main menu-icon
Filter op
Sorteer op
Purasana Aloe Vera Drinkgel Bio

Purasana Aloe Vera Drinkgel Bio

1ltr
Purasana Aloë Vera Drinkgel is een drinkbare gel gewonnen uit de Aloë Vera vetplant, bekend om de helende eigenschappen en de hydraterende werking. Sap en gel van de Aloë Vera plant wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de goede invloed op ons lichaam, huid en haar. Het werkt reinigend, verzachtend bij oprispingen, een luie dikke darm, gasvorming en een opgeblazen gevoel en draagt bij aan de bevordering van de spijsvertering en de afvoer van afvalstoffen. De gel blijft langer in de darm-en maagwand waardoor de werkende stoffen langer de tijd krijgen hun werk te doen. De verwerking van de Aloë Vera drinkgel is tot stand gebracht middels ‘cold process’; er wordt geen gebruik gemaakt van verhitting of pasteurisatie op hoge temperatuur. Hierdoor smaakt het product beter en behoudt het de actieve bestanddelen en er zijn daarnaast geen conserveringsmiddelen of suiker aan toegevoegd.   Purasana Aloë Vera Drinkgel:- met helende eigenschappen en hydraterende werking - werkt reinigend en verzachtend - draagt bij aan de spijsvertering en de afvoer van afvalstoffen - gel blijft langer in de darm-en maagwand - gemaakt zonder verhitting - geen toevoeging van conserveringmiddelen of suiker   Hoe te gebruiken? Neem twee keer per dag twee soeplepels aan aloë vera drinkgel. Schenk het sap in een glas en drink het dan op. Doe dit gedurende vier weken. Daarna twee tot drie soeplepels aloë vera gel per dag als onderhoud. U kunt het sap verdunnen met vruchtensap. Bewaar het Purasana Aloë vera sap na het openen in de koelkast. De aanbevolen dosis niet overschrijden.   Waarschuwingen Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Bij zwangerschap of borstvoeding uw arts raadplegen. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.
€ 12,90
Vanaf 3 € 12,26 p/s
+
Purasana Clean & Green Bio Vitamin B12 Tabletten

Purasana Clean & Green Bio Vitamin B12 Tabletten

90tabl
Met 100% natuurlijke vitamine B12Purasana Clean & Green Vitamin B12 is een voedingssupplement op basis van 100% natuurlijke vitamine B12 gewonnen uit het extract van Chlorella en Shiitake. Vitamine B12 draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en de vermindering van vermoeidheid en moeheid.B12 is voornamelijk te vinden in dierlijke producten. Daarom is het voor vegetariërs en veganisten extra belangrijk te letten op de inname van vitamine B12. Daarnaast is vitamine B12 ook van belang bij het ouder worden. Vanaf ongeveer het 60e levensjaar verloopt de opname van vitamine B12 door het spijsverteringskanaal vaak minder efficiënt. Dit komt omdat vitamine B12 alleen wordt opgenomen wanneer het is gekoppeld aan het stofje intrinsic factor. Dit stofje is een bestandsdeel van maagsap. De productie van maagsap neemt af wanneer u ouder wordt waardoor vitamine B12 ook minder goed wordt opgenomen.Purasana Clean & Green is uniek omdat het 100% vegan, clean, green en biologisch is. De supplementen zijn plantaardig, natuurlijk en gemaakt van biologische grondstoffen. Dat betekent geen gelatine, glansstoffen, conserveermiddelen of siliciumdioxide. Daarnaast zijn de supplementen vrij van gluten, lactose en soja. Het deksel is van Vegemat. Dat is een biologisch afbreekbaar materiaal op compleet plantaardige basis, dat na zes maanden helemaal is gecomposteerd. De verpakking bestaat verder uit gerecycled karton. Het label is gemaakt van ecologisch papier en bedrukt met plantaardige inkt.Dosering2 tabletten voor de maaltijd met een glas water innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten                RI*Vitamine B12    50 mcg        2000%* Referentie innameIngrediëntenChlorella vulgaris Beijerinck poeder*, shiitake-extract* (Lentinula edodes (Berb,) Pegler – 0,1% vitamin B12)* biologische teeltWaarschuwingenBuiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
€ 15,61
Vanaf 3 € 14,83 p/s
+
Purasana Ravintsara Bio

Purasana Ravintsara Bio

10ml
Purasana Etherische Olie Ravintsara is een 100% natuurlijke etherische olie van biologische oorsprong. De olie wordt door middel van stoomdestillatie gewonnen uit de bladeren van de kamferboom Ravintsara uit Madagascar. Deze pure olie is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde aromatische extracten van uitstekende kwaliteit voor een optimaal effect op lichaam en geest. Deze Ravintsara-olie is vrij van chemische bewaarmiddelen, synthetische parfums en kleurstoffen en is bovendien dierproefvrij. Te gebruiken als bad- of massageolie. Purasana Etherische Olie Ravintsara:- 100% natuurlijke etherische olie- zorgvuldig geselecteerde aromatisch extract- geschikt om aan een bad- of massageolie toe te voegen- zonder chemische bewaarmiddelen, synthetische parfums en kleurstoffen Hoe te gebruiken?Badolie: Omdat etherische oliën van nature niet oplosbaar zijn in water, is het vermengen met een badschuim of basisolie aan te raden. Om zo te genieten van een optimale verspreiding van het product. Gebruik:Meng 5 druppels in 10 ml badschuim of basisolie (zoals zoete amandelolie), giet vervolgens in een bad met warm water. Massageolie: Door de krachtige en sterk geconcentreerde stoffen, worden de meeste etherische oliën gewoonlijk vermengd met een plantaardige basisolie alvorens het product op de huid wordt aangebracht. Slechts enkele etherische oliën worden zuiver op de huid aangebracht. Gebruik: Meng 5 druppels in 10 ml neutrale plantaardige olie zoals zoete amandelolie, jojoba-, hazelnoten- of macadamiaolie. WaarschuwingenDe etherische oliën zijn niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar en voor vrouwen tijdens een zwangerschapsperiode of bij het geven van borstvoeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
€ 9,56
+
Toon meer producten