main menu-icon
sinterklaas 2019 tickertape
OORDOPJES

Alpine Partyplug Oordopjes

4 5 5 4
|
Alpine Partyplug Oordopjes
Kies je Serie
Flyfit
Motosafe
Partyplug
Plug And Go
Sleepsoft
Swimsafe
Kies je Inhoud
1 paar
1 paar
€ 13,27
1 x 1 paar
1 x 13,27
€ 13,27
 
3 x 1 paar
3 x € 12,74
€ 38,22
Bespaar 4%
4 x 1 paar
4 x € 12,08
€ 48,32
Bespaar 9%
Aantal:
-
+
1-3 dagen

Voorraad: 7

Productomschrijving

Alpine Partyplug Oordopjes

De nummer één in oordopjes!

Ideale oordoppen voor een avondje uit!
Na afloop van een heerlijke avond uit, komen veel mensen thuis met een vervelende piep te maken is te veel geweest. Als dit vaker gebeurt is er een risico op een blijvende Revolutionair model oordop Twintig jaar ervaring heeft er toe geleid dat Alpine een ideaal nieuw model oordop AlpineAcousticFilters™ – Geen piep meer in je oren. De hoogwaardige AlpineAcousticFilters in de PartyPlug oordoppen brengen het volume.
Kies je eigen kleur!
Tijdens het uitgaan wil iedereen er op zijn mooist uitzien. Doordat de PartyPlug oordoppen transparant zijn en een doorzichtig  filter hebben zijn ze nauwelijks zichtbaar in het oor. Voor iedereen die liever voor een wat stoerdere look gaat, is de PartyPlug ook verkrijgbaar in zwart of zilvergrijs. Daarnaast is de PartyPlug verkrijgbaar in stralend wit. Zeer comfortabel AlpineThermoShape™ materiaal PartyPlug gehoorbeschermers zijn gemaakt van het speciale AlpineThermoShape materiaal. Dit materiaal vormt zich naar het oor zodat de oordoppen precies in de gehoorgang passen en op de juiste plek in het oor blijven zitten. Daardoor zitten ze zeer prettig in het oor. AlpineThermoShape is hypoallergeen waardoor jeuk in of rond het oor wordt voorkomen. De oordoppen kunnen moeiteloos de hele avond en nacht gedragen worden.

* Niet goed geld terug: geldig voor aankopen voor 1-09-2016, verpakkingen kunnen retour gestuurd worden tot 30-09-2016. Indien een artikel retour gestuurd wordt, graag vermelden dat het om de niet goed, geld terug garantie gaat. 

Afmetingen

Hoogte: 9.7 cm
Breedte: 8.2 cm
Diepte: 2.2 cm

Lees meer
Alpine Partyplug Oordopjes
Alpine Partyplug Oordopjes
€ 13,27