main menu-icon
MERKEN L-Q

Marc Jacobs Daisy Love Eau De Toilette

|
Marc Jacobs Daisy Love Eau De Toilette

Productomschrijving

Marc Jacobs Daisy Love Eau De Toilette

Onmiskenbaar vrouwelijk, met een jeugdige maar verfijnde compositie. Daisy Love vult de lucht met stralende bloemige noten en sprankelende gourmand-twists die het gelukzalige gevoel oproepen van het staren naar de weerspiegeling van de zon in de oceaan, onder een blauwe hemel. Een heldere uitbarsting van gekristalliseerde gele bosbraam mengt zich samen met de zonnige en florale ‘Daisy’ bloemblaadjes en de warme combinatie van kasjmiermusk en drijfhout zorgen samen voor een verfijnde en memorabele basis.

Topnoten: gekristalliseerde, gele bosbraam;
Hartnoten: daisy bloemblaadjes;
Basisnoten: kasjmiermusk, drijfhout.

Het eau de toilette Daisy Love van het merk Marc Jacobs is de belichaming van een absolute liefde voor het leven. Omring jezelf met het bedwelmende gevoel van liefde en geluk met deze unieke geur voor vrouwen.

- frisse florale, houtige geur
- voor de jeugdige, optimistische vrouw
- geschikt om dagelijks te dragen

Samenstelling van de geur
De topnoten van de geur bekoren je met een sappig fruitakkoord van moerbeien. De hartnoten worden gevormd door het tere madeliefje dat sensueel de houtige noten en de kasjmiermuskus van de basis aanvult.

Het verhaal van de geur
Daisy Love, dat in 2018 op de markt gebracht werd, is een moderne interpretatie van de legendarische geur Daisy. Het is een antwoord op het verlangen van de jonge generatie naar vrijheid, uitbundigheid en individualiteit. Net zoals de voorganger is ook Daisy Love ontstaan onder toezicht van de beroemde parfumeur Albert Morillas.

Lees meer
Marc Jacobs Daisy Love Eau De Toilette
Marc Jacobs Daisy Love Eau De Toilette
€ 41,70