main menu-icon
ERECTIEPILLEN

Orgalang Capsules

5 4 5 1
|
Orgalang Capsules
 34%
korting
60caps
€ 41,08
€ 27,07
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Orgalang Capsules

Orgalang biedt ondersteuning bij een vroegtijdige zaadlozing voor een fijner liefdesleven

Nooit meer een vroegtijdige zaadlozing met Orgalang.

Orgalang helpt mannen om weer controle te krijgen over het moment waar op ze een orgasme willen hebben.
Mannen die te vroeg klaarkomen vinden dat zelf meestal zeer teleurstellend. Niet alleen omdat ze het gevoel hebben geen controle te hebben over het liefdesspel maar vooral omdat daarmee het liefdesspel eindigt.

Liefdesspel verlengen
Als twee mensen elkaar beminnen en aandacht geven ervaren zij dat als prettig. Dat gevoel willen ze vasthouden omdat het juist om deze aandacht en dit speciale moment draait.
Orgalang zorgt dat je langer van dat moment kunt genieten. Door Orgalang kan het samenzijn worden verlengt zodat beide partners hier een heerlijk voldaan gevoel aan over houden.

De capsules van Orgalang zijn met zorg samengesteld om een vroegtijdige zaadlozing aan te pakken. Dit product geeft je lichaam ondersteuning om het weer in balans te brengen en zorgt er met name voor dat een snelle zaadlozing tot het verleden behoort. Daardoor kunnen u en uw partner weer uitgebreid genieten van een seksuele activiteit.

Een vroegtijdige zaadlozing is vaak voor de man niet prettig en ook de vrouw ervaart minder plezier. Het uitstellen van de ejaculatie zorgt voor meer genot en komt de relatie ten goede.

Gebruik:

Dagelijks voor het slapen gaan 2 capsules innemen met voldoende water. Na 1 tot 2 weken zal er al een merkbare vooruitgang zijn. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Werkzame stoffen:

Het hoofdbestanddeel van Orgalang is L-tryptofaan, één capsule Orgalang bevat 500mg L-tryptofaan. Dit is een natuurlijke en lichaamseigen aminozuur.

Afmetingen

Hoogte: 10 cm
Breedte: 7 cm
Diepte: 6 cm

Lees meer
Orgalang Capsules
Orgalang Capsules
€ 27,07