main menu-icon
OORDOPJES

Alpine Worksafe Oordopjes

|
Alpine Worksafe Oordopjes
Kies je Inhoud
2 stuks
1 paar
€ 13,27
Aantal:
-
+
1-3 dagen

Voorraad: 2

Productomschrijving

Alpine Worksafe Oordopjes

Alpine gehoorbescherming heeft de best geteste oordopjes! De oordoppen vormen zich naar je oor.

Comfortabel klussen met oordopjes tegen geluidsoverlast Zeer veel mensen klussen regelmatig in huis of werken dagelijks in te veel lawaai. Het risico om gehoorbeschadiging op te lopen is groot voor deze groep. Voor iedereen die werkt of klust in teveel lawaai is het noodzakelijk om goede gehoorbescherming te dragen. Boren, zagen, slijpen, schuren, timmeren en grasmaaien in en rondom het huis wordt uiterst comfortabel met de speciale WorkSafe oordoppen. De unieke AlpineAcousticFilters dempen schadelijke geluiden, maar zorgen dat gesprekken en waarschuwingsgeluiden hoorbaar blijven. Ideaal voor elke doe-het-zelver die zijn veiligheid en gehoor serieus neemt. Revolutionair model oordop Twintig jaar ervaring heeft er toe geleid dat Alpine een ideaal nieuw model oordop heeft kunnen ontwikkelen. De zeer goed doordachte en uitgebreid geteste vorm van de oordoppen, zorgt voor een natuurgetrouwe vlakke demping en een geweldige pasvorm.

AlpineAcousticFilters™ – Veiligheid boven alles De speciale akoestische  lters in de WorkSafe oordoppen bieden een extra zware demping die al het schadelijke geluid tegenhoudt. Het lawaai wordt gereduceerd tot een veilig niveau waar probleemloos acht uur in verbleven kan worden. Dankzij de uitgekiende AlpineAcousticFilters blijft het wel mogelijk om normaal met medeklussers of collega’s te praten. Ook veiligheidsgeluiden blijven hoorbaar. De
 lters voorkomen een afgesloten gevoel van de omgeving.Speciaal model oordopjes tegen lawaai WorkSafe oordoppen hebben een verlengde steel waardoor ze makkelijker in en uit de oren kunnen worden gehaald. De oordopjes zelf zijn zwart waardoor ze minder snel verkleuren en er fris uit blijven zien.
Zeer comfortabel AlpineThermoShape™ materiaal WorkSafe oordoppen hebben een zeer prettige pasvorm. Ze zijn gemaakt van speciaal door Alpine ontwikkeld AlpineThermoShape materiaal wat zich vormt naar de gehoorgang. Dit materiaal vormt zich naar het oor waardoor de oordoppen perfect passen en op hun plek blijven zitten. Het materiaal is een innovatie van Alpine, hypoallergeen, bevat geen siliconen en geeft daardoor geen allergische
reacties.
Alpine Draagkoord Bij elke WorkSafe zit een Alpine Draagkoord, zodat de oordoppen voor korte duur in en uit kunnen worden gedaan en toch altijd bij de hand zijn. Het koordje kan eenvoudig op de oordoppen bevestigd worden. Doordat het koord aan de zijkant van het  lter wordt bevestigd, wordt de werking van het  lter niet beïnvloedt.
k Inhoud van de verpakking
Twee universele thermoplastische
gehoorbeschermers
Twee akoestische  lters
Alpine Draagkoord
Kunststof bewaardoosje
Alpine inbrenghuls
Unieke oordoppen voor klussen en professioneel gebruik
Unieke productkenmerken
• Voorkomt gehoorschade
• Waarschuwingsgeluiden en gesprekken blijven hoorbaar
door unieke AlpineAcousticFilters™
• Makkelijk in en uit doen door verlengde steel
• Zeer comfortabel door zacht AlpineThermoShape™ materiaal
• Probleemloos de hele dag draagbaar tijdens klussen/werk
• Handig compact opbergdoosje
• Met Alpine Draagkoord tegen verlies
• Geen siliconen
• Herbruikbaa

Afmetingen

Hoogte: 9.8 cm
Breedte: 8.2 cm
Diepte: 2.2 cm

Lees meer
Alpine Worksafe Oordopjes
Alpine Worksafe Oordopjes
€ 13,27