main menu-icon
Filter op
Sorteer op
Pharma Nord BioActive Uniqinol Q10 50mg Capsules
gratis bezorgd plaatje
 25%
korting

Pharma Nord BioActive Uniqinol Q10 50mg Capsules

150caps
BioActive Uniqinol bevat co-enzym Q10 met een buitengewoon hoge opneembaarheid en vitamine CBioActive Uniqinol is zeer populair in alle landen waar het werd geïntroduceerd vanwege de krachtige werking en grote veiligheid van het product.Pharma Nord kan de goede opneembaarheid en hoge kwaliteit voor zowel de gewone als de actieve Q10 aantonen.Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen, die een garantie zijn voor kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid.Met vitamine C om de energieproductie in de lichaamscellen te ondersteunen en vermoeidheid tegen te gaan.Zodra Q10 door het lichaam is opgenomen wordt het grootste deel van de normale vorm omgezet in de actieve vorm. Bij jonge en gezonde mensen heeft 90-95% van de aanwezige Q10 de actieve vorm. Het lichaam is in principe in staat om normale Q10 te activeren, maar dit vermogen neemt gewoonlijk af bij het ouder worden. De Q10 in dit product is al geactiveerd en kan daarom onmiddellijk en vrijwel volledig door het lichaam worden opgenomen en benut.1 capsule bevat:                  % ADHCo-enzym Q10 als Ubiquinol      50 mg            Vitamine C                12 mg   15%ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid                   Gebruik:Minimaal 50 mg per dag. In geval van bijzondere behoefte 100-200 mg per dag, tenzij anders geadviseerd.Bij voorkeur tijdens/ direct na de maaltijd in z'n geheel innemen.Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
€ 64,95
€ 48,37
Vanaf 3 € 45,95 p/s
+
Pharma Nord Bio-B Complex Tabletten
 25%
korting

Pharma Nord Bio-B Complex Tabletten

60tabl
Een krachtig vitamine-B-complexBio-B-Complex bevat 8 verschillende B-vitaminen, ook wel het B-complex genoemd. De B-vitaminen staan in wisselwerking met elkaar in het lichaam. Omdat Bio-B-Complex het hele spectrum aan B-vitaminen bevat, is het supplement zeer geschikt om een voldoende inname te verzekeren. B-vitaminen zijn van essentieel belang voor verschillende delen van het lichaam, waaronder het haar, de huid, de ogen, de lever, het zenuwstelsel, enzovoort. Het supplement bevat ook de meest essentiële B-vitamine, foliumzuur, dat aanbevolen wordt voor zwangere vrouwen en alle vrouwen die zwanger willen worden.Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen1 tablet bevat:                        % ADHVitamine B1 (thiaminehydrochloride)         7 mg     636%Vitamine B2 (riboflavine)                8 mg      571%Vitamine B3 (nicotinamide & nicotinezuur)   50 mg NE     313%Vitamine B5 (calcium-D-pantothenaat)          25 mg        417%Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride)       10 mg        714%Biotine B7 (D-biotine)                     300 µg      600%Folaat B9 (pteroylmonoglutaminezuur)       400 µg      200%Vitamine B12 (cyanocobalamine)                  5 µg        200%ADH = Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidGebruik:1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd.Bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in z'n geheel innemen.Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
€ 9,99
€ 7,44
+
Pharma Nord Bio-Seleen + Zink Tabletten

Pharma Nord Bio-Seleen + Zink Tabletten

90tabl
Al meer dan vijfentwintig jaar op de markt!Pure, organisch gebonden seleniumgist (SelenoPrecise), zink en de vitaminen A, B6, C en E•    Uitgebalanceerd antioxidantencomplex•    Goed voor het functioneren van kraakbeen en botten•    Goed voor de huid, slijmvliezen en gezichtsvermogen•    Voor een normaal functionerend immuunsysteem•    Draagt bij aan de bescherming tegen oxidatieve stress•    Goed voor het normaal functioneren van zenuwsysteem•    Ondersteunt een normaal zuur-base-evenwicht•    Ondersteunt een normaal gezichtsvermogen•    Goed voor verminderen van vermoeidheid•    Al 25 jaar aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten•    Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen1 tablet bevat:               % ADHselenium (organisch)     100 μg           182%zink (zink-gluconaat)    15 mg           150%vitamine A           800 μg RE      100%vitamine B6            2 mg          143%vitamine C             90 mg           113%vitamine E            15 mg α-TE      125%ADH = Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidGebruik:1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd.Bij voorkeur tijdens/na de warme maaltijd in z'n geheel innemen.Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar.Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
€ 20,99
Vanaf 4 € 19,90 p/s
+
Pharma Nord Bio Melatonine 3mg

Pharma Nord Bio Melatonine 3mg

30tabl
Melatonine Pharma Nord is bedoeld voor de behandeling van jetlag bij volwassen. Het bevat 3 mg zuivere melatonine van farmaceutische kwaliteit. Dit geneesmiddel wordt onder streng toezicht van de gezondheidsautoriteiten geproduceerd door Pharma Nord in Denemarken. Gebruik Neem na aankomst op de bestemming 1 tablet (3 mg) op de normale slaaptijd. De dosis kan verhoogd worden tot 2 tabletten (6 mg) die tegelijkertijd worden ingenomen als 1 tablet de symptomen niet verlicht. Gebruik Melatonine Pharma Nord niet vóór 20.00 uur of na 04.00 uur plaatselijke tijd. Gedurende 2 uur vóór en na inname van Melatonine Pharma Nord niet eten. Gebruik van alcohol wordt afgeraden bij het gebruik van Melatonine Pharma Nord. Melatonine Pharma Nord mag maximaal voor 16 behandelingsperioden per jaar worden gebruikt.IngrediëntenMagnesiumstearaat, Colloïdaal siliciumdioxide, watervrij, Maltodextrine, Microkristallijne cellulose, Croscarmellose-natrium. Filmomhulling: hypromellose.WaarschuwingenVoor oraal gebruik. De tabletten in hun geheel doorslikken met vloeistof.Lees voor gebruik de bijsluiter.Niet gebruiken als u overgevoelig bent voor de actieve stof of één van de hulpstoffen.Buiten zicht en bereik van kinderen houden.Er zijn wat de temperatuur betreft geen bijzondere aanwijzingen voor het bewaren van dit medicijn.In de originele verpakking bewaren om het medicijn tegen licht te beschermen.Zwangere vrouwen of vrouwen in de vruchtbare leeftijd die geen anticonceptie gebruiken wordt afgeraden om Melatonine Pharma Nord te gebruiken. Gebruik het middel niet als u borstvoeding geeft.
€ 20,99
Pharma Nord BioActive Uniqinol Q10 100mg Capsules
gratis bezorgd plaatje
 29%
korting

Pharma Nord BioActive Uniqinol Q10 100mg Capsules

150caps
BioActive Uniqinol bevat co-enzym Q10 met een buitengewoon hoge opneembaarheid en vitamine C•  BioActive Uniqinol is zeer populair in alle landen waar het werd geïntroduceerd vanwege de krachtige werking en grote veiligheid van het product.•  Pharma Nord kan de goede opneembaarheid en hoge kwaliteit voor zowel de gewone als de actieve Q10 aantonen.•  Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen, die een garantie zijn voor kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid.•  Met vitamine C om de energieproductie in de lichaamscellen te ondersteunen en vermoeidheid tegen te gaan. Zodra Q10 door het lichaam is opgenomen wordt het grootste deel van de normale vorm omgezet in de actieve vorm. Bij jonge en gezonde mensen heeft 90-95% van de aanwezige Q10 de actieve vorm. Het lichaam is in principe in staat om normale Q10 te activeren, maar dit vermogen neemt gewoonlijk af bij het ouder worden. De Q10 in dit product is al geactiveerd en kan daarom onmiddellijk en vrijwel volledig door het lichaam worden opgenomen en benut.1 capsule bevat:              ADH%Co-enzym Q10 als Ubiquinol      100 mg            Vitamine C                       12 mg  15%ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid                  Gebruik:Minimaal 50 mg per dag. In geval van bijzondere behoefte 100-200 mg per dag, tenzij anders geadviseerd.Bij voorkeur tijdens/ direct na de maaltijd in z'n geheel innemen.Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.</p
€ 129,95
€ 91,83
Vanaf 2 € 87,24 p/s
+
Pharma Nord Bio-Marine Capsules
 25%
korting

Pharma Nord Bio-Marine Capsules

150caps
•    Sterk geconcentreerd visolieproduct met 70% omega-3 vetzuren•    Omega-3 in de vorm van makkelijk opneembare vrije vetzuren•    De visolie is gecombineerd met vitamine B12  en folaat die van belang zijn voor het hart- en vaatstelsel vanwege hun rol bij de homocysteïne-stofwisseling, een normaal functioneren van de zenuwen en het immuunsysteem. Daarnaast dragen ze ook bij aan een normaal psychologisch functioneren en het verminderen van vermoeidheid•    Zuivere visolie die ver onder de toegestane grens voor vervuiling blijft•    50% beter opneembaar door vrije vetzuren•    Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen1 capsule bevat:                         % ADHvisolie (vrije vetzuren)           500 mg            omega- 3 vetzuren  (70%)          350 mg            waarvan: EPA (Eicosapentaeenzuur)  190 mg             DHA (Docosahexaeenzuur)             110 mg            Hoeveelheid EPA+DHA is samen 300 mg per capsule,       voldoende voor verkrijgen gunstig effect                  vitamine B9 (folaat)               100 mcg           50%vitamine B12 (cyanocobalamine)       1 mcg          40%ADH = Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidGebruik:1-3 capsules per dag, tenzij anders geadviseerd.De Gezondheidsraad adviseert dagelijks 450 mg EPA+DHA in te nemen.Bij voorkeur tijdens/na de warme maaltijd in z'n geheel innemen.Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
€ 28,95
€ 21,56
Vanaf 3 € 20,48 p/s
+
Pharma Nord Bio quinon Q10 Gold 100 mg
gratis bezorgd plaatje
 25%
korting

Pharma Nord Bio quinon Q10 Gold 100 mg

150caps
Toepassing van Pharma Nord Bio-Quinon Q10 GOLD 100 mg: Het co-enzym Q10 is een in vetoplosbare stof die moeilijk in het lichaam wordt opgenomen. Pharma Nord heeft in de loop der jaren een speciale methode ontwikkeld om de Q10 toch goed in het lichaam opgenomen te krijgen. Door een speciale oplossing in plantaardige olie van de best verkrijgbare kwaliteit Q10 en een uniek proces van verhitting en afkoeling is Bio-Quinon Q10 uitstekend opneembaar. Naast Q10 bevat dit supplement ook vitamine B2 (riboflavine). Dit combinatiepreparaat van riboflavine en Q10 draagt o.a. bij tot:- vermindering van vermoeidheid en moeheid- normaal energieleverend metabolisme- instandhouding van normale rode bloedcellen en slijmvliezen- normale werking van het zenuwstelsel- bescherming van cellen tegen oxidatieve schade Samenstelling van Pharma Nord Bio-Quinon Q10 GOLD 100 mg:1 capsule bevat:Co-enzym Q10 (ubiquinon) 100 mgRiboflavin (vitamin B2) 1,4 mg Opgelost in plantaardige olie In zachte gelatinecapsules. Ingrediënten van Pharma Nord Bio-Quinon Q10 GOLD 100 mg:Sojaolie, gelatine, Co-enzym Q10 (ubiquinon), glycerol, gezuiverd water, d-a-tocoferol, vitamine B2 (riboflavine), ijzeroxide, riboflavine. Gebruik van Pharma Nord Bio-Quinon Q10 GOLD 100 mg:1 capsule per dag, tenzij anders geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in zijn geheel innemen.   Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
€ 109,95
€ 81,90
Vanaf 2 € 77,81 p/s
+
Toon meer producten