main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


Drogisterij.net is de grootste en meest kundige drogisterij van Nederland. Naast het gemak en de betrouwbaarheid, heb je bij Drogisterij.net vooral een zeer omvangrijk assortiment. Bekijk hier alle voordelen van online bestellen bij Drogisterij.net.

Gratis bezorging
vanaf €40,-

Anders €3,99 bezorgkosten (België: €4,99)

Boven de 40 euro wordt je bestelling gratis bezorgd in Nederland. Tot 40 euro betaal je maar 3,99 euro bezorgkosten in Nederland. Boven de 40 euro wordt je bestelling gratis bezorgd in België. Tot 40 euro betaal je maar 4,99 euro bezorgkosten in België. DHL Parcel is onze vaste vervoerder en bezorgt nu ook op maandag.

14 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug

Is het door jou bestelde product toch niet helemaal naar wens? Dan kan je het tot 14 dagen na aankoop gewoon weer retourneren. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag van ons terug.

ruim 50.000 artikelen in ons assortiment!

Altijd een passend product

Met ons zeer uitgebreide assortiment van ruim 40.000 producten en artikelen vind je altijd wat je zoekt. Van shampoo tot keukenapparaat. En dat alles op één adres!

Betrouwbare betalingsmethoden

Beveiligd betalingsverkeer

Wij geven hoge prioriteit aan de veiligheid bij het online betalen. Alle betaalmethoden zijn daarom beveiligd en alle betalingen lopen via een beveiligde connectie.

klantenservice die voor u klaarstaat

tot 21:00 bereikbaar

Heb je nog vragen of klachten? Laat het ons weten. Ook voor andere zaken kan je ons een e-mail sturen. Dat kan 7 dagen per week, alle dagen in het jaar. Wij helpen je graag verder. Bovendien kun je bij een product direct een vraag stellen op de site. Bellen is op dit moment niet mogelijk!

Uw vorige bestelling gemakkelijk opnieuw

Gemak dient onze klant

Opnieuw shampoo nodig? Wij houden een overzicht bij van al jouw aankopen. Dat scheelt jou weer zoekwerk en hierdoor kan je producten sneller opnieuw bestellen.

GEDIPLOMEERD PERSONEEL

Persoonlijk advies over product of kwaal

Bij Drogisterij.net hechten we veel belang aan goed advies. Heb je een vraag over een product of een kwaal? Wij staan je graag te hulp!