main menu-icon

Dr. Van Der Hoog Mask.creme Fruitzr

Helaas...

Dit product is niet meer leverbaar

Nee verkopen doen we niet graag. Maar soms kunnen we niet anders. Het product dat je zoekt, kunnen wij je helaas niet meer leveren, ook niet op korte termijn.

Productomschrijving

Dr. van der Hoog Crèmemasker Fruitzuur is verrijkt met een fruitzurencomplex bestaande uit citroen-, appel- en glycolzuur. De goede eigenschap van fruitzuur is dat het inwerkt op de vetten tussen de cellen van de bovenste huidlaag. Hierdoor laten dode huidcellen gemakkelijker los. Dit peelende effect stimuleert ook de aanmaak van nieuwe huidcellen. Kaolin reinigt de huid door het overtollige talg te absorberen, terwijl glycerine een vochtbindende werking heeft.

Na het gebruik van dit fijne masker voelt je huid weer fris, glad en schoon aan. GebruikBreng het masker royaal aan op de gereinigde huid. Vermijd de huid rondom de ogen en mond. Laat het 10 tot 15 minuten inwerken en spoel het vervolgens af met lauwwarm water. Gebruik het masker wekelijks voor optimaal resultaat. Actieve ingrediëntenKaolin, Glycerin (glycerine), Malic Acid (appelzuur), Glycolic Acid (glycoolzuur), Citric Acid (citroenzuur)