main menu-icon

Let op! Langere levertijd.

Let op: Wegens het verbeteren van onze logistieke processen hanteren wij vanaf donderdag 14 januari t/m maandag 18 januari een levertijd van 1 tot 5 dagen. Het kan daarom voorkomen dat jouw pakketje iets later binnen is dan je van ons gewend bent. Alvast bedankt voor je begrip.
TONIC LOTION

Annemarie Borlind Skin Gezichtslotion

1 5 5 5
|
Annemarie Borlind Skin Gezichtslotion
150ml
€ 21,71
1 x 150ml
1 x 21,71
€ 21,71
 
2 x 150ml
2 x € 20,41
€ 40,82
Bespaar 6%
3 x 150ml
3 x € 19,54
€ 58,62
Bespaar 10%
Aantal:
-
+
3 - 5 dagen

Productomschrijving

Annemarie Borlind Skin Gezichtslotion

Met Annemarie Borlind ervaart u de werking van innovatieve natuurcosmetica. Made in the Black Forest.

Deze verfrissende tonic werkt talgregulerend en matterend. Het bevat zeewierextract, dat bij regelmatig gebruik de talgproductie normaliseert en zo het ontstaan van onzuiverheden zoals meeëters tegengaat. Een werkzaam complex van plantaardige samenstelling verbindt overtollig huidvet en zorgt voor een matte teint.

Groene thee beschermt tegen agressieve milieu invloeden en geeft een fijnporiger huidbeeld. Hoe te gebruiken?De Hydro Balance Gezichtstonic ’s morgens en ’s avonds rechtstreeks met de handen op de gereinigde huid van gelaat, hals en decolleté aanbrengen. De Hydro Balance gezichtstonic zorgt ervoor dat je dag- en nachtcréme dieper in de huid sluit. Het is daarom belangrijk dat je huid nog vochtig is van de tonic en dan direct de dag- of nachtcréme aanbrengen. De tonic wordt niet gebruikt als nareiniger, als je de reinigingsgel goed gebruikt, heb je geen na reiniger nodig.

Lees meer
Annemarie Borlind Skin Gezichtslotion
Annemarie Borlind Skin Gezichtslotion
€ 21,71