main menu-icon
sinterklaas 2019 tickertape
SPIERGROEI

Stacker 2 Ephedra Vrij Muscle Transform Capsules

|
Stacker 2 Ephedra Vrij Muscle Transform Capsules
168caps
€ 39,90
1 x 168caps
1 x 39,90
€ 39,90
 
3 x 168caps
3 x € 36,71
€ 110,13
Bespaar 8%
4 x 168caps
4 x € 35,91
€ 143,64
Bespaar 10%
Aantal:
-
+
1-3 dagen

Voorraad: 10

Productomschrijving

Stacker 2 Ephedra Vrij Muscle Transform Capsules

De nieuwste testosteron booster voor de beginnende én de gevorderde bodybuilder

Muscle Transform van Stacker2 is de nieuwste designer testosteron booster voor de beginnende én de gevorderde bodybuilder. Innovatie en resultaat staan voorop bij Stacker2 en daar zijn we wederom in geslaagd met de introductie van Muscle Transform.

De onderzoeksafdeling van Stacker2 kreeg de opdracht om een spierversterker te maken die niet lijkt op dat van de concurrentie, waarbij tribulus terrestris iedere keer weer het hoofdingrediënt is. Muscle Transform bevat enkel wetenschappelijk bewezen ingrediënten die ook nog eens synergetisch werkzaam zijn. En belangrijker: deze ingrediënten zijn ook nog eens op de juiste wijze gedoseerd, in de juiste hoeveelheid waarin ze actief en effectief jouw spieren zullen transformeren tot een mooiere, sterkere, keihard opgepompte spier zoals je ziet bij wedstrijd bodybuilders. Muscle Transform laat zowel het (vrije) testosteron niveau als de groeihormoonspiegels (hgh-hormoon) drastisch stijgen! Bij het vergroten van de spierkracht is het van essentiëel belang dat het testosteron niveau verhoogt wordt en het cortisol niveau laag blijft. Cortisol staat voor stress en dus spierafbraak en dat is wat je absoluut niet wilt. Muscle Transform onderdrukt ook het vrouwelijke (dikmakende) hormoon Oestrogeen. Door de revolutionaire ingrediëntenformule van Muscle Transform komt het lichaam al na een paar dagen gebruik in een anabolische staat waardoor de spierkracht en spiermassa op natuurlijke wijze drastisch zullen toenemen zonder negatieve bijwerkingen.

Eigenschapen Muscle Transform- Drastische stijging testosteronniveau- Verhoogt het vrije testosteron- Toename spierkracht- Anti oestrogeen- Toename vasculariteit- Keiharde spieren- Verhoogt je libido- 100% natuurlijk en veilig - Vergroot uithoudingsvermogen

Afmetingen

Hoogte: 12 cm
Breedte: 8 cm
Diepte: 6 cm

Lees meer
Stacker 2 Ephedra Vrij Muscle Transform Capsules
Stacker 2 Ephedra Vrij Muscle Transform Capsules
€ 39,90