main menu-icon

Issey Miyake Nuit D'issey Eau De Parfum

Helaas...

Dit product is niet meer leverbaar

Nee verkopen doen we niet graag. Maar soms kunnen we niet anders. Het product dat je zoekt, kunnen wij je helaas niet meer leveren, ook niet op korte termijn.

Productomschrijving

In 2014 opent Issey Miyake voor ons de deuren van de nacht met een krachtig en mysterieus karakter. Nuit d'Issey is leerachtig, houtig en fris. Een nieuwe mannengeur ergens op de grens tussen spanning en aantrekkingskracht. Nuit d'Issey geeft de man die de geur draagt karakter, charisma en stijl.

Nuit d'Issey is de nieuwe mannengeur van Issey Miyake. De fles is gekleurd in het zwart om de nacht te vertegenwoordigen, de belangrijkste inspiratiebron voor deze editie. De samenstelling is een bosrijke-kruide met een lederen ruggengraat. Het wordt ook wel omschreven als een scherpe, heldere en mysterieuze ode aan hout.

De Nuit d’Issey Parfum van Issey Miyake laat ons nog dieper in de nacht onderdompelen. Een geur zo hypnotiserend en intens als de volle maan. Een houtachtige, leerachtige en intense geur: een olfactorische herinterpretatie van het Nuit d'Issey thema.

Topnoot: grapefruit.
Hartnoten: leer en vanilla.
Basisnoten: absolute tonkaboon en patchouli.