main menu-icon
GLIJMIDDEL

Mister B Glijmiddel Glide

|
Mister B Glijmiddel Glide
250ml
€ 20,70
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: 1

Productomschrijving

Mister B Glijmiddel Glide

Goed schudden voor gebruik maximaliseren EFFECT

Op veler verzoek heeft Mister B zijn favoriete siliconen glijmiddel Mister B GLIDE genomen en voegde een ontspannen en desensibilisatie stof, waardoor een pijnloze penetratie te vergemakkelijken.  Door toevoeging Laureth-9 (het chemische equivalent van extract van kruidnagel) aan de GLIDE-formule wordt Mister B GLIDE Extreme geboren.

Het gebruik van Mister B GLIDE Extreme vanwege de ontspannende en desensibilisatie eigenschappen, zal ervoor zorgen dat vooral het eerste moment van de initiële penetratie (bijvoorbeeld bij grote speelgoed) gemakkelijker te hanteren, minder intens.  Laureth-9, hoewel desensibilisatie, is niet een harde kern verdovingsmiddel dat is goed, omdat het nog steeds zorgt voor voldoende gevoel en sensatie, zodat je weet wat er gaande is en kunnen genieten van het heerlijke gevoel van wordt gevuld.

Vanwege de eigenschappen, Mister B GLIDE Extreme is ook een prachtige alle doeleinden glijmiddel als u gevoelig voor voortijdige ejaculatie bent of gewoon, als u graag een lange tijd FxXx voordat u komt, want het werkt ook als vertragend middel.

Mister B GLIDE Extreme is een medische klasse siliconen glijmiddel.  Condooms, duurzaam, olie en vet vrij en natuurlijk: zijdezacht en zeer looooooong duren.  Niet getest op dieren en geen dierlijke producten bevatten. Last but not least: dermatologisch getest zo fijn.

Afmetingen

Hoogte: 12 cm
Breedte: 6 cm
Diepte: 5 cm

Lees meer
Mister B Glijmiddel Glide
Mister B Glijmiddel Glide
€ 20,70