main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


GEZICHTSVERZORGING
Filter op
Sorteer op
Madara Sos Eye Revive Hydra Cream & Mask
Madara Sos Eye Revive Hydra Cream & Mask
20ml
Mádara SOS Eye Revive Hydra Cream & Mask is een hydraterende en kalmerende multifunctionele crème die een droge en strakke ooghuid meteen kalmeert en verzacht. Het delicate gebied rond de ogen is vier keer dunner dan de rest van het gezicht, dus het is de eerste die reageert op stress en irritatie. De vochtbalans van de huid rond de ogen wordt gemakkelijk beïnvloed en kan leiden tot een droge plek, huidinfecties en andere huidproblemen. Leefstijlfactoren zoals onvoldoende rust, roken, gebruik van elektrische apparatuur, constant reizen en emotionele stress kunnen het ongemak rondom de ogen verergeren.De verschillende natuurlijke en biologische ingrediënten zoals hyaluronzuur, teunisbloemolie, sheabutter en pioenroos maken deze oogcrème die je ook als oogmasker kunt gebruiken, geschikt voor alle huidtypes maar vooral voor de gestreste en vochtarme huid. Heb je last van een trekkerige of gestreste huid en worden de eerste vochtlijntjes wel erg goed zichtbaar? Dan is dit je echte redder in nood.HuidtypeDroge huid, Vochtarme huid, Gevoelige huid, Rijpere huid, Vermoeide huidAllergie InformatieVrij van aceton, Vrij van alcohol, Vrij van aluminium, Vrij van formaldehyde, Vrij van ftalaten, Vrij van gluten, Vrij van hars, Vrij van kleurstoffen, Vrij van parabenen, Vrij van paraffine, Vrij van synthetische parfum, Vrij van PEG's, Vrij van petroleum, Vrij van siliconen, Vrij van sulfaten, Vrij van tolueen, Biologisch, Dierproefvrij, Vegan, Vegetarisch
€ 32,19
+