main menu-icon

Love Play Massagekaars Square Seduction

Helaas...

Dit product is niet meer leverbaar

Nee verkopen doen we niet graag. Maar soms kunnen we niet anders. Het product dat je zoekt, kunnen wij je helaas niet meer leveren, ook niet op korte termijn.

Productomschrijving

Nieuw: MASSEREN MET... EEN KAARS

Verwen jezelf of je partner met de unieke “LOVE PLAY” massagekaars, gemaakt van de fijnste, natuurlijke ingrediënten waaronder sheabutter, avocado- en jojoba-olie die de huid voeden, hydrateren en verzachten.

Met het aansteken van de kaars creëer je een perfecte sfeer en ontstaat er een warme, afrodisisch geurende massage-olie die direct aangebracht kan worden op de huid. De speciale samenstelling zorgt ervoor dat de olie niet te heet wordt en niet wasachtig aanvoelt. Zodra de massageolie op de huid wordt gemasseerd, zal deze vloeibaar blijven en intrekken in de huid. Je huid voelt daarna heerlijk zacht en soepel aan. Pure verwennerij voor het lichaam en een prikkeling voor de zintuigen. ONTSTEEK IN PASSIE!

Gebruik de warme olie voor massage of breng deze aan als body-olie op een droge huid.

De “Love Play” Massage Candle is vriendelijk voor het milieu:

- de lont is van puur katoen en bevat geen lood of zink;
- de kaars bevat geen onnodige kleurstoffen, paraffine, petroleum of minerale oliën;
- de kaars is biologisch afbreekbaar en in water oplosbaar waardoor deze eenvoudig verwijderd kan worden met water en zeep;
- de kaars heeft een natuurlijke conservering en is niet getest op dieren.

Verkrijgbaar in vijf heerlijke, opwindende geuren:
Relaxing, Sensual, Seduction, Passion, Romance

Hoe werkt het?
Steek de massagekaars aan en laat branden totdat het gehele bovenste oppervlak is gesmolten (15-20min). Dit zorgt ervoor dat de kaars steeds gelijkmatig (op)brandt bij ieder gebruik. Doof de vlam en giet een kleine hoeveelheid van de warme olie op jouw lichaam of dat van je partner en masseer direct in de huid.