main menu-icon
MASKERS / SCRUBS

Pilaten Blackhead Facemask Sachet

6 4 5 1
|
Pilaten Blackhead Facemask Sachet
Kies je Inhoud
6gram
6gram
€ 0,69
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: >50

Productomschrijving

Pilaten Blackhead Facemask Sachet

Het originele zwarte gezichtsmasker van Pilaten!

Wie wil er nu geen mooie, gezonde en schone huid? Helaas zijn er maar weinig mensen gezegend met een mooie en egale huid zonder oneffenheden.
Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor:
het originele zwarte gezichtsmasker van Pilaten!

Dit masker zorgt voor een diepe en grondige reiniging van de huid, verwijderd mee-eters, dode huidvellen en acne wanneer je het masker van je huid haalt.

Dit Pilaten gezichtsmasker is in China, Japan, Amerika en Frankrijk een regelrechte hit en is deze niet aan te slepen! Ben jij één van de eersten in Nederland die zijn gezicht met dit zwarte gezichtsmasker verzorgt?

Het zwarte vloeibare masker droogt na het aanbrengen binnen 30 minuten op tot een laagje bovenop je huid. Wanneer deze er vervolgend wordt ‘afgepeld’ neemt deze alle oneffenheden als mee-eters, puistjes, dode huidcellen en verstopte poriën mee. Hierna voelt je huid weer schoon, zacht en als nieuw!

Het Pilaten gezichtsmasker zorgt voor het gevoel wat je normaal alleen krijgt als je bij de schoonheidsspecialiste geweest bent, maar met een veel voordeligere prijs.
Sceptisch over het unieke zwarte masker van Pilaten? Deze kleine verpakking is perfect om eens te proberen of jij net zo enthousiast wordt als wij zijn! Maar ook als je een behandeling mee wilt nemen op reis in je handtas of tijdens een weekendje weg, is deze verpakking ideaal! Je zult merken hoe snel en efficiënt je met dit product mee-eters verwijderd en poriën weer schoon krijgt.

Let op: één verpakking is geschikt voor één behandeling.
Let op: Heb je veel donshaartjes? Verwijder het masker dan heel voorzichtig!

Afmetingen

Hoogte: 12 cm
Breedte: 8 cm
Diepte: 6 cm

Lees meer
Pilaten Blackhead Facemask Sachet
Pilaten Blackhead Facemask Sachet
€ 0,69