noa Eau De Toilette Vapo Vrouw

Heerlijke geur voor romantische gelegenheden

Cacharel Noa Eau De Toilette Vapo Fm laat je fonkelen en is een van de meest populairste vrouwen geuren. De lichtgevende parel die in het flesje drijft lokt je naar deze geur toe. Laat je fascineren door deze parel en laat je betoveren door dit heerlijke vrouwen parfum. Noa neemt je mee naar de sprookjesachtige wereld van bewonderingen en betoveringen.

Een geur als de toetreding tot een magische wereld: witte musktonen komen samen met vibrerende koriander, stralende pioenroos en de liefkozende warmte van benzoë. Een geur die vertelt over vrouwelijkheid, wijsheid en hoop. Noa - de geur van inspiratie.

Geurnoot: bloemig, fruitig

Afmetingen

Hoogte: 7.2 cm
Breedte: 6.8 cm
Diepte: 7 cm

Lees meer
Cacharel Noa Eau De Toilette Vapo Vrouw
Cacharel Noa Eau De Toilette Vapo Vrouw
€ 32,26