main menu-icon
LIPPEN

Vaseline Lip Therapy Rosy Lips

10 5 5 4
|
Vaseline Lip Therapy Rosy Lips
 52%
korting
Kies je Soort
Aloe Vera
Original
Rosy
Kies je Inhoud
12x20gra
20gram
20gram
€ 2,09
€ 1,00
1 x 20gram
1 x 1,00
€ 1,00
 
3 x 20gram
3 x € 0,98
€ 2,94
Bespaar 2%
4 x 20gram
4 x € 0,97
€ 3,88
Bespaar 3%
Aantal:
-
+
Op zaterdag besteld
maandag in huis


Voorraad: 35

Productomschrijving

Vaseline Lip Therapy Rosy Lips

Ontdek de nieuwste innovatie in huidverzorgingsproducten van het merk Vaseline.

Vaseline Rosy Lips - 20 g - Lippenbalsem is verrijkt met rozen- en amandelolie om je lippen te beschermen en te verzachten.

• Verrijkt met rozen- en amandelolie.
• Geeft de lippen een subtiel kleurtje.
• Verzorgt droge en schrale lippen.
• Beschermt tegen weersinvloeden.
• Houdt de lippen gezond.
• In een handig, stijlvol blikje.

Vaseline Rosy Lips Lippenbalsem is de perfecte manier om de lippen gezond te houden en tegen weersinvloeden te beschermen. Deze zachte lippenbalsem is verrijkt met rozen- en amandelolie en geeft je lippen een mooie natuurlijke roze gloed. Dat geeft je telkens een opgewekt en zelfverzekerd gevoel. Deze fijne verzorgende lippenbalsem zorgt voor extra verzachting wanneer jij dat nodig hebt, op elk moment van de dag. Het wereldberoemde Vaseline potje behoeft bijna geen uitleg. Iedereen heeft er wel één in huis. Het is de oorsprong van alle Vaseline-producten, waaronder ook deze Vaseline Rosy Lips Lippenbalsem. Dit blikje biedt dagelijkse verzorging aan droge en schrale lippen dankzij de beschermende werking van de bekende Vaseline petroleum jelly. Het stijlvolle blikje is erg compact en past in iedere tas, zodat je de lippenbalsem op elk gewenst moment kunt gebruiken. Bovendien is het handig en makkelijk; je kunt de balsem namelijk met je vingers aanbrengen, voor een mooi en nauwkeurig resultaat. Je hoeft het product niet direct op de lippen aan te brengen, zoals dat bijvoorbeeld bij een stick het geval is. Voor een optimale verzorging kun je naast deze zachte lippenbalsem ook gebruik maken van andere Vaseline-producten zoals de voedende serums of de zachte handcrèmes. Zo is je huid altijd beschermd en heb je minder last van droge en beschadigde plekjes.

Gebruiksinformatie 1. Draai het deksel van het blikje. 2. Breng de lippenbalsem aan met je vingertop.


Veelgestelde vragen over

1. Kan ik Vaseline Rosy Lips Lippenbalsem ook gebruiken op droge plekjes op de rest van mijn lichaam?
Deze balsem is speciaal ontwikkeld voor gebruik op de lippen. Vaseline adviseert voor droge en beschadigde plekjes op de huid speciale producten zoals de voedende serums of bodylotions. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de huid die wel wat extra verzorging kan gebruiken.

2. Hoelang moet ik Vaseline Rosy Lips Lippenbalsem blijven gebruiken?
Je kunt Vaseline lippenbalsems gebruiken op elk moment, zo lang als je dat zelf nodig acht. Vaseline lippenbalsems verzorgen en verzachten je lippen zodat ze minder droog en schraal aanvoelen.


Afmetingen

Hoogte: 52 cm
Breedte: 52 cm
Diepte: 19 cm

Lees meer
Vaseline Lip Therapy Rosy Lips
Vaseline Lip Therapy Rosy Lips
€ 1,00