main menu-icon
MERKEN R-Z

Valentino Valentina Eau De Parfum

2 4 4 4
|
Valentino Valentina Eau De Parfum
Kies je Inhoud
30ml
50ml
50ml
€ 66,96
Aantal:
-
+
2-4 werkdagen

Productomschrijving

Valentino Valentina Eau De Parfum

 

Valentino Valentina is een ode aan klassieke schoonheden die zich niet laten inhalen door de tijd. Sterker nog, zij blijven op de tijd vooruit lopen. De Valentino-vrouw herken je aan haar magische en mysterieuze voorkomen. Zij is verleidelijk, onvoorspelbaar en lichtvoetig. Zij hult zich in sluike outfits die haar onberispelijke figuur accentueren en perfect afgewerkt zijn.

Eau de Parfum
Valentina is een prachtig en verfijnd bloemenboeket als symbool van couture en distinctie. Jasmijn, tuberoos en oranjebloesem uit Amalfi zijn gecombineerd met de frisheid van bergamot uit Calabrië met een vleugje witte Alba truffel. Ontdek de on top sporen van wilde aardbeien en laat u verleiden door de warme en sensuele noten van cederhout vermengd met amber.

De flacon
De flacon is een echte eyecatcher: Duidelijk komt het Valentino embleem naar voren: drie bloemen in tinten die telkens in de collecties van het modehuis terug te vinden zijn. De flacon laat op vakkundige wijze de tegenstrijdigheden van het modehuis Valentino zien: ondeugend en onschuldig, terughoudendheid en durf.

Valentino’s muze
Valentino heeft voor haar beeldschone campagne niemand minder dan Freja Beha weten te strikken. Het Deense topmodel vertolkt de rol van Valentino’s muze op een verbluffend gracieuze wijze.


 

Lees meer
Valentino Valentina Eau De Parfum
Valentino Valentina Eau De Parfum
€ 66,96